- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Keşke alsaydın çocuğunu yada polis çağırsaydın nasıl insanlar bilemiyorum ama bunu koz olarak kullanabilirler çocuğunu terk etti gitti diyebilirler o zaman mahkemenin bakış açısı farklı oluyor mübarek ramazan bayramında olacak ismi yahu üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun
Eşyalarını falan aldınmı peki , almadıysan beni evden attılar çocuğumu alıkoydular diyebilirmisin acaba .
Bence avukatlar cevap versin. Neticede şu an velayet senin kadar babasında da. Çocuğununda şu an adres kaydının olduğu yerde. Çocuğu alim derken kaçırıyor gibi olma. Mahkemede çok çok büyük bir ihtimalle alırsın.
İnşallah hayırlı neticeler olur size msj fln atarsa çocuk ile ilgili silmeyin savunacak bi noktanız olsunInşallah iftira atmazlar kaynanam yapabilir . Ama eş kisisinden boyle bisey beklemiyorum insallah uzlasmaya gider benimle arada kalmasin oglum
Şimdi boşanan ve çocuğuyla eve gelen biri olarak yazıyorum o eve seni almama gibi bi durum yok orası hala senin evin evden senin çıkmış olman bişi değiştirmez yarın babanı al ya da abi amca seni koruyacak birini anahtarın yoksa bile çilingir çağar açtır kapıyı tabi kocana bn gelcem kapıyı açtırcam deme sonra eşyalarını çocuğunu al çık evden maraz mı çıkarıyor ara 155i beni kocam evimden kovuyo ekip talep ediyorum de otur bekle polis gelsin şikayetçi ol ... zaten kocanız 155 i aramanızla çocuğu ve eşyaları size verir git der sizde arar iptal edersiniz böyle bi durumda.çocuk daha küçük olsa 2 güne kalmaz gelirdi kv lerin canı kıymetli ama 4 yaşındaki çocuğa bakmak zor olmaz o yüzden de çocuk için o kapıya gelmeyip sana gel diyebilirler sakın gitme konu neyse ya akıllanır ya da boşanılır bu aşamada.
İnşallah hayırlı neticeler olur size msj fln atarsa çocuk ile ilgili silmeyin savunacak bi noktanız olsun
Simdi bosanma durumu olmadigi icin polis alamayabilir cunku arkadasimin basina geldi polis biz birsey yapamayız dedi 15 gun sonra bazi sebepler one surerek polisle gidip aldilar o daha bebekti ustelik.cocugu bana verdiler anne verdi demis damat sizin icinde kavga etti cikti gitti cocuguda beni de terk etti diyebilir.
Esim surekli hakaret kufur asagilama . Dun bana o.... dedi tabi bu bardagi tasiran son damla birde kv ile birlikte yasiyorum
Benimki de babamın üstüne yürüdü bizi evden topluca kovdu ayrıca sen çıktığın için suçlu olmazsın adam canına kastetse napıcan oturup öldürsün diye mi beklicen hiç bişi olmaz yapamaz yemez o işler öle kolay değil eşyalarımı almaya geldim de eşyanı çocuğu al çık şuan polisi arayıp polisle gidemezsin ortada bi şikayet darp vs bişi yok bi boşanma karar yok ama maraz mı çıkarıyor ara 155 i kocamla kavga ediyorum şuan şikayetçiyim de mecbur gelecek polisler ben 112 çağrı merkezindeyim günde bin kişi arıyo böle kavga durumuysa polis geliyor yoksa çocuk almaya gelmez
Polise başvurun psikolojik şiddet gördüm evden ayrılmak zorunda kaldım ama oğlumu vermediler diyin...kapıya polis dayansın da görsün gününü
Biraz bekle bi iki gün ama çokta bekleme yavruya yazık bide kocan sen gitmedikçe bişi de yapmayınca eşyası burda çocuğu burda mecbur dönecek gözüyle bakıyo o gelip yalvarmadığı sürece ayağınla eve geri dönme eşyanı çocuğunu al çık gel tekrae baba evine yaptığı hatayı ya anlar yada işin sonu bellidirBen esimin bisey yapacaginda babam dan korkuyorum birde kalbi tutar falan . Beklicem getiririm belki 1 2 gün
Kafam karisti gercekten polis konusunda bazi arkadaslar cagirma diyor bazi arkadaslar cagir yanlis bis3y yapmak istemiyorum benim onemli olan dava da velayeti nasil alabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?