Çok teşekkür ederim. Siz direkt olaya yorum yapmışsınız. Bu kadar kolay ama işte mevzu gereksiz bir tartışmaya döndürülüyor, yardımcı olunmadığı gibi canımız sıkkınken daha da sıkılıyor.Aldatan kimse kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Hiç mi vicdanları sizlamiyor evdeki eşine, çoluk çoğuna yaptıklarından dolayı, nasıl yüzlerine bakıyorlar. ?
Kadınla konuştunuz mu ? Ne diyor ?
Ne olursa olsun cocukla anne birbirinden ayrılmamali.
Bu bir çeşit intikam adımı ama olan çocuğa olur.
Bunun dışında tazminat davası açabilir ancak bu mesaj zayıf kalır bana göre.
Avukat arkadaşlar elbette doğru olanı yazmıştır , yazacaktır okurlarlarsa.
Ayni sey ne fark eder..uzuldum..elbet bosanma olur..nefretinizi anliyorum..ama anne cocuk iliskisi farkli kari koca olayi farkliKardeşim değil, abim.
Yukarda bur üye yazmış cvp vermemişin ama babana hakettiği dersi verdiysen tabii kadına da yapabilirsin bence.. birseyi sorgulanamaz kesin doğrunuz olarak inanıyorsanız ayrım yapmadan inanacaksınız.. yoksa öyle lafla ihanet affedilemez bedel ödemeli kesin kesin lerle olmuyorO sözler hak edildi. İstediğim bir cevap olamazdı, bilmediğim bir konuda yardım istedim.
Ben orada gereksiz ortamı gerenlere tepki gösterdim.
Ya siz fikrinizi söylemeseniz.Bence yavasca kendinizi rezil etmeden geri oturun
Burada beni tanıyanlar olduğunu düşünüyorum. Ailevi konularım var ve abimi ifşa etmek istemedim.İnsan abisinden akrabamız yakınımız diye bahseder mi bırak allasen
Yenge kardeşinizin karısı mı ki çok kafayı taktınız bu olaya...Hayır istemiyor sadece psikolojik olarak pek iyi değil. Bazen öfkeli bazen duygusal. Çok derin bir kısım burası.
Ben kabak tarafında hiç değilim, tek istediğim şu an yardımcı olabilmek.
Çekip çıkamam konudan, yalnız bırakıp.
Babam tercihini yaptı ve bitti. Artık dışarıda, annem gerekeni yapmadı. Ben bu evden ayrılana kadar o gelmiyor.Yukarda bur üye yazmış cvp vermemişin ama babana hakettiği dersi verdiysen tabii kadına da yapabilirsin bence.. birseyi sorgulanamaz kesin doğrunuz olarak inanıyorsanız ayrım yapmadan inanacaksınız.. yoksa öyle lafla ihanet affedilemez bedel ödemeli kesin kesin lerle olmuyor
Abimin eşi. Kafamı da takmadım kendisiyle şahsi problemim yok ama abimin durumu iyi değil şu an, sürekli iletişimdeyiz, destek olmaya çalışıyorum.Yenge kardeşinizin karısı mı ki çok kafayı taktınız bu olaya...
Yada bu adam kardeşiniz mi?
Ya siz fikrinizi söylemeseniz.
Bırakın gerisi bana kalsın, tamam siz yeterince gömme teşebbüsünde bulunduysanız, bırakın.
Bu sitede daha önce böyle bi üye vardı kendi açtığı konuda anlattıklarından yakalanmıştı ordan geldi aklıma , konu sahibi adamın sevgilisi, nafakadan kurtarmak için , kadına pislik yapmaya çalışıyolardı.Konu bana o üyeyi hatırlattıBen bu adamın kardeşiniz olduğunu da düşünmüyorum artık. Öyle olsa kaç kere soruldu söylerdiniz. Farklı bir dümen var bunda. Bu adam siz misiniz??
