Hakkini cekti derken?
Bankadaki paradan hakki olan kismi cektiyse tekrar neden dava acti,anlamadim.
Hakkini cekti derken?
Bankadaki paradan hakki olan kismi cektiyse tekrar neden dava acti,anlamadim.
Sanırım şöyle bir durum olmuş, anneanne yaşarken kendisi vermiş. Hani bu senin hakkın ben yaşarken al, ama bana birşey olursa kalan paradan hak talep etme diye. Fakat işte bunun bir geçerliliği yok, ölüm sonrası kalan menkul yada gayrimenkuller mirasçılar arasında eşit bölünür. Hakkını alan teyzenin, bu parayı aldığına dair yasal bir belge yoksa yapılabilecek birşey yok.
Tabi tüm bu yorumları, sadece konu sahibinin anlattıkları ışığında yapıyorum. Söz edilmeyen mevcut deliller varsa durum değişebilir.
başınız sağolsun öncelikle.
annanenizin akli dengesinin yerinde olup olmadığıyla ilgili bir rapor var mıydı alınan?
Orateyzeniz zaten kendi hakkını çekmiş
Başka ne istiyor anlamadım?
Hukuki olarak bu durumlarda, "sen baktın ben baktım, o hiç bakmadı" sözleri dikkate alınmaz bunu belirtmek isterim ilk olarak. O baktı yada bu bakmadı, 3 kardeş olarak anneannenizin banka hesabında ki para 3'e bölünür.
Bu arada veraset çıkarttınız mı?
Sanırım şöyle bir durum olmuş, anneanne yaşarken kendisi vermiş. Hani bu senin hakkın ben yaşarken al, ama bana birşey olursa kalan paradan hak talep etme diye. Fakat işte bunun bir geçerliliği yok, ölüm sonrası kalan menkul yada gayrimenkuller mirasçılar arasında eşit bölünür. Hakkını alan teyzenin, bu parayı aldığına dair yasal bir belge yoksa yapılabilecek birşey yok.
Tabi tüm bu yorumları, sadece konu sahibinin anlattıkları ışığında yapıyorum. Söz edilmeyen mevcut deliller varsa durum değişebilir.
Kısaltmalarına çok güldüm
Burteyzem orsateyzem miX teyzem Y teyzem daha kolay
Neyse işi erbabına bırakarakCrazyMother , huzurlarınızdan ayrılıyorum
Başınız sağ olsun
belge yok çünkü parayı aldı ev almak için başkasının hesabına yatırdı ki başkasının hesabına yatırmadıysa bile oradaki teyzem benim aşırı saf birşey buyüzden eşi ya da çocukları ona hesap açtırmaz diye düşünüyorum
peki dava evin tadiletı yapılmadan önceki meblaya ait yani annemlere verdiği paradan 57 binlere fazla bunu baz alır mı hakim? (eğer bunu baz alırsa bittik, annem teyzem dilekçedeki yalan beyanlarda şekerleri oynadı bunda birde üstüne para vermeyi ne bileyim çok kötü olurlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?