- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Artemis senin sorularına bayılıyorum ben yaaaArkadaşlar merhaba, bir dönemdir yurtdışında yaşıyorum da burada kime sorsam eşini sevgilisini internetten bulmuş, Avrupa’da böyle mi ? Yani birebir tanışma neredeyse yok, yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba, bir dönemdir yurtdışında yaşıyorum da burada kime sorsam eşini sevgilisini internetten bulmuş, Avrupa’da böyle mi ? Yani birebir tanışma neredeyse yok, yorumlarınızı bekliyorum.
Hah tam cevabımı buldum :) aynen insanlar bana hikaye sallıyor da eskiden anlamıyordum şimdi fark ettim :)Bu artık bizim ülkemizde de gayet yaygın :)
İnsanlar önyargılı diye bir çok kişi tanışma şeklini saklıyor, hikaye yazıyor.En az üç arkadaşım bunu yaşadı
Oysa gayet normal, bir arkadaşın tanıştırmasından farkı yok, neticede farklı bir dönemde yaşıyoruz ayak uydrmak lazım
Ya bişi söylemek istiyorum, ben ilişkiler konusunda eksiğim sanırım. Kızlar cilveli cilveli davranıp adamları elde ediyor bende eksiklikler var, bana önerecrğiniz bir ilişki uzmanı vs var mıdır beni yönlendirmeniz iyi olabilir :) yoksa yalnız ölücem.Bu artık bizim ülkemizde de gayet yaygın :)
İnsanlar önyargılı diye bir çok kişi tanışma şeklini saklıyor, hikaye yazıyor.En az üç arkadaşım bunu yaşadı
Oysa gayet normal, bir arkadaşın tanıştırmasından farkı yok, neticede farklı bir dönemde yaşıyoruz ayak uydrmak lazım
Ya sanki birebir tanışan yok nerede tanıştınız diyorum cafe diyorlar ama yalan olduğu başka söylediklerinden belli... ne kullanıyorlar genelde ?Ben bir kuzey avrupa ülkesinde üni okudum ve ardindan 3 sene orta avrupa ülkesinde calistim (neresi oldugu bende kalsin simdilik) ve sunu söyleyebilirim - evet avrupa ülkelerin cogunda insanlar internet ve mobil uygulamalari kullanarak sevgili ve es buluyorlar. Benim yakin cevremde bu sekilde sevgili olan ve ya evlenen cok fazla kisi var.
Bu sebepten ötürü türkiye'de ben de denedim ama 100% hüsrana ugradim... Türkiye'de net sadece seks yapmak icin kullaniliyor.
Ben bilmem. Bana herkes başta birebir tanıştık dedi. Çok soru sordum meğer internetten tanışmışlar . Ondan soruyorum doğruyu bilelim uygulayalım diye :)Artemis senin sorularına bayılıyorum ben yaaaCanım avrupada yaşayan sensin bu sorunun cevabını en iyi sen bilebilirsin degilmi
Merhaba canım sorunla alakası yok ama yurt dışında yaşamak zor mu .ırkçılık yada farklı durumlara maruz kaldın mı .bide iş imkanı nasilArkadaşlar merhaba, bir dönemdir yurtdışında yaşıyorum da burada kime sorsam eşini sevgilisini internetten bulmuş, Avrupa’da böyle mi ? Yani birebir tanışma neredeyse yok, yorumlarınızı bekliyorum.
değişikmiş xdArkadaşlar merhaba, bir dönemdir yurtdışında yaşıyorum da burada kime sorsam eşini sevgilisini internetten bulmuş, Avrupa’da böyle mi ? Yani birebir tanışma neredeyse yok, yorumlarınızı bekliyorum.
Ben denk gelmedim iş imkanı da güzel ama phd seviyesine vs güzel imkanlar var...Merhaba canım sorunla alakası yok ama yurt dışında yaşamak zor mu .ırkçılık yada farklı durumlara maruz kaldın mı .bide iş imkanı nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?