Avukat bir bayan bana yardimci olabilirmi lutfen😊

Evet ama zorluj icindeyiz ve 3 cocuk bag kurmak istemiyo kendisi cocuklar ona bizi gotur derler onunda yuvasi bozulur saniyo kendisi cunku

Buradaki insanlar çocukların gözünden bakıyor ama ben senin annenin gözünden bakıyorum ve o yüzden duygusal yorum yapamiyorum.
Kadın bir karar vermiş ve uygulamış. Ne anlamı var yermenin ya da modunu düşürmenin? Çocuklarla ilgili bir sıkıntısı yok anladığım kadarıyla, halinden memnun.

Annenin hic geliri yok geliri tovbe yarrabi baska yerden.. gunu birlik yasar kendisi calismiyor annelik yapmiyo madem cocuklarina nafaka odesin ceksin cezasini dogurup atmasi deil yani yonunden
Anladım. Ama olmayan gelirsen nafaka kararı çıkar mı zor bence. Bir de dediğin gibi kötü bir para ise çocuklara o parayı kullanabilir mısın

Evet ama zorluj icindeyiz ve 3 cocuk bag kurmak istemiyo kendisi cocuklar ona bizi gotur derler onunda yuvasi bozulur saniyo kendisi cunku
sadece çocuklarla olan bağdan bahsetmiyorum ki. Hatta onu hiç düşünmedim bile.
Olaki nafaka bağlandı ödemeyecek sürekli aramak durumunda kalacaksınız. Boşuna sinir stres yaratacak.

Oluyo fazlasiyla zaten takip ediyo bizi sosyal medyada cani cok isterse cocuklari arar rahatsiz eder suan aramiyo cunku velayet onda oldugu icin onun basina kalir saniyo cocuklari. Ama bizde olursa velayet bu sefer gorme gunlerinde cocuklarin kafasina girecek benim icin doldurucak onlari

Anladım. Ama olmayan gelirsen nafaka kararı çıkar mı zor bence. Bir de dediğin gibi kötü bir para ise çocuklara o parayı kullanabilir mısın
Kullanmiycam ki hayir yapicam bizden dahada fakirlerine sevaba girsin bari 1 kere bayramlik alms cocuklara suriyelere verdim yolda onun biseyi lazim deil bize

sadece çocuklarla olan bağdan bahsetmiyorum ki. Hatta onu hiç düşünmedim bile.
Olaki nafaka bağlandı ödemeyecek sürekli aramak durumunda kalacaksınız. Boşuna sinir stres yaratacak.
Ben nie sinir olayim o olsun iceri girmek konusunda yer bitirir kendini oder zaten suan alkol ve cestli seyler kullanan o pararyida bulur

Dolduramaz çocuklar herşeyi görüyor anlıyorlar.
Zaman gelecek gitmek dahi istemeyecekler

Sizin söylediğiniz şeylet afaki, is mahkemeye gelince hepsinin soyut ve somut delilleri istenir birde hakimin vicdani kararı vardır tabi... anlamadığım şey avukat danışmanlığı ücrete tabi bir konudur, tüm detaylar ve delilleri ile gidersiniz görüsürsünüz buradan ne gibi bir hizmet bekliyorsunuz? Şimdi bir avukat hadi cevap verdi ama sizin elinizde karsı tarafın elinde ne var bilmeyerek cevaplayacak, daha da kötüsü avukatım diyip 2 Google bilgisi sunacak ama av değil aslında.. yani madem bu kadar elzem derdiniz var kocanız yerine siz care aramaya başlamışsınız, avukat danışmanlık ücreti veriyorsunuz bir boşanma nafaka konusunda uzman avukata gidiyorsunuz size doğru yolu, elinizdeki deliller ısığında anlatıyor. Bitiyor gidiyor, burada baska insanların yorumlarını okumuyorsunuz direk sonuca ulaşıyorsunuz bitti gitti

Kullanmiycam ki hayir yapicam bizden dahada fakirlerine sevaba girsin bari 1 kere bayramlik alms cocuklara suriyelere verdim yolda onun biseyi lazim deil bize
Anne sigortalı bir işte çalışmıyor anladığım kadarıyla. Şu durumda nafaka alamaz baba. Hiç yormayın kendinizi velayet davasıyla, boşa masraf, sıkıntı, stres olur size.

Ailecek huzurunuz bol olsun

Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar vardir belki

Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar Avukatla görüşecekseniz burada avukat aramayın soru sormak icin,
Bunu bi avukatlada gorusecegim zaten buradan aldigim cevaplarla deil tabiki ama bu sureci yasayanlar vardir belki
Ama siz süreci yaşayan insan değil baslıkta avukata soru sormak istiyorum yazmıssınız.?? Süreci yaşayanı bilemem de, avukat burada aramak pek akla mantığa uygun değil.

Allah rızası için yapıyorum sadece vs diyip kızıyordunuz şimdi olay eski eşler arasında olsa dahi nafaka almak istiyorsunuz
Yani bunlar bi cocuk dedeyle neneyle ne ogrenebilirler zaten ikiside 75 yasinda. Ben bilerek geldim kabullendm bakiyorum baktim ve cocuklar anne ozlemi icinde oluyolar bazen ben yerini dolduramiyorum arayip gel ilgilen diyorum isim var simdi benle gelcekler vs. Bu kadin bu cocuklara bunu yasatiyosa her zorluga katlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…