Avukat arkadaslar yardimci olabilir mi ?

Bayramın 4.gününü bekliyorum derken???

İyi misiniz siz Allah aşkına ya!
Her geçen saat suçlu duruma düşüyorsunuz farkında değil misiniz? Evi terketmiş görünüyorsunuz burdan bakınca bile. Yazık evladınıza

Bacim nasil birakirsin 4 yasindaki cocugunu Allah askina? Evli degilim, cocugum yok ama o yaslarda bir yegenim var bir annesi de benim. Akli cikar insanin. Nasil ayri kaldin bayram bayram? Kendimi o eve zincirlerdim de cocugumu birakmazdim. Neler goruyoruz tvlerde. Adamlar cocugu kacirip bi yerlere goturuyorlar, sonra yillarca cocuklarini gostermiyorlar. Ya kacirirlarsa cocugu bi yerlere? Nerden bulacaksin??? Aklima en kotusu gelirdi benim ki ben cok pimpirikli bir insanim. Her gecen gun senin zararina bence lutfen bir an once al cocugunu

Bilmiyorum sizi evladınızdan ayrı olmak harekete geçirmiyorken başka ne harekete geçirir

Ben ya ölür ya öldürürdüm ama yavrumu bırakmazdım rabbim başa vermesin

Bayram’ın 4. Günü ne olacak
4 ü bekleyen 10 u da bekler 20 Yi de 100 ü de

Ailem arkamda demişsiniz ya
Değiller
Üzgünüm

Arkanda olmak öyle olmaz

Resmen o tarafdan biri gelir arayı bulur seni de alır götürür diye bekliyorlar var mı başka açıklaması

O yavru orda ne durumda bilmiyoruz bunu bu gün kaçıncı defa oldu yazıyorum günah günah günah
Senin ananın babanın keyfi gelene kadar travma yaşıyor o yavru günah

Herkes kendi yaşadığını bilir deyip bazı durumlara öyle ben olsam bunu yapardım şunu yapardım demicem.kafami calistirmam için benim başıma gelmesine gerek yok yani yemişim empatisini 4 yaşında yavru annesinden ayrı olan.gerekirse barisacak geri dönecek gibi eve girecek o yavruyu yalnız birakmayacaksiniz.kavganin en alevli halı bitmiş sular durulmuş polisle bayramdan sonra kapıya dayansaniz ne olacak? sizi yalancı çıkartırlar demir tavında dövülür.yavrunuza sarilmadan uyumayin.benimki de tüp bebek nasıl zor kucağa alındığını ben bilirim.

Hepiniz saolun yazdiginiz icin son durumu anlatayim . Oglumla konustum iyi cok şükür pazar günü gelecek bir hafta bende kalacak bir hafta da onda . Oglum icin boyle daha saglikli oldu polisle gidip onu uzmek gercekten istemedim. Dedesinin hasta oldugunu benimde onun icin burda olduğumu soylemisler . Esimde watsap durumundan sarkilar paylasiyor akli sira bana gonderme yapiyor ama ben geri adim atmayacagim . O pisman olup gelecek ve sartlarimi kabul edene kadar benden hicbir sey beklemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…