- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Davada kesin alırsın...4 yaşındaki cocugu babaya vermeleri ancak anne akıl hastası uyıstırucu bagımlısı falan olması lazım
cocuk icin cok uzuldum. 4 yas kucuk hala. egitim icin birakmistim. 1-2 haftada bile cok ozluyordu. once esinizle sakince konusmayi deneyin cocuk icin. travmatik olmasin. disarda buluşun esinizle. cocuk icin ılımlı olmayi teklif edin. belki insafa gelir.
aksi durumda uzaklastirma karari falan çıkarabilirsiniz belki. o zaman eve daha rahat gidip cocugu alabilirsiniz belki. bir de hayati bir risk olusturmuyorsa eve dönseniz. gerekirse rol yapin barismis gibi. cocugu sakince evden cikarin kavga aniyla çıkmasın.
Hiçbir fikrim yok. Ama yapılabiliyorsa hemen yarın dava açmak için girişimde bulunun ve polis merkezine gidip eşim beni apar topar evden yolladı çocuğumu almama izin vermediler eşyalarım telefonum evde kaldı diye şikayet edin. Boşanmayı beklemeyin dava açmak için beklemeyin. Bu sırada eşiniz çocuğunuza annen seni terketti diyebilir. Aklına işlerse çocuğu kendi tarafına çekebilir. İlerde dava görüldüğünde çocuğunu almak için girişimde bulunmadı diyebilir. Bu durumda haklı olur.
Ben biraz fevriyim galiba.
Kavga gürültü de olsa sonunda, yanımda babam ve polislerle giderdim evladimi almaya.
Çocuğum yok, ama yegenimi koyuyorum yerine. Tutamazlardi beni.
Bosanmakta kesin kararliysaniz alın çocuğunuzu, sağlam da bir avukatla velayet zaten sizin olur. Cekinmeyin bu kadar. Sizi hakaretle, küfürle ezmeye çalışmışlar. Yapmayın, güvenin kendinize.
Siz be zaman çocuğu almak için girişimde bulunacaksınız? Varsın kapısına dayanıp verin çocuğumu diye bağırın komşular duysun. Söz dalaşı olursa polisi arasın birileri polis gelsin durumu anlatın. Bence uzatmayın alma süresini açmayın.Cocuga düşkün oldugu icin oyle birsey yapmaz onu kirip üzmek istemez biliyorum ama kv de yapabilir cocugu bana karsi doldurabilir . Komsuyla konustum Onlarin haberi yok tabi oglum biz 3 kisi kaldik diyormus
Oğlunuzu biran önce alın.polise gidin oğlumu vermiyorlar göremiyorum deyin beraber gidin kapıya.ama polisle alınamayabilir.küçük daha sizin yanınızda olmalı
Allah yardımcınız olsun canım benim. İnsallah ogluna kavuşursun. Senin ve evladın için çok üzüldüm
Bu çok yanlış bir kararAilem beklememi söylüyor. O yuzd3n bayram bitene kadar bekleyecegim buyuk ihtimal .
Bulunduğunuz ilçenin kadın dayanışma merkezini arayın. Akıl danışın. Ya da ses kaydı alan devletin merkezleri var. Eğer size karşı kullanırlarsa ben merkezi de aradım dersiniz.Inanin bana herseyi yaparim ama ailem bekle dedigi icin birsey yapamiyorum
Bu çok yanlış bir karar
Sizden ayrı geçen her an ona bir travma
Bekleseniz ne değişecek gelip özür mü dileyecekler
Kopacaksa kıyamet şimdi kopsun
Var ya ben orda can veririm ama evladımı bırakmam ( rabbim başa vermesin deli sözümle sınamasın kayil olurum )
hemde 4 yaşında bir de bayram
Yapmayın
Ne olur gidin korkmayın yavrunuzu alın
Yavrum güzel kızımInan bana icim yaniyor ama elimden bisey gelmiyor
Rabbim ayrı bırakmasın... Bilmez miyim, ne zorluklar çekiyor insanAmin canim. En iyi sen bilirsin ogluma kavuşmak icin neler yasadim birakmam onu o benim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?