- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Sanki ben deilde tepki verenler evlenmis gbi hissedyrm bazenKadın bir karar vermiş ve uygulamış. Ne anlamı var yermenin ya da modunu düşürmenin? Çocuklarla ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla, halinden memnun.
Ben farkindaysanz evlendim 24 yasndaym 3 cocuklu adamla hadi yorum yapin yazmadm. baska bi konu icin yazdm bu neden sizi cok rahatsz etti anlamdm hayatta hersey olabilir dha fzla bence beni dusunmeyin ki basiniza gelmesinn hem gelsede inanin annesiz cocuklara anne olmak cok guzel bisey. Bence sokaktan ha kedi kopek almissinz ha bu cocuklara annelik yapmissiniz abez bi durum deil yani ustesinden gelemeyecegimiz konular deil bunlar cnku onlari dogurup kopek enigi gibi atanda malaseff bi KADIN...Konu sahibinin annesi olmak istemezdim büyük sözume tövbe
Allah kolaylık versin ne diyimBen farkindaysanz evlendim 24 yasndaym 3 cocuklu adamla hadi yorum yapin yazmadm. baska bi konu icin yazdm bu neden sizi cok rahatsz etti anlamdm hayatta hersey olabilir dha fzla bence beni dusunmeyin ki basiniza gelmesinn hem gelsede inanin annesiz cocuklara anne olmak cok guzel bisey. Bence sokaktan ha kedi kopek almissinz ha bu cocuklara annelik yapmissiniz abez bi durum deil yani ustesinden gelemeyecegimiz konular deil bunlar cnku onlari dogurup kopek enigi gibi atanda malaseff bi KADIN...
Merhaba kızlar.. Diger konularimdanda beni bilen bilir. Konu şu sekilde. Bilmeyenler icin. Esimin 3 cocugu var ve suan velayet annede ama bosandiklarindan beri cocuk hep babada kaldi. O ilgilendi yani. Kendisi hic bir sekilde ilgilenmedi bi cok evlilik yapti. Hatta 3 gun once yine evlenmis. Biz velayet davasi actik temmuza ertelendi. Bende diyorum ki hic bir sekilde annelik yapmiyo aramiyo bile gonlunce gezip tozuyo cocugun kolu kirildi cumartesi arayip merak bile etmedi 3 yasindaki kizini o derece yani. Davada nafaka talebinde bulunsak sonuc ne olur sizce? Yani hayatta ama olmayan bi kadin var 2 cocugu onu biliyor ister istemez ozlem duyuyolar ama o istemiyor ona bu hak ceza olur cocuklarin okulu var vs. Var ben calisamiyorum onlara baktigim icin. Hic yoktan odesin cocuklarinin nafakasini cocugu oldugunu anlasin bence oyle deil mi.?
Ben avukatım. Sigortalı bir işi yoksa nafaka bağlanmaz. Çok çok zorAnnenin hic geliri yok geliri tovbe yarrabi baska yerden.. gunu birlik yasar kendisi calismiyor annelik yapmiyo madem cocuklarina nafaka odesin ceksin cezasini dogurup atmasi deil yani yonunden
Hayir bakmak zorunda deilsin dedi annemde bakar ama gider goruruz yada arada gelip kalirlar dedi yaslarini ogrendim ve dedim ki babanne nasil baksin 1 yasindaki cocuga dedim ben buyuteyim ben egitir ilgilenirim dedim kabul ettm calistimda guvenlik olarak 1 yil kayinvalidem bakti o arada benim evimde yine ilgilniyodum yani ole ole 2 yl calstm surem doldu ciktim isten. Sonra baktim kiz beni birakmiyo agliyo gitmiyo babanneyr oda koyde yasiyo tabi gitmesi gerek arada 2 yldr bakti ama tatillerde evine gitti ben ilgilendim cocukla en son birakayim isi ben okullaryla ilgilnir bakarim dedim oyle oldu smdi buyuduler calismaya kalksam bakacak kimse yokNafaka hakkında bilgim yok ama çocuklara inanılmaz üzüldüm..
Evlenirken çocuklara siz bakacaksınız diyemi anlaştınız eşinizle? Çünkü şuan çalışmıyorsunuz eşinizin çocukları yüzünden, haliyle ne sigortanız var ne de maaşınız.
