Avukat hanımlar ya da bilgisi olanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatma kanıtlanır, boşanma da bu sebeple gerçekleşirse zaten duyulur. İş yerleri de bu durumlarda genelde o kişilerle çalışmamayı tercih eder, bu olaylar hiç bir kurumda hoş karşılanmaz

Salon kadını da değilsiniz
Ao değil miymişim?

Farkındaysanız hiçbi zaman iyi ki aldatmış oh filan demedim. Niye savunayım? Dahası bana ne yani? Olmasa daha doğru olurmuş ama olmuş. Zamanı geri alamıyoruz. İnsanlar yerine karar veremiyoruz.

Konuda yanlış olan işten attırayım, iş yerine denetleme gelsin, süründüreyim tavrı "boşanmak isteyen kişinin." Boşanmaktan daha mantıklı bir hareket yok yani. Nafaka vermemeye çalışmak ve velayet almaya çalışmak en doğrusu.

Aldatan kadının eşine gelince niye bu derece yıkıldı anlamadım. Acaba "çevrenin" gazına mı geliyor? Bir kere daha aldatmış bu kadın adamı yani sonuçta. İlk sefer olsaydı yine anlardım tepkilerini. Bir kere kabullenmiş aldatmasını zaten baktı ki kadın iflah olmuyor boşamak en akıllıca olanı.

Hakim bunu nasıl aldatma olarak sayacak ki

Adam yanlışlıkla attım diyecek kadın da evet yanlışlık olmuş diyecek hopp bitti

Avukat değilim

Yatırım tavsiyesi değildir ayy pardon o bu konu değil altın topiklerinde yazıyorduk bunu hahaahahha

Ben kendi kafama göre iş aramıyorum. Benden yardım ve sormam rica ediliyor, ben de elimden geleni yapıyorum.
Her zaman da yaparım, evvel Allah geri adım atmam. Benim bu konuda yeterince mücadele bilgim gelişti.
yasaya aykiri sekilde elde edilmeyen tüm kanitlar mahkemeye sunulabilir , yani mesela birinin telefonunu calipta elde edilen bir delil gecersizdir. arama kayitlarini mahkeme talep edecektir zaten aldatmanin söz konusu oldugu bir bosanma davasinda ve aldatma varsa mutlaka kayitlarda uygunsuz satlerde telefon görüsmesinden vs süphe dusulacaktir. fakat anne aldatti diye cocugudan men edilemez. nafaka almaz o kadar. ha belki cocuk büyükse velayeti anneye verilmeyebilir ahlaki sebeplerden ama buda kesin degil.

isten cikartma kismi ise mahkemelr bu tür konularla ilgilenmez. özel sektörse belki cikan dedikodudan dolayi medyaya yansirsa falan itibarsizlasma durumu söz konusu olursa belkii cikarir ,onun disinda kimse bisey yapamaz.

böyle durumlarda elden geleni yapip bu tür kisileri kendi haline birakmak yeterli cezadir , birgün layigini bulurlar zaten dert etmeyin.
gecmis olsun..

Konumu bu saçma teorilerle sabote etmeseniz. Benim orada profilim bile açık, konularım belli.
Şu bahsettiğiniz duruma Allah düşürmesin, canımı alsın.

Konudaki yorumları anlayamadım.

Aldatan kadın diye mi bu kadar fevri yorumlar yapılmış , anlayamıyorum.

Erkek olsa donuna kadar al, süründür onu, gebersinler v.s denilirdi.

Aldatmanın cinsiyeti yok ki..

ben erkek olsam karım aldatsa manevi tazminatta açarım. çocuğun velayetini de alırım. süründürürüm. ama ben bunu ilk yaptığında yaparım.
dünkü konusuna da yazdım konu sahibesinin karışmayın diye. adam daha önce affetmiş şimdi adamı gaza getirip ortalığı ayağa kaldırtacak. yok iş yerine söyleyecekmiş yok bilmem ne. adam buna tek başına karar vermiyor. çocuğu var mahkemede tamam ama kadını işyerine şikayet edip işinden etmek fazla. konu sahibesinin hırsı çocuğa zarar verecek cümle alem duyacak.

Babam evden gitmek zorunda kaldı.
Peki.
Konuda ki kişi abinizmiş.
Sizden yardım alacağı birşey yok, duygusal olarak destek olabilirsiniz sadece. Kendisi gidip bir avukatla görüşsün. Burada sorulan soruların cevabını en sağlıklı avukattan alır.

Abiniz yasal olan herşeyi yapabilir, işyerine bildirmeden sonuç çıkmayabilir, hadi çıktı diyelim işsiz kalırsa, nafaka durumunu etkileyebilir, bunların cevabı avukatta.

Abiniz istediği herşeyi kendi aklıyla, fikriyle yapsın siz duygusal davranıp karışmayın. Kimsenin yengeyi savunduğu yok ama abide olsa bir yerde durup müdahale etmemek gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…