Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim. Siz direkt olaya yorum yapmışsınız. Bu kadar kolay ama işte mevzu gereksiz bir tartışmaya döndürülüyor, yardımcı olunmadığı gibi canımız sıkkınken daha da sıkılıyor.

Ayrıca abiniz daha önce bir şekil de yakalamış affetmiş. Böyle durumlar öyle ya da böyle tekrarlar. Sinirlisiniz de zor bir durum haklısınız. Ama boşasın daha fazla bulaşmasın bence. Ne olursa olsun ortada ki çocuğun annesi bu kadın. Bu rezilliği ayyuka cıkarsanız bu çocuk büyüyecek duysa falan ne büyük travma. Annesi düşünmesin siz düşünün bari.
Ekstra bişey demicem bu olayın üstüne çok Sinirlisiniz hak veriyorum kolaylıklar diliyorum.

O sözler hak edildi. İstediğim bir cevap olamazdı, bilmediğim bir konuda yardım istedim.
Ben orada gereksiz ortamı gerenlere tepki gösterdim.
Yukarda bur üye yazmış cvp vermemişin ama babana hakettiği dersi verdiysen tabii kadına da yapabilirsin bence.. birseyi sorgulanamaz kesin doğrunuz olarak inanıyorsanız ayrım yapmadan inanacaksınız.. yoksa öyle lafla ihanet affedilemez bedel ödemeli kesin kesin lerle olmuyor

Yenge kardeşinizin karısı mı ki çok kafayı taktınız bu olaya...
Yada bu adam kardeşiniz mi?

Babam tercihini yaptı ve bitti. Artık dışarıda, annem gerekeni yapmadı. Ben bu evden ayrılana kadar o gelmiyor.
Ben de yakında başka bir şehire gidiyorum inşAllah. Kadına da yapamam benim büyüğümün eşi.
Ben sadece fikir alıyorum ve iletiyorum.
Babamla aramdaki ilişkide yaptığım gibi davranamam.

Yenge kardeşinizin karısı mı ki çok kafayı taktınız bu olaya...
Yada bu adam kardeşiniz mi?
Abimin eşi. Kafamı da takmadım kendisiyle şahsi problemim yok ama abimin durumu iyi değil şu an, sürekli iletişimdeyiz, destek olmaya çalışıyorum.

Ben bu adamın kardeşiniz olduğunu da düşünmüyorum artık. Öyle olsa kaç kere soruldu söylerdiniz. Farklı bir dümen var bunda. Bu adam siz misiniz??
Bu sitede daha önce böyle bi üye vardı kendi açtığı konuda anlattıklarından yakalanmıştı ordan geldi aklıma , konu sahibi adamın sevgilisi, nafakadan kurtarmak için , kadına pislik yapmaya çalışıyolardı.Konu bana o üyeyi hatırlattı

Salon kadını çizgimi bozacağım kusura bakmayın artık.

Ay size ne Allah aşkına? Kadına olan hırsınız yetmedi bi de adama da mı dersi siz vereceksiniz? Kimsiniz siz ahlak bekçisi mi toplumun?
Ya siz neyi savunduğunuzun farkında mısınız? Böyle herkes arzusuna göre ilişki yaşayıp nasıl ailelere zarar verme hakkı bulur kendinde. Boşanıp yapsaydı madem, mesaj yakalanmasaydı ne olacaktı?
Salon kadını da değilsiniz eğer bu ahlaksızlığı savunuyorsanız, istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Kadına yapamam mı iki saattir burda yardım bekliyon isten attırmak şu bu için uğraşıyordun ama babana birşey yapmamisin şunu yaptım şu şekilde bedelini ödedi babam diye bir cevap göremedim.. tercihini şunu bunu sormadım babana nasıl bir bedel odettin kusup konusmaman bedel degil galiba.. bi rezil ettiniz mi bari cumle aleme ne bileyim bosanma tazminat filan..

Evliler için dilerim olur.
Çünkü ben bunun mağduriyetini en dip seviyede yaşadım.

Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.
Terbiyesizlik yapılmış zaten. Biz şimdi buna çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Köpek gibi yaşamaya gerek yok, önüne gelenle ilişki kuracaksa evlenip, kimsenin canını yakmasınlar.

Babasına ne yapsın yahu. Babasına yapacağı tek şey iletişimi kesmek. Annesi yapacak yapacağını.

Hem örnek veriyorsunuz evlatlar anne baba ilişkisine karistirilmamali hem de rezil etseydiniz dünyaya diyorsunuz; çok tezat değil mi ?

Kardeşine tabi ki destek olacak, tabi ki öfkelenecek. Üstelik babadan kalan buruklukta var.

Kadın diye korumaya çalışmaktir bu.

Benden abim yardım istiyor. Annem boşanmak istemedi ki bende babamın her türlü fotoğrafları, kaydı, kuydu var.
Annem boşanmak istemediği için ben ne yapabilirim.
Gördüğünüz gibi talep var ki yardımcı olmaya çalışıyorum.

kilit nokta=== sevişmek Cidden ha

Konudaki yorumları anlayamadım.

Aldatan kadın diye mi bu kadar fevri yorumlar yapılmış , anlayamıyorum.

Erkek olsa donuna kadar al, süründür onu, gebersinler v.s denilirdi.

Aldatmanın cinsiyeti yok ki..

Mesele insanlar yangina Körükle gitmesi. Kadin aldatiyorsa sonuna kadar suclu tabi. Ama ayni erkek aldatsa gibi hukuk yoldan hakkini aramali. Buna ama aileler dahil olmamali. Adam avukata gidecek. Vekalet verecek isini görecek.etraftakilere ne oluyor? Erkek kadin fark etmez. Ortada cocuk da varmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…