Avukat bir bayan bana yardimci olabilirmi lutfen😊

Konu sahibinin annesi olmak istemezdim büyük sözume tövbe
Ben farkindaysanz evlendim 24 yasndaym 3 cocuklu adamla hadi yorum yapin yazmadm. baska bi konu icin yazdm bu neden sizi cok rahatsz etti anlamdm hayatta hersey olabilir dha fzla bence beni dusunmeyin ki basiniza gelmesinn hem gelsede inanin annesiz cocuklara anne olmak cok guzel bisey. Bence sokaktan ha kedi kopek almissinz ha bu cocuklara annelik yapmissiniz abez bi durum deil yani ustesinden gelemeyecegimiz konular deil bunlar cnku onlari dogurup kopek enigi gibi atanda malaseff bi KADIN...

Allah kolaylık versin ne diyim

Nafaka hakkında bilgim yok ama çocuklara inanılmaz üzüldüm..
Evlenirken çocuklara siz bakacaksınız diyemi anlaştınız eşinizle? Çünkü şuan çalışmıyorsunuz eşinizin çocukları yüzünden, haliyle ne sigortanız var ne de maaşınız.

Ben sizi hatırladım 3 çocukla ilgilenen yaşınız 19 yada 20 ydi galiba çocuğun biri baya küçüktü
Eşiniziniz eski eşi bırakıp gitmişti ve siz bakıyordunuz

Hayir bakmak zorunda deilsin dedi annemde bakar ama gider goruruz yada arada gelip kalirlar dedi yaslarini ogrendim ve dedim ki babanne nasil baksin 1 yasindaki cocuga dedim ben buyuteyim ben egitir ilgilenirim dedim kabul ettm calistimda guvenlik olarak 1 yil kayinvalidem bakti o arada benim evimde yine ilgilniyodum yani ole ole 2 yl calstm surem doldu ciktim isten. Sonra baktim kiz beni birakmiyo agliyo gitmiyo babanneyr oda koyde yasiyo tabi gitmesi gerek arada 2 yldr bakti ama tatillerde evine gitti ben ilgilendim cocukla en son birakayim isi ben okullaryla ilgilnir bakarim dedim oyle oldu smdi buyuduler calismaya kalksam bakacak kimse yok

Ne güzel bir kalbiniz var öyle. Çocuklar sizin gibi birine denk geldiği için çok şanslı
Umarım kadın sigortalı bir ise girerde nafaka bağlanır

O konuna çok yazmıştım taktir etmekle beraber şaşırmıştım gerçekten sizin yaptığınızı kimse yapmaz
Bende bunu anlamiyorum aslinda tabi kimse dogurmadigi bi cocukla nasil bağ kurabilir ki bazen kendilerini sevdirmek istiyorlar 9 yasindaki oglum bile kiskaniyo 3 yasindakini ellerin kucuck die severm onu oda bak benimde kucuk elim der. Cocuklar sevgiye ilgiye muhtaclar anneye ihtiyaclari var bunu doldura biliyosam ne mutlu herkezin kendi tercihi tabi

Ya bu avukatlardaki parasıyla danışın tribi de kabak tadı veriyor. Bu tür konuların altında hemen birileri pırısını virin dinişin diye bitiyor, sanki davamı bedava takip et diyorlar. Neymiş bilgi bedava verilmezmiş, sanki bana yargıç judy. Gencecik bir kızcağız bilgi talep ediyor işte, bu sitede doktoru sağlık bilgisi eczacısı ilaç bilgisi verir, yine de gidin muayene olun diye tedbirli olurlar. Muhasebecisi mali bilgilendirmeler yapar ev hanımı pratik bilgiler verir. Kimse parasıyla konuşurum triplerine girmez. Forumda iyi niyetli avukat hanımlar da var, genel bilgilendirmeyi yapıp yine de şehrinizde bi avukata gidin derler, para hırslarından değil kişinin haklarını koruması için bunu söylerler, onları tenzih ediyorum. Fakat bi kesim avukat niyeyse ağzını açması için para diyor başka bişey demiyor, ilginç.

Bir cocugu sevmek icin kan bagina ya da karninizda buyutmus olmaya ihtiyaciniz yok. Insanin kalbi kocaman, herkese yetecek yer var sevmeyi bildigi takdirde. Ve bu tamamen sizin karariniz, kimseye kulak asmayin derim.

Sizi anliyorum, biyolojik anneye olan ofkenizi de anliyorum ama sigortali calisan degilse nafaka baglanmasi cok zor. Surecte karsi taraf sizi cok yipratabilir ayni zamanda.

Sizden epey büyüğüm ama sizdeki -afedersiniz- toto yok bende, gerçekten size çok büyük saygı duydum. Doğurmadığı 3 çocuğa bakma işini, bir de bunu merhametle yapmayı çok az insan becerebilir. Allah iki dünyada da gani gani güzellikler nasip etsin size.

Allah razi olsun saolun iyi dilekleriniz icin

24 yasinda baskasindan 3 cocugu olan adamla evlenmek icin ya cok cesur yada saf olmak lazim.
Ama olan olmus.
Mahkemeye tabiiki basvurabilirsiniz cunku cocuklar surekli sizde ve siz bakiyorsaniz velayetin de sizde olmasi lazim. Bu haksizlik. Laylaylom la annelik olmuyor. Buyuyunce o cocuklar onu istemez bile..

Saf deilim herseyi farkinda olarak evlendim.. bendeki kimsede olamayan sey sanirim. Insallh cocuklarda buyuyunce istemezler kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…