24 yasndaym suan evet kucuk 11 aylikti suan 3 yasndaBen sizi hatırladım 3 çocukla ilgilenen yaşınız 19 yada 20 ydi galiba çocuğun biri baya küçüktü
Eşiniziniz eski eşi bırakıp gitmişti ve siz bakıyordunuz
Oda bilerek girmiyo bi ise zaten biliyo basina gelicekleriBen avukatım. Sigortalı bir işi yoksa nafaka bağlanmaz. Çok çok zor
O konuna çok yazmıştım taktir etmekle beraber şaşırmıştım gerçekten sizin yaptığınızı kimse yapmaz24 yasndaym suan evet kucuk 11 aylikti suan 3 yasnda
Ne güzel bir kalbiniz var öyle. Çocuklar sizin gibi birine denk geldiği için çok şanslıHayir bakmak zorunda deilsin dedi annemde bakar ama gider goruruz yada arada gelip kalirlar dedi yaslarini ogrendim ve dedim ki babanne nasil baksin 1 yasindaki cocuga dedim ben buyuteyim ben egitir ilgilenirim dedim kabul ettm calistimda guvenlik olarak 1 yil kayinvalidem bakti o arada benim evimde yine ilgilniyodum yani ole ole 2 yl calstm surem doldu ciktim isten. Sonra baktim kiz beni birakmiyo agliyo gitmiyo babanneyr oda koyde yasiyo tabi gitmesi gerek arada 2 yldr bakti ama tatillerde evine gitti ben ilgilendim cocukla en son birakayim isi ben okullaryla ilgilnir bakarim dedim oyle oldu smdi buyuduler calismaya kalksam bakacak kimse yok
Saolun ama o girmez ise falan hic girmediki iseNe güzel bir kalbiniz var öyle. Çocuklar sizin gibi birine denk geldiği için çok şanslı
Umarım kadın sigortalı bir ise girerde nafaka bağlanır
Bende bunu anlamiyorum aslinda tabi kimse dogurmadigi bi cocukla nasil bağ kurabilir ki bazen kendilerini sevdirmek istiyorlar 9 yasindaki oglum bile kiskaniyo 3 yasindakini ellerin kucuck die severm onu oda bak benimde kucuk elim der. Cocuklar sevgiye ilgiye muhtaclar anneye ihtiyaclari var bunu doldura biliyosam ne mutlu herkezin kendi tercihi tabiO konuna çok yazmıştım taktir etmekle beraber şaşırmıştım gerçekten sizin yaptığınızı kimse yapmaz
Ya bu avukatlardaki parasıyla danışın tribi de kabak tadı veriyor. Bu tür konuların altında hemen birileri pırısını virin dinişin diye bitiyor, sanki davamı bedava takip et diyorlar. Neymiş bilgi bedava verilmezmiş, sanki bana yargıç judy. Gencecik bir kızcağız bilgi talep ediyor işte, bu sitede doktoru sağlık bilgisi eczacısı ilaç bilgisi verir, yine de gidin muayene olun diye tedbirli olurlar. Muhasebecisi mali bilgilendirmeler yapar ev hanımı pratik bilgiler verir. Kimse parasıyla konuşurum triplerine girmez. Forumda iyi niyetli avukat hanımlar da var, genel bilgilendirmeyi yapıp yine de şehrinizde bi avukata gidin derler, para hırslarından değil kişinin haklarını koruması için bunu söylerler, onları tenzih ediyorum. Fakat bi kesim avukat niyeyse ağzını açması için para diyor başka bişey demiyor, ilginç.@Perpul Başka bir konuda kocası parasızlıktan intihara kalkışmış kadını ben olsam evimden anında çıkarttırırım diyen üye kişi avukatlık ücreti ödeyip danışın dediğim için beğenmediye basmışİşte bunlar hep şov.
Sizden epey büyüğüm ama sizdeki -afedersiniz- toto yok bende, gerçekten size çok büyük saygı duydum. Doğurmadığı 3 çocuğa bakma işini, bir de bunu merhametle yapmayı çok az insan becerebilir. Allah iki dünyada da gani gani güzellikler nasip etsin size.Bende bunu anlamiyorum aslinda tabi kimse dogurmadigi bi cocukla nasil bağ kurabilir ki bazen kendilerini sevdirmek istiyorlar 9 yasindaki oglum bile kiskaniyo 3 yasindakini ellerin kucuck die severm onu oda bak benimde kucuk elim der. Cocuklar sevgiye ilgiye muhtaclar anneye ihtiyaclari var bunu doldura biliyosam ne mutlu herkezin kendi tercihi tabi
Allah razi olsun saolun iyi dilekleriniz icinSizden epey büyüğüm ama sizdeki -afedersiniz- toto yok bende, gerçekten size çok büyük saygı duydum. Doğurmadığı 3 çocuğa bakma işini, bir de bunu merhametle yapmayı çok az insan becerebilir. Allah iki dünyada da gani gani güzellikler nasip etsin size.
Saf deilim herseyi farkinda olarak evlendim.. bendeki kimsede olamayan sey sanirim. Insallh cocuklarda buyuyunce istemezler kendisini24 yasinda baskasindan 3 cocugu olan adamla evlenmek icin ya cok cesur yada saf olmak lazim.
Ama olan olmus.
Mahkemeye tabiiki basvurabilirsiniz cunku cocuklar surekli sizde ve siz bakiyorsaniz velayetin de sizde olmasi lazim. Bu haksizlik. Laylaylom la annelik olmuyor. Buyuyunce o cocuklar onu istemez bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?