- Konu Sahibi cigdemkaraca19
-
beylik dünüde beylık pazarı war hayatımda gördüğüm en guzel pazar çok buyuk ve cok guzel şeyler war fiyat olarak çok pahallı ürünlerde var ucuz urunlerde var mesela 900 mılyonada bı çanta var 20 mılyonada anladın kıyafetlerde o şekılde 5 mılyonada var 55 mılyonada var değişiyo ama çok şık şeyler war
kızlar ya şu beylik pazarına nasıl gidebilirim aranızda cvp verebilecek olan yok mu?lütfennn çok gtmek istiorummmm :)
cnm ben yukardada yazmıştım silivriden gitçem mavi otobüslerle beylikdüzünde indirio ztn ama hangi durağında inmeliyim?
bakırköy pazarına önceden gidiyodum adliyenin ordaydı incirlide sonra taşındı ama nereye taşındı bilmiyorum yeşilköy diye duymuştum.aceba nereye taşındı? bide yine cumartesi kuruluyo di mi? Eğer yeşilköye taşınmadıysa yeşilköydeki pazarı bilen giden var mı kızlar? son bir soru:78: sosyete pazarı istanbulda bitane mi var oda ulusta mı?bahçeşehir pazarına euro ile giriliyor diye biliyorum.
beylikdüzündeki pazar küçük.
bakırköy pazarını tek geçerim.
bakırkoy ıncırlı cumartesı pazarını tavsıye ederım .bırde yesılköy carsamba gunu sosyete pazarı .ama cars.gunlerı kuruluyor ıste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?