- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Evet ama zorluj icindeyiz ve 3 cocuk bag kurmak istemiyo kendisi cocuklar ona bizi gotur derler onunda yuvasi bozulur saniyo kendisi cunkuçok zor bir işin içindesiniz gerçekten. Ayrıca bu yaşta hiç mantıklıda değil.
Ama çok insani. Çok güzelsiniz.
ben sizin yerinizde olsam ciddi bir maddi zorluğum yoksa bana dokunmayan bin yaşasın derdim. Çünkü nafaka talep etmek aynı zamanda ister istemez bir bağ kurmak demek.
Konu sahibinin annesi olmak istemezdim büyük sözume tövbeEstağfurullah neden kötü olasınız.insan tedirgin olur korkuları olur haksız değilsiniz ama konu sahibesi de şefkat merhamet abidesi
Kadın bir karar vermiş ve uygulamış. Ne anlamı var yermenin ya da modunu düşürmenin? Çocuklarla ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla, halinden memnun.Buradaki insanlar çocukların gözünden bakıyor ama ben senin annenin gözünden bakıyorum ve o yüzden duygusal yorum yapamiyorum.
Kadın bir karar vermiş ve uygulamış. Ne anlamı var yermenin ya da modunu düşürmenin? Çocuklarla ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla, halinden memnun.
Anladım. Ama olmayan gelirsen nafaka kararı çıkar mı zor bence. Bir de dediğin gibi kötü bir para ise çocuklara o parayı kullanabilir mısınAnnenin hic geliri yok geliri tovbe yarrabi baska yerden.. gunu birlik yasar kendisi calismiyor annelik yapmiyo madem cocuklarina nafaka odesin ceksin cezasini dogurup atmasi deil yani yonunden
sadece çocuklarla olan bağdan bahsetmiyorum ki. Hatta onu hiç düşünmedim bile.Evet ama zorluj icindeyiz ve 3 cocuk bag kurmak istemiyo kendisi cocuklar ona bizi gotur derler onunda yuvasi bozulur saniyo kendisi cunku
Oluyo fazlasiyla zaten takip ediyo bizi sosyal medyada cani cok isterse cocuklari arar rahatsiz eder suan aramiyo cunku velayet onda oldugu icin onun basina kalir saniyo cocuklari. Ama bizde olursa velayet bu sefer gorme gunlerinde cocuklarin kafasina girecek benim icin doldurucak onlariAcı çekmez para ile acı çekmez insan.
Ama bu tipler size ve çocuklara acı verecek davranışlar sözler sarf edip size rahatsızlık verebilir
Yerinizde olsam velayeti alır çocukların en sevdiği kişi olmaya devam ederdim.o kadın bundan daha çok rahatsız olur
Kullanmiycam ki hayir yapicam bizden dahada fakirlerine sevaba girsin bari 1 kere bayramlik alms cocuklara suriyelere verdim yolda onun biseyi lazim deil bizeAnladım. Ama olmayan gelirsen nafaka kararı çıkar mı zor bence. Bir de dediğin gibi kötü bir para ise çocuklara o parayı kullanabilir mısın
Ben nie sinir olayim o olsun iceri girmek konusunda yer bitirir kendini oder zaten suan alkol ve cestli seyler kullanan o pararyida bulursadece çocuklarla olan bağdan bahsetmiyorum ki. Hatta onu hiç düşünmedim bile.
Olaki nafaka bağlandı ödemeyecek sürekli aramak durumunda kalacaksınız. Boşuna sinir stres yaratacak.
Allah rızası için yapıyorum sadece vs diyip kızıyordunuz şimdi olay eski eşler arasında olsa dahi nafaka almak istiyorsunuz ya onu dedim.Nasil yani anneleri icimi kararms anlamdm
Dolduramaz çocuklar herşeyi görüyor anlıyorlar.Oluyo fazlasiyla zaten takip ediyo bizi sosyal medyada cani cok isterse cocuklari arar rahatsiz eder suan aramiyo cunku velayet onda oldugu icin onun basina kalir saniyo cocuklari. Ama bizde olursa velayet bu sefer gorme gunlerinde cocuklarin kafasina girecek benim icin doldurucak onlari
şuanda bile öfkelisiniz. ozaman daha fena öfkeleneceksiniz.Ben nie sinir olayim o olsun iceri girmek konusunda yer bitirir kendini oder zaten suan alkol ve cestli seyler kullanan o pararyida bulur
