abinizle kardeş değil misiniz?Kardeşim değil, abim.
Ağlayana kadar gitsin avukata. Oraya sorsun. Halinden çok şikayetçi olan gider davayı açar. Ayrıca iki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Orası olmaz başka yer olur. İşten attırmak falan size düşmez.Birisi akrabam, diğeri yengemiz
Acaba kocası mıabinizle kardeş değil misiniz?(ki abiniz olduğuna zerre inanmadım)
Ao değil miymişim?Salon kadını da değilsiniz
Hanımlar merhaba.
Dün gece bir konu açtım ve yorumlarınız çok faydalıydı kibar ya da katı.
Özel bir bakımevinde çalışan evli hemşire ve hasta bakıcının arasındaki ilişkinin, etik olmadığı ve yuva dağıttığı gerekçesiyle bu kurum şikayet edilebilir mi, işten çıkarılmaları sağlanabilir mi?
Ki pandemi sebebiyle, karantinada bile aynı vardiyada çalışmış pislik bunlar.
Yazışma delil olmaya yeterli mi? Zaten boşanma sebebi olacak ve kadının kendi için nafaka talep etmeye hakkı olur mu?
10 yaşında bir erkek çocuğunun velayetini almaya yeterli mi? O pisliğe bırakmak istemiyoruz ama annesi sonuçta, ayırmak niyetinde de değiliz.
Ayrıca kurumun denetlenmesini de, hastalara nasıl davranıldığını kontrol etmeleri için nereye şikayet etmeliyiz?
Acaba kocası mı
yasaya aykiri sekilde elde edilmeyen tüm kanitlar mahkemeye sunulabilir , yani mesela birinin telefonunu calipta elde edilen bir delil gecersizdir. arama kayitlarini mahkeme talep edecektir zaten aldatmanin söz konusu oldugu bir bosanma davasinda ve aldatma varsa mutlaka kayitlarda uygunsuz satlerde telefon görüsmesinden vs süphe dusulacaktir. fakat anne aldatti diye cocugudan men edilemez. nafaka almaz o kadar. ha belki cocuk büyükse velayeti anneye verilmeyebilir ahlaki sebeplerden ama buda kesin degil.Ben kendi kafama göre iş aramıyorum. Benden yardım ve sormam rica ediliyor, ben de elimden geleni yapıyorum.
Her zaman da yaparım, evvel Allah geri adım atmam. Benim bu konuda yeterince mücadele bilgim gelişti.
Konumu bu saçma teorilerle sabote etmeseniz. Benim orada profilim bile açık, konularım belli.Bu sitede daha önce böyle bi üye vardı kendi açtığı konuda anlattıklarından yakalanmıştı ordan geldi aklıma , konu sahibi adamın sevgilisi, nafakadan kurtarmak için , kadına pislik yapmaya çalışıyolardı.Konu bana o üyeyi hatırlattı
Ne bileyim sanki en çok aynı yerde olup sevişme ihtimalleri sorun olmuş gibiydi ilk mesajdakilit nokta=== sevişmek Cidden ha
Ama üslup çok çirkin ya cıks cıks. Neyse kolaylıklar diliyorumTerbiyesizlik yapılmış zaten. Biz şimdi buna çözüm bulmaya çalışıyoruz.
Köpek gibi yaşamaya gerek yok, önüne gelenle ilişki kuracaksa evlenip, kimsenin canını yakmasınlar.
Oyle olsa dirwk anlatir kocam aldatti ne yapayım kadına diye çekinecek kim olduğunu gizleyecek birşey yok cunkuAcaba bu kişi senin kocam da seni hemşireyle mi aldatıyor
Konudaki yorumları anlayamadım.
Aldatan kadın diye mi bu kadar fevri yorumlar yapılmış , anlayamıyorum.
Erkek olsa donuna kadar al, süründür onu, gebersinler v.s denilirdi.
Aldatmanın cinsiyeti yok ki..
Valla o işi yapacak olan her yerde yapar zatenNe bileyim sanki en çok aynı yerde olup sevişme ihtimalleri sorun olmuş gibiydi ilk mesajda
Peki.Babam evden gitmek zorunda kaldı.
Aha kesin kocası bu konu sahibi. Sinirden kudurdu. Gittikçe coşkuyu artırdı yorumlarda. Mune da verdi coşkuyuBaşka bir iş yerinde yine aynı yerde çalışırlarsa daha mı az yanlış oluyor?
Dediği doğru olabilir. Abisi olabilir. Normal yani yengeye bu kadar bilenmesi. Abisini aldatmış.Aha kesin kocası bu konu sahibi. Sinirden kudurdu. Gittikçe coşkuyu artırdı yorumlarda. Mune da verdi coşkuyu
Bilmiyorum valla özellikle sevişmeleri ihtimaline takılınca ben de bi şüphelenmedim değil.Aha kesin kocası bu konu sahibi. Sinirden kudurdu. Gittikçe coşkuyu artırdı yorumlarda. Mune da verdi coşkuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?