- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
cocuk konusunda anne icgudusune guvenmek gerek. ne aile ne baska biri. anneme kalsa kcuk oglumu ona birakip haftasonu almam gerekiyor. calistigim icin. eskiler cocuk konusunda biraz daha ...nasil desem gaddar mi demeli metanetli mi demeli. aileniz icin 3-4 gun cocuktan ayri kalmak sorun olmayabilir. ama ben cocuk cephesinden bakiyorum. 1 gun bile beklemek istemezdim. cenaze icin haber vermeden 1 gun il disi gittim geldim. eve geldiğimde oglum bana tavir almisti. normal bir sekilde evden ciksaniz 1 haftaya kadar dayanirdi sizsiz ama bu sekilde kalbinde derin uzuntuler duyabilir. her cocuk farkli tabi. ben oglumla kuyasladim. benimki kendini yerdi biliyorum.
Siz eşinizin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsunuz da bırakmadılar dediniz.Esimle sorunlarimiz vardi . Ve bugün baba evine geri döndüm. Bosanmayi düşünüyorum ama ne yazikki oglum orda kaldi . Isteyerek birakmadim izin vermediler goturmeme . Oglum 4 yasinda bosanma durumunda oglumu alabilir miyim . Suan icim yaniyor oglum dan bir gece dahi ayri kalmadim . Bensiz ne yapiyor onsuz nasil dayanacagim bilmiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin
Yahu durduğunuz kabahat, bu nasıl iş, kavganızı edin çocuğu da alıp gidin. Hay allah üzüldüm sizin adınızaBenim oglum da eminim cok aglamistir . Normalde bi yarim saat gormese yas eden bir cocuk ve cok algisi acik herseyi cok iyi anliyor anne gitmesen olmaz mi dedi sonra küstü odaya gitti tabi bi yandanda onlarla tartisiyorum sonra goremedim oglumu icim yaniyor . Gorumcemle haber gonderdim versinler oglumu diye daha ses cikmadi eger gondermezseler polisle gidecegim
Daha gitmediniz miBenim oglum da eminim cok aglamistir . Normalde bi yarim saat gormese yas eden bir cocuk ve cok algisi acik herseyi cok iyi anliyor anne gitmesen olmaz mi dedi sonra küstü odaya gitti tabi bi yandanda onlarla tartisiyorum sonra goremedim oglumu icim yaniyor . Gorumcemle haber gonderdim versinler oglumu diye daha ses cikmadi eger gondermezseler polisle gidecegim
Siz eşinizin ailesi ile birlikte mi yaşıyorsunuz da bırakmadılar dediniz.
Daha gitmediniz mi
Cok üzüldüm. Lutfen gidin çocuğunuzu görün /alın .Bugun bayram ya
Yalniz gitmeyin ama gidin o kuzu napar simdi hele bir de annen kacti gitti seni sevmiyor cumleleri filan kurarlarsa ne kötü olur .
Içim parçalandi resmen. Keske size yardimci olabilseydik
Yahu durduğunuz kabahat, bu nasıl iş, kavganızı edin çocuğu da alıp gidin. Hay allah üzüldüm sizin adınıza
Konu sahibi ne yaptınız
Şu ana kadar bile çocuğunuzun yaşadığı travmayı düşünmek istemiyorum.lutfen beklemeyin daha fazla.Bekliyorum gondermezse bayramin 4. Gunu polisle gidecegim. Ailemle konusup oyle karar verdik . Tabi ilk once kesin bilgilere ulasacagim polise gitme konusunda suclu duruma dusmek istemiyorum ya da polisle gidip cocugumu orda almadan gelmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?