• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

gerçekten gönderiyolar mı peki? ben katılıp katılmamakta kararsız kaldım adres cep tel falan istiyo çünkü kararsız kaldım ben tamam hediyeyi kazanınca adres gerekli olduğu için istiyolar ama yine de güvenemedim:44:

ben katıldım ama oyuna katılamassınız en az 30 kişi olmalı filan diye bişeyler dedi ne 30 kişi olmalı anlamadım amann neyse ne boşverdim gitti:37:

Benim oriflame'den de avon'dan da kullandığım ürünler var ama avona üye kimse yok çevremde üye olmayı düşünüyorumm bana biraz bilgi verebilir misiniz kızlaar :) işte kargo parası, üyelik ücreti bir de tanımadığım bir takım lideri olur benim yerime sipariş felan verirse böyle şeyler oluyor mu tek çekincem bu sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürleer :)

ben de avon satış temsilcisi olmayı düşünüyorum ama herhangi bir risk var mı ayda birkaç kere sipariş verdiğimizde her biri 85 tlnin üstünde mi olmalı kargo parası vermemek için.yoksa toplam mı 85 tl olmalı?bir de takım liderinden yana sıkıntı çıkabilir mi?kargo ücreti istanbulda yaşıyosam ne kadar oluyor gbi şeyleri merak ediyorum bilgilendirebilirseniz sevinirm

Benim oriflame'den de avon'dan da kullandığım ürünler var ama avona üye kimse yok çevremde üye olmayı düşünüyorumm bana biraz bilgi verebilir misiniz kızlaar :) işte kargo parası, üyelik ücreti bir de tanımadığım bir takım lideri olur benim yerime sipariş felan verirse böyle şeyler oluyor mu tek çekincem bu sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürleer :)

Üyelik ücreti değişiyor sanırım.Ben 10 tl filan vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Bazen 1tl olduğu da oluyor. Siparişlerinde toplam tutar 85tlnin altında olunca kargo parası alıyorlar.8tl filan galiba.Yazın 50tlnin altındaki siparişlerde kargo parası alıyorlar.Takım öncün senin yerine sipariş verebiliyor evt.Bazı satıcıların başına gelmiş bu durum.Ben hiç yaşamadım.

ben de avon satış temsilcisi olmayı düşünüyorum ama herhangi bir risk var mı ayda birkaç kere sipariş verdiğimizde her biri 85 tlnin üstünde mi olmalı kargo parası vermemek için.yoksa toplam mı 85 tl olmalı?bir de takım liderinden yana sıkıntı çıkabilir mi?kargo ücreti istanbulda yaşıyosam ne kadar oluyor gbi şeyleri merak ediyorum bilgilendirebilirseniz sevinirm

Risk derken?=)
Evet aynı katalogtan birkaç kere sipariş verirsen her biri 85 tlnin üstünde olmalı.Ben öyle bir hata yapmıştım.İkincisinde kargo parası ödedim 85tlyi geçemediğim için.
Takım öncüsüyle sorun yaşayanlar oluyor maalesef.
Kargo ücreti heryere aynı olmalı.Ben öyle biliyorum.

kızlar extra lasting likit fondötenden kullanan var mı acaba nasıl güzel mi:44:memnun musunuz

kızlar geçmiş sayfalarda birileri demişti. glazewear shine rujların kalkmasına ben de çok sinirlendim ya.şeftali tonlarında rujları çok seviyorum ve onun indirime girmesini bekliyordum.insan temsilci olunca da alışkanlık oluyo gidip başka yerden ruj alamıyorum.D herneyse toz farlardan alacaktım geçen katalogda da onlar kaldırıldı alamadım.summer breeze alacaktım o da kaldı. niye böyle yapıyo bu avon? hem yabancıların katalogları ne güzel ya off.DD

kızlar geçenlerde avonun anketine katılmıştım.bugün kargocu geldi şaşırdım verdiğim siparişler iki gün önce gelmişti,kutuyu açyım saç kurutma makinası anketimize katıldığınız için teşekkürler diyordu.ankete katılan herkese geldimi merak ettim? :52:

extra lasting likit fondöteni ben kullanıyorum. özellikle yazın rahattı kullanması, yağlı degil fakat cildim kış aylarında daha bir kuru oluyor altına mutlaka nemlendirici sürmek lazım

Son düzenleme:
kızlar geçenlerde avonun anketine katılmıştım.bugün kargocu geldi şaşırdım verdiğim siparişler iki gün önce gelmişti,kutuyu açyım saç kurutma makinası anketimize katıldığınız için teşekkürler diyordu.ankete katılan herkese geldimi merak ettim? :52:
çok şanslısın hangi anketi doldurdun bizde dolduralım

kızlar geçmiş sayfalarda birileri demişti. glazewear shine rujların kalkmasına ben de çok sinirlendim ya.şeftali tonlarında rujları çok seviyorum ve onun indirime girmesini bekliyordum.insan temsilci olunca da alışkanlık oluyo gidip başka yerden ruj alamıyorum.D herneyse toz farlardan alacaktım geçen katalogda da onlar kaldırıldı alamadım.summer breeze alacaktım o da kaldı. niye böyle yapıyo bu avon? hem yabancıların katalogları ne güzel ya off.DD

summer breeze kalktı mıı ???

Üyelik ücreti değişiyor sanırım.Ben 10 tl filan vermiştim yanlış hatırlamıyorsam.Bazen 1tl olduğu da oluyor. Siparişlerinde toplam tutar 85tlnin altında olunca kargo parası alıyorlar.8tl filan galiba.Yazın 50tlnin altındaki siparişlerde kargo parası alıyorlar.Takım öncün senin yerine sipariş verebiliyor evt.Bazı satıcıların başına gelmiş bu durum.Ben hiç yaşamadım.

çook teşekkür ederiiim :)))

Risk derken?=)
Evet aynı katalogtan birkaç kere sipariş verirsen her biri 85 tlnin üstünde olmalı.Ben öyle bir hata yapmıştım.İkincisinde kargo parası ödedim 85tlyi geçemediğim için.
Takım öncüsüyle sorun yaşayanlar oluyor maalesef.
Kargo ücreti heryere aynı olmalı.Ben öyle biliyorum.
risk derken takım öncümün benim yerime sipariş vermesi durumuda ne oluyor mesela ücreti ödeme ya da kargo ücretini ödeme durumları nasıl oluyor?böyle birşey yaparsa bana bir zararı olur mu ya da engellemek için birşey yapabiliyor muyum? bir de bu işin kar durumu nasıl muhtemelen ayda 100 tlyi geçmem kargo parası falan derken zarara girer miyim yoksa onları da karşılayacak kadar karlı bi iş mi?

bi de bi ay hiç sipariş vermedim mesela o durumda ne oluyor?bir de ücret ödeme sadece kredi kartı ile falan mı oluyo yoks başka şekillerde de olabiliyor mu?

:(( yapmaa .. Çok seviyoduum onu.. acaba böyle sevdiğiniz için geri döndü flann yapıp tekrar gelir mi katologa :63:

summer breeze bu ayın kataloğunda var henüz kaldırılmadı yani canım gelecek katalokta kaldırılacak gelecek indirim broşürlerinden birine yada bizlere ait fırsat köşesine tahminimce tekrar koyarlar ordan takip edebilirsin

Back
X