- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Sizene mi pardonda cocuklari buyuten benim ? Doguruysa ya ilgilenecek cocuklariyla boyle gunu birlik gezmeyecek yada oduycek haklarini dogur birak ne ala memleketSize ne yahu eşinizle eski eşi arasında ki mesele. Ayrıca gidin avukatla danışma ücreti ödeyim danışın. Taş mı yiyecek bu Avukatlar? Pardon “bayan” avukatlar xkcööcöv
Bedava bakıcı bulmuş gezer tabiSizene mi pardonda cocuklari buyuten benim ? Doguruysa ya ilgilenecek cocuklariyla boyle gunu birlik gezmeyecek yada oduycek haklarini dogur birak ne ala memleket
3 yas kol kiriliyor. ama anne yok mu, çocuğa uzuldum...Merhaba kızlar.. Diger konularimdanda beni bilen bilir. Konu şu sekilde. Bilmeyenler icin. Esimin 3 cocugu var ve suan velayet annede ama bosandiklarindan beri cocuk hep babada kaldi. O ilgilendi yani. Kendisi hic bir sekilde ilgilenmedi bi cok evlilik yapti. Hatta 3 gun once yine evlenmis. Biz velayet davasi actik temmuza ertelendi. Bende diyorum ki hic bir sekilde annelik yapmiyo aramiyo bile gonlunce gezip tozuyo cocugun kolu kirildi cumartesi arayip merak bile etmedi 3 yasindaki kizini o derece yani. Davada nafaka talebinde bulunsak sonuc ne olur sizce? Yani hayatta ama olmayan bi kadin var 2 cocugu onu biliyor ister istemez ozlem duyuyolar ama o istemiyor ona bu hak ceza olur cocuklarin okulu var vs. Var ben calisamiyorum onlara baktigim icin. Hic yoktan odesin cocuklarinin nafakasini cocugu oldugunu anlasin bence oyle deil mi.?
Aynen zaten bende buna sasiyorum ya ufacik cocuklari var uvey annede ve gerisini hic dusunmuyo cok garippBedava bakıcı bulmuş gezer tabi
TesekkrlerEvet babaları velayet davası açıp iştirak nafakası talep edebilir. Bunları yaparken bir avukatı olursa iyi olur.
Bence avukatlara danışın ücret karşılığında danışın. Para verince anlaşılıyorsa bir şeyler siz de öyle yapın. Baba ne diyor bu işeSizene mi pardonda cocuklari buyuten benim ? Doguruysa ya ilgilenecek cocuklariyla boyle gunu birlik gezmeyecek yada oduycek haklarini dogur birak ne ala memleket
Evet yok tanimiyo zaten o annesini ki beni biliyo annesi3 yas kol kiriliyor. ama anne yok mu, çocuğa uzuldum...
Babada boyle biseyi dusunuyo tabiBence avukatlara danışın ücret karşılığında danışın. Para verince anlaşılıyorsa bir şeyler siz de öyle yapın. Baba ne diyor bu işe
Bende size şaşırıyorum eski konudan hatirliyorum sizi. Gencecik yaşta kocanizin 3 çocuğuna bakıyorsunuz ve size çok üzülüyorumAynen zaten bende buna sasiyorum ya ufacik cocuklari var uvey annede ve gerisini hic dusunmuyo cok garipp
Düşünmesi için şüphe duyması lazım.üvey anne tabirini kendinize yakıştırdıgınıza göre filmlerde ki üvey anne değilsinizdir dimi?Aynen zaten bende buna sasiyorum ya ufacik cocuklari var uvey annede ve gerisini hic dusunmuyo cok garipp
Napayim girdik bi ise yani zoruyla kolayıyla elimden geldigince biseyler yapmaya caalisyorum cocuklar iyi olsun psklojilri yerinde olsun dieBende size şaşırıyorum eski konudan hatirliyorum sizi. Gencecik yaşta kocanizin 3 çocuğuna bakıyorsunuz ve size çok üzülüyorum
Hayr ama insan yani bi anne dusunmesi gerek ac mi birakiyo dovuyomu sovuyomu die demi ici nasil rahat kiDüşünmesi için şüphe duyması lazım.üvey anne tabirini kendinize yakıştırdıgınıza göre filmlerde ki üvey anne değilsinizdir dimi?
Hayatım boyunca bu kadar sevgi pitircigi olamadigim için bana garip geliyor demekki. Yeri geliyor insanın kafası kendi cocuklarink kaldırmıyor. Ben kotuysem demekNapayim girdik bi ise yani zoruyla kolayıyla elimden geldigince biseyler yapmaya caalisyorum cocuklar iyi olsun psklojilri yerinde olsun die
Evt 24 yasndymSanki hatırladım sizi ya. Baya baya genctiniz sanki. Allah rızası için bakıyorum çocuklara diyordunuz. O musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?