Avrupa yakası pazar günü kurulan pazarlar

beylik dünüde beylık pazarı war hayatımda gördüğüm en guzel pazar çok buyuk ve cok guzel şeyler war fiyat olarak çok pahallı ürünlerde var ucuz urunlerde var mesela 900 mılyonada bı çanta var 20 mılyonada anladın kıyafetlerde o şekılde 5 mılyonada var 55 mılyonada var değişiyo ama çok şık şeyler war

cnm beylik pazarı demişsin ben silivriden sürekli avcılara beylikdüzüne fln gidiorum şu mavi otobüslerle beylik pazarınada gitmek istiorum nasıl gideblirim hangi durakta inmeliyim?migros,büyükşehir,beko duraklarından fln geçio inince direk gidebilir miyim?minibüsle gitmem gerekiosa nerden geçiolar.birde servisi varmş sanırım servisler nereden hangi saatlerde geçiyor?

kızlar ya şu beylik pazarına nasıl gidebilirim aranızda cvp verebilecek olan yok mu?lütfennn çok gtmek istiorummmm :)

metrobüsle gidersen avcılarda inip, beylikpazarına giden minibüslere binebilirsin. metrobüsten inince minibüsler sıralanıyor, pazara gidenleri söylüyorlar zaten...

cnm ben yukardada yazmıştım silivriden gitçem mavi otobüslerle beylikdüzünde indirio ztn ama hangi durağında inmeliyim?

Güzelim B.çekmece Atirus'un önünde inip sarı minibüsler var 2 Nolu minibüse binersin pazarın önünde inersin..
Beylikdüzü Beko'da da inebilirsin indiğin duraktan yine bu dediğim 2 nolu sarı minibüsler ge.iyor onlara binip pazarın önünde inersin yine..Dönerken de İndiğin yerin karşısından yine minibüsler geçiyor yine Bekoda inip mavi minibüslere biniyorsun zaten kolay..

Bahçeşehir pazarı beylikdüzünden çok daha güzel,
daha kaliteli şeyler var, cumartesi günü ama.
insanlar otobüslerle geliyor.

bahçeşehir pazarına euro ile giriliyor diye biliyorum.
beylikdüzündeki pazar küçük.
bakırköy pazarını tek geçerim.

bahçeşehir pazarına euro ile giriliyor diye biliyorum.
beylikdüzündeki pazar küçük.
bakırköy pazarını tek geçerim.
bakırköy pazarına önceden gidiyodum adliyenin ordaydı incirlide sonra taşındı ama nereye taşındı bilmiyorum yeşilköy diye duymuştum.aceba nereye taşındı? bide yine cumartesi kuruluyo di mi? Eğer yeşilköye taşınmadıysa yeşilköydeki pazarı bilen giden var mı kızlar? son bir soru:78: sosyete pazarı istanbulda bitane mi var oda ulusta mı?

Bakırköy pazarı hala adliyenin orada ben her hafta gidiyorum neredeyse ve bazen mağazalarda pahalı diye alamadığım şeyleri oradan alıyorum.

bakırkoy ıncırlı cumartesı pazarını tavsıye ederım .bırde yesılköy carsamba gunu sosyete pazarı .ama cars.gunlerı kuruluyor ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…