Keşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyorDediği doğru olabilir. Abisi olabilir. Normal yani yengeye bu kadar bilenmesi. Abisini aldatmış.
Abisi karısını herşeye rağmen boşamaya yanaşmıyor bence.Keşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyoravukat parası çok geldi, bizi sınıyor
Bence insanların mağduriyetleri üzerinden kendinize eğlence çıkarmayın.belli ki kadının yakını erkek ve çok üzgün. Her şeyle dalga geçilmez. Üstelik bu durum ciddi bir ahlaki problem. Erkek yapınca nasıl topa tutuyorsak burda kadın yapınca daha yumuşak karşılanmamalı. Bir üyenin kocası yapsa ispatla donuna kadar al derdik.Keşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyoravukat parası çok geldi, bizi sınıyor
DeminKeşke ban yemeseydi yaaa. Az daha kendini hakim ilan edip kadının hükmünü de verecekti. Bu kadar öfkeliler ama bir avukata gidip fikir danışmıyorlar. Adli tatil bitene kadar yolumuz belli olsun bile dememişler. Gelmiş burda asarım keserim yakarım diyoravukat parası çok geldi, bizi sınıyor
Bence de. Abi de Kemalim yapmaz diyor bence.Abisi karısını herşeye rağmen boşamaya yanaşmıyor bence.
Konu sahibi de yengeden nefret ediyor, aldatma olayından bağımsız, daha eski konulardan dolayı.
Abiye gaz vermeye çalışıyor bu yüzden.
Tuz koysaymış bari kahveye. Babası da babaymış yani. Ne pis adamlar var ya.DeminYabanelma dedi, babasının metresine kahve yapmış. Neden ona sustun deyince ona yapamazdım diyor ya ahahahaha çıldırdım. Keşke banlanmasaydı, iyi olmuyor böyle. Havaya konuşuyoruz. Tabi metresin arkasında babası vardı ona dokunamadı. Yengeden çıkartacak içinde kalan bütün hırsı. Adaletten bahsettikten sonra bu çifte standart ne hoş.
Tuttuk zaten. Abim ağlıyor dedi. Kocaman adam ağlayana kadar bir avukat bulamamış mı da kardeşi buraya konu açıyor. Ne yapalım diye bize soruyor. Adam ciddiye almıyor biz niye ciddiye alalım. Üstelik kadının ikinci aldatmasıymış. Zamanında boşasaydı o zaman. Burda aynı kazığı iki kere yiyen kadınlara herkes ne diyor? Önceden boşanacaktın dşyor. Adam da boşansaydı.Bence insanların mağduriyetleri üzerinden kendinize eğlence çıkarmayın.belli ki kadının yakını erkek ve çok üzgün. Her şey dalga geçilmez. Üstelik bu durum ciddi bir ahlaki problem. Erkek yapınca nasıl topa tutuyorsak burda kadın yapınca daha yumuşak karşılanmamalı. Bir üyenin kocası yapsa ispatla donuna kadar al derdik.
Konu sahibinin de pişman olma ihtimali yüksek. Bu abi yolda bırakır, buraya yazıyorum.Ban yemişsiniz ama bence abiniz herşeye rağmen boşanmaya tam olarak kararlı değil.
Daha önce de aldatılmış adamın avukatla görüşmek yerine buradan fikir almanızı istemesi saçma değil mi yav?
Siz duygusal davranıp, sinirle anınızı yönlendirmeyin, pişman olma ihtimali yüksek.
Öyle evet, insanları aptal yerine koyup, ihanet eden, sadakatsizliği marifet sanıp, sıyrılmaya çalışan, adaletsizlikle övünenler ayağını denk alsın.
Elimden ne gelirse yaparım evvelAllah.
Aynı şeyleri metresini evinize kadar getirip size kahve yaptıran babanıza da yaptınız mı? Yoksa hala aynı evde yaşamaya devam mi?
Colukta sizsiniz, çocukta. Büyük büyük laflar etmeyin komik duruyor.
Aynı şeyi ablasına da yapmamış, sırrını ölene kadar saklamaya karar vermiş.
Nedense bir bu kadına takmış kafayı.
Şimdi gel de inan sadakat neferi olduğuna
Aynı tepkiyi ben de verdim.bi de abla mı var ?
Aynı şeyi ablasına da yapmamış, sırrını ölene kadar saklamaya karar vermiş.
Nedense bir bu kadına takmış kafayı.
Şimdi gel de inan sadakat neferi olduğuna
Ayrıca kurumun denetlenmesini de, hastalara nasıl davranıldığını kontrol etmeleri için nereye şikayet etmeliyiz?
bi de abla mı var ?
Aldatan taraf aile içinden olunca işler değişiyorsa demek
Burada biri bir köyden bahsetmişti kimin eli kimin cebinde belli değil, kardeşinin eşiyle birlikte olan dayı bile vardı ama konunun başlığı yengem dayımı aldatiyordu o hesap işte.
Oooh valla. Baba yapınca korkudan gık çıkarama, abla yapınca zarar gelmesin ablama diye sus, ama yenge yaparsa öl geber.Kendisi "olay kurgu değil, geçmiş konularım açık" dedi, ben de baktım
Konu abla olunca "bu sır benimle mezara gelecek", başkası olunca "gebersin, sürünsün pislikler". Mükemmel bir adalet anlayışı gerçekten.
Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.Kendisi "olay kurgu değil, geçmiş konularım açık" dedi, ben de baktım
Konu abla olunca "bu sır benimle mezara gelecek", başkası olunca "gebersin, sürünsün pislikler". Mükemmel bir adalet anlayışı gerçekten.
Aldatan ailedense kol kırılır yen içinde kalır, dışarıdansa itinayla kolu kanadı kırılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?