Avukat bir bayan bana yardimci olabilirmi lutfen😊

Ben hukuk mezunuyum, avukat değilim ama yazayım o arkadaşlar asgari avukatlık tarifesinin altında veya bedelsiz iş yaptıkları için disiplin suçu işliyorlarlar. Ücretsiz takip etmeyi arzu ettikleri taciz vs gibi davaları dahi baroya bildirip izin almaları gerekiyor.... Şahsi görüşüm değil yani.

Saf deilim herseyi farkinda olarak evlendim.. bendeki kimsede olamayan sey sanirim. Insallh cocuklarda buyuyunce istemezler kendisini
Çocuklara kendini acındırıp kanlarına girebilir
İlerdeki bu ihtimali arada aklınızda tutun ki sonradan büyük acı yaşamayın
Emekleriniz karşılıksız kalmaz inşallah

Bu durumda avukatların kendi web sitelerinde ya da hukuk sitelerinde soru cevap yapmaları suç kabul ediliyor. Bir çoğu da bunu yapıyor....

İşi, sigortası olmayan erkeğe nafaka bağlanabiliyorsa kadına da bağlanması gerekir. Sonuçta bu cinsiyetten bağımsız bir iştirak nafakası, ebeveynin çocuğa karşı sorumluluğu. Cinsiyete göre karar veriliyorsa ortada zaten adalet yoktur bana göre. Anladığım kadarıyla yaklaşık 2 senedir siz bakıyorsunuz. Anne bu süre içinde çocuklarıyla bile ilgilenmediyse bence de açın velayet davasını çocukların yeri yurdu resmen belli olsun. Yarın öbür gün çocuklarımı vermediler diye ağlamasın ortalıkta.

Bu durumda avukatların kendi web sitelerinde ya da hukuk sitelerinde soru cevap yapmaları suç kabul ediliyor. Bir çoğu da bunu yapıyor....
Bu tarz internet sitelerinin alan adı av.tr şeklinde olduğu ve böylece tabi olunan reklam yasağına muhalefet etmediği sürece bu kapsama girmiyor sanıyorum. Örneğin “biavukat.com” gibi bir alan adı kullanılan siteye avukatlık kanununa aykırı danışmanlık verdiği için getirilen yayın yasağı kararını bulabilirsiniz ufak bir google aramasıyla.

Ahahah hay ağzınıza sağlık bu tribi en yakın arkadaşım da yapıyor ya...

Ben sadece hukuk mezunu değil aynı zamanda avukatım. Burda iki kelam bilgi vermek disiplin suçu olmuyor. Avukatlar sosyal medyada büroları için hesaplar açıp 7/24 bilgiler de paylaşıyorlar. Disiplin suçunu oluşturan bir durum yok. Bunu yapmayan avukat çok az

Erken Çocukluk eğitimi uzmanı olarak sayısız tavsiye vermişimdir çocuk eğitimi ve bakımı üzerine
Keşke para isteseydim

Konu sahibi sizi taktir ediyorum cidden. Ben de yapardım sanırım aynısını. Çocuklar söz konusu olunca kıyamıyorum. Biri 3 yaşında diğerleri?

Yapicagi o zaten yapar o ceza alalim die

Biri 3 biri 6 biri 9

Sadece şunu merak ediyorum ilk evliliginiz neden 3 cocuklu biriyle evlendiniz.yargilamiyorum ama ben olsam 3 cocuklu biriyle evlenmezdim.yaslarida kucuk ve siz bakiyorsunuz
Evet esimle cok iyiyiz seviyoruz birbirmzi ve anliyoruz iyi bir gecim var aramzda bna en basta 1 cocugu oldgunu soledi acaba tepkim ne olur ayrilirmiyim falan die korkarmiyim die sonra 3 oldgnu soledi bnde nedendir die hic yargilamadm yani olabilir dedim ben hp onlari dusundm onlrla hayatim nasil olur die nsl anlasrz die yani hayatimi nasil etkiler ustumde kalirlar die dusunmedm hic bir zaman hep pozitf baktim hayata o yuzdn sanirim kabul ettim kafamda tasarlamstm cnku nasil bi aile olacagimizi olede olduk yaslari evet kucuk ben bakiyorum

Oy kıyamam en ana kuzusu oldukları dönem
Allah sizden razı olsun
Evet oyleler saolun. Ben 9 yasinda olan erkek onu opunce cok duygusal hemn agliyo biliyo o annesini cunku onu dusunuyo muhtemelen ben oyle davraninca benim oglum sunneti olucak askere gtcek gelin getircek snra bana benim yanimda kalck diom oda evet ben gtmem bi yere dio bana icler acısı aslında cok zor cokk ama ahtm var hakkmda anasi knsyoms cocuklrma bakiyo sakin ayrlmsnlr dioms bi gorsem gordugum yerde yolacam onu

Avukat değilim, konu hakkında yardımcı olamayacağım. Ama gelen mesajları okuyunca aklıma şu söz geldi. "İnsanlar hadleri dışında her şeyi biliyorlar."
Çok zor ama çok kıymetli bir sorumluluğun altına girmişsiniz. Allah yardımcınız olsun.

Saolun. Yani olan olmus aslinda neden ne icin nie evlendigimin derdine dusmusler dun esra erolda bi kadin var 60 yasnda kocasi 38 yasnda bu garip deilde benim 3 cocuklu bi adami tercih etmem cok garip nedense bunlarin gozunde. Bu devirde hersey o kadar normallesti ki artik sasrmamak gerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…