Sizin söylediğiniz şeylet afaki, is mahkemeye gelince hepsinin soyut ve somut delilleri istenir birde hakimin vicdani kararı vardır tabi... anlamadığım şey avukat danışmanlığı ücrete tabi bir konudur, tüm detaylar ve delilleri ile gidersiniz görüsürsünüz buradan ne gibi bir hizmet bekliyorsunuz? Şimdi bir avukat hadi cevap verdi ama sizin elinizde karsı tarafın elinde ne var bilmeyerek cevaplayacak, daha da kötüsü avukatım diyip 2 Google bilgisi sunacak ama av değil aslında.. yani madem bu kadar elzem derdiniz var kocanız yerine siz care aramaya başlamışsınız, avukat danışmanlık ücreti veriyorsunuz bir boşanma nafaka konusunda uzman avukata gidiyorsunuz size doğru yolu, elinizdeki deliller ısığında anlatıyor. Bitiyor gidiyor, burada baska insanların yorumlarını okumuyorsunuz direk sonuca ulaşıyorsunuz bitti gittiMerhaba kızlar.. Diger konularimdanda beni bilen bilir. Konu şu sekilde. Bilmeyenler icin. Esimin 3 cocugu var ve suan velayet annede ama bosandiklarindan beri cocuk hep babada kaldi. O ilgilendi yani. Kendisi hic bir sekilde ilgilenmedi bi cok evlilik yapti. Hatta 3 gun once yine evlenmis. Biz velayet davasi actik temmuza ertelendi. Bende diyorum ki hic bir sekilde annelik yapmiyo aramiyo bile gonlunce gezip tozuyo cocugun kolu kirildi cumartesi arayip merak bile etmedi 3 yasindaki kizini o derece yani. Davada nafaka talebinde bulunsak sonuc ne olur sizce? Yani hayatta ama olmayan bi kadin var 2 cocugu onu biliyor ister istemez ozlem duyuyolar ama o istemiyor ona bu hak ceza olur cocuklarin okulu var vs. Var ben calisamiyorum onlara baktigim icin. Hic yoktan odesin cocuklarinin nafakasini cocugu oldugunu anlasin bence oyle deil mi.?
Bazı anneler çok bencil malesef...Aynen zaten bende buna sasiyorum ya ufacik cocuklari var uvey annede ve gerisini hic dusunmuyo cok garipp
Anne sigortalı bir işte çalışmıyor anladığım kadarıyla. Şu durumda nafaka alamaz baba. Hiç yormayın kendinizi velayet davasıyla, boşa masraf, sıkıntı, stres olur size.Kullanmiycam ki hayir yapicam bizden dahada fakirlerine sevaba girsin bari 1 kere bayramlik alms cocuklara suriyelere verdim yolda onun biseyi lazim deil bize
Anne çalışıyor mu?nafaka talebinde bulunmak için gelirinin olması gerekmez mi?
Baba sevgisini yuva sıcaklığını tamamlıyorsa en büyük pay sizden kaynaklanıyorsa dava açmak o süreci stresi ile yaşamayı göze almayın.
Ailecek huzurunuz bol olsun
Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar vardir belkiSizin söylediğiniz şeylet afaki, is mahkemeye gelince hepsinin soyut ve somut delilleri istenir birde hakimin vicdani kararı vardır tabi... anlamadığım şey avukat danışmanlığı ücrete tabi bir konudur, tüm detaylar ve delilleri ile gidersiniz görüsürsünüz buradan ne gibi bir hizmet bekliyorsunuz? Şimdi bir avukat hadi cevap verdi ama sizin elinizde karsı tarafın elinde ne var bilmeyerek cevaplayacak, daha da kötüsü avukatım diyip 2 Google bilgisi sunacak ama av değil aslında.. yani madem bu kadar elzem derdiniz var kocanız yerine siz care aramaya başlamışsınız, avukat danışmanlık ücreti veriyorsunuz bir boşanma nafaka konusunda uzman avukata gidiyorsunuz size doğru yolu, elinizdeki deliller ısığında anlatıyor. Bitiyor gidiyor, burada baska insanların yorumlarını okumuyorsunuz direk sonuca ulaşıyorsunuz bitti gitti
Bilimiyorum insallh oyle olur zaten o ne derse gelip cocuklar bana soyluyoDolduramaz çocuklar herşeyi görüyor anlıyorlar.
Zaman gelecek gitmek dahi istemeyecekler
Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar Avukatla görüşecekseniz burada avukat aramayın soru sormak icin,
Ama siz süreci yaşayan insan değil baslıkta avukata soru sormak istiyorum yazmıssınız.?? Süreci yaşayanı bilemem de, avukat burada aramak pek akla mantığa uygun değil.Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar vardir belki
Yani bunlar bi cocuk dedeyle neneyle ne ogrenebilirler zaten ikiside 75 yasinda. Ben bilerek geldim kabullendm bakiyorum baktim ve cocuklar anne ozlemi icinde oluyolar bazen ben yerini dolduramiyorum arayip gel ilgilen diyorum isim var simdi benle gelcekler vs. Bu kadin bu cocuklara bunu yasatiyosa her zorluga katlanacak.Allah rızası için yapıyorum sadece vs diyip kızıyordunuz şimdi olay eski eşler arasında olsa dahi nafaka almak istiyorsunuz
Ne diyosunuz gercekten anlamdm@Perpul Başka bir konuda kocası parasızlıktan intihara kalkışmış kadını ben olsam evimden anında çıkarttırırım diyen üye kişi avukatlık ücreti ödeyip danışın dediğim için beğenmediye basmışİşte bunlar hep şov.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?