Ya siz neyi savunduğunuzun farkında mısınız? Böyle herkes arzusuna göre ilişki yaşayıp nasıl ailelere zarar verme hakkı bulur kendinde. Boşanıp yapsaydı madem, mesaj yakalanmasaydı ne olacaktı?Salon kadını çizgimi bozacağım kusura bakmayın artık.
Ay size ne Allah aşkına? Kadına olan hırsınız yetmedi bi de adama da mı dersi siz vereceksiniz? Kimsiniz siz ahlak bekçisi mi toplumun?
Kadına yapamam mı iki saattir burda yardım bekliyon isten attırmak şu bu için uğraşıyordun ama babana birşey yapmamisin şunu yaptım şu şekilde bedelini ödedi babam diye bir cevap göremedim.. tercihini şunu bunu sormadım babana nasıl bir bedel odettin kusup konusmaman bedel degil galiba.. bi rezil ettiniz mi bari cumle aleme ne bileyim bosanma tazminat filan..Babam tercihini yaptı ve bitti. Artık dışarıda, annem gerekeni yapmadı. Ben bu evden ayrılana kadar o gelmiyor.
Ben de yakında başka bir şehire gidiyorum inşAllah. Kadına da yapamam benim büyüğümün eşi.
Ben sadece fikir alıyorum ve iletiyorum.
Babamla aramdaki ilişkide yaptığım gibi davranamam.
Evliler için dilerim olur.Ceza yazmak fln noluyor? Ne ara kabile devleti olduk da linçe başladık.
Aldattıysa boşanır. Ne cezası? Sizin haddiniz mi?
Sizi mi aldattı.
Aldatılan kimse o gider boşanır. Ceza falan da kesilmez.
Zinanın cezası yok
Terbiyesizlik yapılmış zaten. Biz şimdi buna çözüm bulmaya çalışıyoruz.Terbiyesizlik yapmayın. Abiniz boşasın yapılacak ekstra bir durum var mı? Ha işinden olursa hemşire kadın başka yerde iş bulur. Gider orda sevilşir.
Kadına yapamam mı iki saattir burda yardım bekliyon isten attırmak şu bu için uğraşıyordun ama babana birşey yapmamisin şunu yaptım şu şekilde bedelini ödedi babam diye bir cevap göremedim.. tercihini şunu bunu sormadım babana nasıl bir bedel odettin kusup konusmaman bedel degil galiba.. bi rezil ettiniz mi bari cumle aleme ne bileyim bosanma tazminat filan..
Benden abim yardım istiyor. Annem boşanmak istemedi ki bende babamın her türlü fotoğrafları, kaydı, kuydu var.Kadına yapamam mı iki saattir burda yardım bekliyon isten attırmak şu bu için uğraşıyordun ama babana birşey yapmamisin şunu yaptım şu şekilde bedelini ödedi babam diye bir cevap göremedim.. tercihini şunu bunu sormadım babana nasıl bir bedel odettin kusup konusmaman bedel degil galiba.. bi rezil ettiniz mi bari cumle aleme ne bileyim bosanma tazminat filan..
kilit nokta=== sevişmek Cidden haE boşandıktan sonra ister sevişir ister dövüşür. Nafaka vermemek dışında işiniz kadınla tamamen bitiyor zaten boşanınca. Oradan ayrılıp başka yerde yine ikisinin işe girmeyeceği ne malum? Yine sevişirler.
Önceki konunuzda okumuştum. Bu kadın bu işi ilk kez yapmamış ki daha önce de bi vukuatı olmuş. Adam ilk kez başına gelmiş gibi bunalımlara girmesin. Boşansın kurtulsun.
Konudaki yorumları anlayamadım.
Aldatan kadın diye mi bu kadar fevri yorumlar yapılmış , anlayamıyorum.
Erkek olsa donuna kadar al, süründür onu, gebersinler v.s denilirdi.
Aldatmanın cinsiyeti yok ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?