bende cuma günü sipariş vermiştim faturalanmış çanta geliyo bana bide polar battaniyemide yollamışlar iyi bari![]()
saat kaç gibi girdiniz siparişinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cuma günü sipariş vermiştim faturalanmış çanta geliyo bana bide polar battaniyemide yollamışlar iyi bari![]()
saat kaç gibi girdiniz siparişinizi
takım öncüsü oldum yaklaşık 300 tl aldım ve bıraktım takım öncülüğünü uğraşmak çok zor hele hele de 7 üye varken hepsini ayrı ayrı ara rica minnet sipariş vermelerini sağla uğraş iş zor ilkinde aktif olduğumda 80 tl aldım sonrasında 3 ay aktifliğimi korudum bi 80 tl daha aldım sonrasında 50 tl falan verdiler aylıkta üyelerin verdiği siparişlerden 8-9 tl yattı sonrasında da bıraktım şu anda aday takım öncü konumuna düştüm.
18,00 yada 18,30 gibi girdim canım cuma günü
takım öncüsü nasıl olunuyor canım ya ben olmak istiyorumda bi anlatırmısın bana
kendi takım öncüne müracaat ediyorsun form dolduruyor ve sana birkaç form veriyor doldurduğu formları şirkete gönderiyor bir kaç güne aday takım öncüsü olarak başlıyorsun. sonrasında ilk 3 kampanya boyunca 5 kişiyi aktif üye yaparsan adaylıktan çıkıyor ve aktif takım öncüsü oluyorsun tabi hesabına hemen 80 tl aktarılıyor üye sayısını 6 aktif yaparsan ekstradan 50 tl daha geliyor sonrasında da bu sayısı 3 ay sabit tut 80 tl daha hesapta ve her 3 aktif üyene 50 tl hesapta bu şekilde büyümen lazım.
bana da çanta geliyor
Bana göre takım öncülüğün bazı zorlukları var
örneğin takım öncünüzle sürekli irtibat halindesiniz
yaptığınız üyeler acemi olduğu için onlarla irtibat halindesiniz sürekli arayığp siparişi var mı şöyle yapın böyle yapın şunlar daha iyi şu kadarlık sipariş verdin şu kadar daha ver hediyelerin gelecek falan filan sürekli takipte olmalısın
yaptığın üyelerden paza kazanabilmek için en az 5 üyenin aktif olması gerekir yoksa 4 üye toplamda 10 bin tl lik siparişde girse hiçbir prim alamazsın
5 aktif üyenin altına düştüğün zaman aday takım öncüsü olursun
bunun gibi riskleri ve zorlukları mevcuttur.
selam kızlar..bol kazançlar diliyorum..
sözleşmeler geldikten sonra iade yapan varmı?müşteriye verdiğimiz kagıdıda gönderecekmiyiz yoksa eski usul sadece fatura mı gönderiyoruz :44:
ama canım erkek edt fiyatına bakmıcaz. hani diyo ya perceive bayan edt alana bu 2si hediye diye bayan edpye bakılcak fiyat olarak tatlım evet fiyatlar kabarık geldi ucuz bişey göremedim![]()
ben sözleşme yapmadan sadece faturamla iade gönderdim canım sonra sözleşmeleri toptan yolluycam
‎1881-193∞
. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '
Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!
canım hayır sen niye takım öncüne gidip üyenin bilgilerini verip ona yaptırasın? yok öyle bişey eğer o yaparsa sen faydalanamazsın illa gerekmiyo ayrıca 3 üye yapmak 1 üye yapınca %4 sanırım senin payın. kesinlikle kendin üye yap bu senin hakkın. artı benim takım öncüm hiç demiyo öyle 645liralık sipariş vermek zorundayım diye bana dediği siz 85tllik yapmak zorundasınız ben 100 liralık yapmak zorundayım diyo. yakın bi komşum benim takım öncüm o bana bu şekilde söyledi benim bildiğim bu. ha sen 1üye yapınca o üyende başkasını üye yapınca %3 mü %2 mi ne pay alıyosun bu şekilde genişliyo yüzdeleri yanlış söylemiş olabilirim bi kere okumuştum biyerde ordan kaldı aklımda canım sen kendin yap üyeni zaten temsilci sayfanda üye yapılma kısmı var canım
‎1881-193∞
. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '
Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!