Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun kargom geliyor k8i çok merak edyrdm zaten. gelsin indirimleri yazarım![]()
ne guzll yaa bnmkisi daha yeni gözküyr faturalanmamş hala. bşka faturalanan varmı bnde tatil sanıyordum
kızlar bugun kargom geliyor k8i çok merak edyrdm zaten. gelsin indirimleri yazarım![]()
tamam canım çok sağol fotolarını yükleyemez misin acaba![]()
bende tatil sanyrdm görünce şaşırdım çalışmışlar demek. Geçen aylar benımde geç gelmstı avonu ara ıstersen arayınca öncelik gösteriyorlar.
ben size indirimleri yazarım fotoğrafları ilkşah hanım yüklüyor ben yüklersem iyice karıştrmym pek anlamyrm zaten o daha düzenli yüklüyor onun da yarın gelir zaten.
cnm sipariş takıbınden baktıgımda hala yeni olarak gözüküyor fakat ödeme sayfasına geldim orada fatura numarası son ödeme tarihim falan hepsi belli faturalanmış yani değilmi sanırım sisteme işlememiş sipariş takibinde oyuzden gözükmüyor olabilirmi ?:44:
Avon yoğunluktan sisteme geç giriyor sanırım bugun bana kargodan msj geldi cnm ama avon sitesinde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor seninki de öyle olmuştur faturalanmıştır bence.
Kızlar avon haberlerde okudum 29 haziranda gene kart işlem ücreti kesilcekmiş35 TL iş bankası için 48 TL akbank için sadece bir adet otomatik ödemesi talimatı vermem yetrlimi yoksa birden fazlamı olması gerekiyor. birde hemen bugun içinde versem eger otomatik ödeme talimatını 29 haziranda kesmezler dimi kart işlem ücretini bilginiz varmıdır ? uff gene bunaldım yaaa
![]()
İKİ ADET OTOMATİK ÖDEMEYE FATURA VERDİĞİN HALDE KESİNTİ YAPILMIYOR CANIM..yILLARDIR VAR BU DURUM AVONLA İLGİLİ DEĞİL BANKALARIN İŞİ BU
parfümlerden de celebre,ice sheers,hawaiian shores,windscape indirimde panorama daha güzel geldi bana
panoramadakiler
perceive dew yine bir parfüm çıkmış
erkek parfümüde ındividual blue diye bir parfüm çıkmış
yeni çantalar var
bileklik şeklinde taşlı saat var çok hoşuma gtti
yeni takılar var serenala kolye mavi renkte
seri sonu fırsatlarında da çantalar yüzük bena küpe nancy bilezik indirimde
ice sheers ve hawaiian shores ne kadar merak ettim![]()