- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
cok uzuldum ya ona...gercekten cok uzucu..Evet yok tanimiyo zaten o annesini ki beni biliyo annesi
Oyle ama egitmek ogretmek onlri sakinlestriyor cok uysal cocuklarHayatım boyunca bu kadar sevgi pitircigi olamadigim için bana garip geliyor demekki. Yeri geliyor insanın kafası kendi cocuklarink kaldırmıyor. Ben kotuysem demek
Olsun yinede tesekkr edrmBaskasinin 3 cocuguna bakmayi kimse kolay kolay yapmaz. Eşiniz velayeti ustune alabilir muhtemelen bu olanlari da sunarak. Sonra nafaka olur.Avukat degilim tabi.
Dogurmakla anne olunmuyor.sizi de tebrik ediyorum merhametinden dolayıHayatım boyunca bu kadar sevgi pitircigi olamadigim için bana garip geliyor demekki. Yeri geliyor insanın kafası kendi cocuklarink kaldırmıyor. Ben kotuysem demek
cok uzuldum ya ona...gercekten cok uzucu..
cocgum hasta oluyor üzüntüden yemek yiyemiyorum, isten izin alıp kendim bakıyorum, sabaha kadar kontrol ediyorum ya..
herkes degil keske sadece layıkıyla anneliği yerine getirecek olanlar anne olsa
Evet ve Allah rızası için çocuklara bakıyorsunuz. Ama sanırım anneleri içinizi karartmis olmamış böyle.Evt 24 yasndym
Saolun ama ben aci ceksin istiyorm o kadinin cocuklarnin oldugunu farkina varsn istiyorumDogurmakla anne olunmuyor.sizi de tebrik ediyorum merhametinden dolayı
Dünyanın en kötü insanı ve annesiyim benDogurmakla anne olunmuyor.sizi de tebrik ediyorum merhametinden dolayı
Nasil yani anneleri icimi kararms anlamdmEvet ve Allah rızası için çocuklara bakıyorsunuz. Ama sanırım anneleri içinizi karartmis olmamış böyle.
Disardan gercektende nasil yapiyosun diolar bana vlla gunler cabuk geciyo buyuduler bile diyorum hem kolay hemde zor kolay yanlari 24 saat benimleler herseyleri bana ait beni ornek aliyolar. Istedigim gibi yetistriyorum zor yani ise bazen annelri akillarina geliyo ve ilgilenmemesi annelrinin onlarla cok zoruna gidiyo insaninDünyanın en kötü insanı ve annesiyim ben
Mesela konu sahibi benim kızım olsa asla böyle bir evlilik yapmasına müsaade etmezdim. Kötü bir insanım yani
Buradaki insanlar çocukların gözünden bakıyor ama ben senin annenin gözünden bakıyorum ve o yüzden duygusal yorum yapamiyorum.Disardan gercektende nasil yapiyosun diolar bana vlla gunler cabuk geciyo buyuduler bile diyorum hem kolay hemde zor kolay yanlari 24 saat benimleler herseyleri bana ait beni ornek aliyolar. Istedigim gibi yetistriyorum zor yani ise bazen annelri akillarina geliyo ve ilgilenmemesi annelrinin onlarla cok zoruna gidiyo insanin
Estağfurullah neden kötü olasınız.insan tedirgin olur korkuları olur haksız değilsiniz ama konu sahibesi de şefkat merhamet abidesiDünyanın en kötü insanı ve annesiyim ben
Mesela konu sahibi benim kızım olsa asla böyle bir evlilik yapmasına müsaade etmezdim. Kötü bir insanım yani
Annenin hic geliri yok geliri tovbe yarrabi baska yerden.. gunu birlik yasar kendisi calismiyor annelik yapmiyo madem cocuklarina nafaka odesin ceksin cezasini dogurup atmasi deil yani yonundenBir avukata ücret karşılığında danisabilirsiniz. Annenin sabit bir geliri var mi isteyebileceginiz. Yoksa ben çocuklara bakıyorum o da para yönünden çeksin mi diyorsunuz.
çok zor bir işin içindesiniz gerçekten. Ayrıca bu yaşta hiç mantıklıda değil.Napayim girdik bi ise yani zoruyla kolayıyla elimden geldigince biseyler yapmaya caalisyorum cocuklar iyi olsun psklojilri yerinde olsun die
Evet onuda anliyorum ama evleneli 3 yl olmus esimle iyiyim bunu cocuklarin bozmasi garip olur herkezin kendi hayati tabi boyle dusunen bi cok insan varBuradaki insanlar çocukların gözünden bakıyor ama ben senin annenin gözünden bakıyorum ve o yüzden kendine yazık ediyorsun diyorum.
Acı çekmez para ile acı çekmez insan.Saolun ama ben aci ceksin istiyorm o kadinin cocuklarnin oldugunu farkina varsn istiyorum
Bayan vurgusu için yaptım bunun duyarını kasanlari komik buluyorum. Ayrıca ne var ki bunda herkes herkesin yorumunu beğenebilir ya da beğenmeyebilirPerpul Başka bir konuda kocası parasızlıktan intihara kalkışmış kadını ben olsam evimden anında çıkarttırırım diyen üye kişi avukatlık ücreti ödeyip danışın dediğim için beğenmediye basmış İşte bunlar hep şov.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?