- 19 Mayıs 2020
- 48.653
- 219.166
- 598
Ailenin maşallahı var.Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.
DallasAilenin maşallahı var.
Madde kullanma, satma, hapse girip girip çıkıyor, evlendi daha bir hafta olmadan kadını yolladı.
İçip içip kavga çıkarma, parayı anında yemek, lüks yaşamayı isteme, evdeki eşyaları satıp uyuşturu almak, araba istemek, sigara parası istemek.
Bunlar daha bir parçası olayların.
Çok bunalımdayım.
Aldatılan bu abi ise iyi cesaret. Uyuşturucu kullanan biri her şeyi yapabilir öğrendiğinde. Yani abi değil de başkası olabilir bu erkekAbiyi buldum başka bir konusunda:
Bu abisi de yengesine kötü davranıyormuş sanırım. Bir yorumunda okudum alkolik ve yengeme şiddet uyguluyor tarzında bir şey yazmış. Yenge de aldatana kadar ayrılsaydı keşke. Hepsine birden hayret ediyorum.
Annem sürekli yengemle ilgili abimi dolduruyor.
Ben onu ailemizin üyesi gibi görüyorum ama annem ve abim onu dışlıyor.
Ondan her şeyi gizlemeye çalışıyorlar.
Hatta abim bizimle ilgili bir şey söyleme, ben onun ailesiyle ilgili ona laf sokunca o da bana sizin anlattıklarınızı vuruyor diyor.
Abim her gün bizde, yengem de hayıflanmadan geliyor.
Yengemin dudağında çıkan uçuğun bile hesabını yapıyorlar.
İçini dökünce o uçuk düzeliyormuş, dökemeyince çıkıyormuş.
Abim, derdini anlattırmayın, içini dökemesin dudağı patlasın diyor.
O kadar vicdansızlar, kötüler ki Allah'a dua ediyorum kalplerine biraz iyilik versin diye.
Abooooo. Bu abi mi şu an depresyonda? Bu abinin mi ponçik kalbi kırık? Hayır, konu sahibi gizlememiş de eski konuları. Bulan çıkarıyor.Abiyi buldum başka bir konusunda:
Babacan abiye bak sen heleAbiyi buldum başka bir konusunda:
Yazılan mesajların hepsini okuyun. Ailenin maşallahı var. En masumu yenge olabilir.Yahu burda çoluk çocuk sahibi ve kocasını alenen aldatan bir kadın var Ve herkes bir olmuş kadını korur kollar gibi konu sahibine saldırıyor Umarım ben yanlış anlamisimdir yoksa vah vah halimize
Bence bizle kafa buluyor.Birde konularım acik diyor rahat rahat.
Öylesi daha iyi olur.Bence bizle kafa buluyor.
Börülce ne ya ahahahahaha haha haykırdım.Öylesi daha iyi olur, bana, abla, abi böyleyken yenge üzerinden ahlak dersi veren,yargi dağıtan bir börülce oldukça sinir bozucu çünkü.
Öğretmenler böyle durumlarda ceza alır sanıyordum çok şaşırdım olayın kapanmasınaBir kamu kurumunda calisiyorum bizim is yerinde de boyle bir mesele olmustu adam evli bayan bekardi adamın cocugu falan da vardi kurum ve yoneticiler hakkinda soruşturma baslatildi ama bisey olmadi sonucta mudur her calisanimin ozel hayatini mi takip edeyim nerden bilecem disarda kim kiminle görüşüyor dedi ayrica bu durum yuz kizartici suc kapsamina da girmedigi icin halen kamuda calisiyor ikisi de adam esinden bosandi evlendiler bile
eğer bu konular gerçekse bence bu konular ihbar edilmeli ve bu çocuk o evden alınmalı.boşanmadan sonra gerekli görürse devlet anneye versinÖylesi daha iyi olur, bana, abla, abi böyleyken yenge üzerinden ahlak dersi veren,yargi dağıtan bir börülce oldukça sinir bozucu çünkü.
Iyi olanlari sayiyorum, konu sahibi, yegen ve adana conosuAbisinin de yengeden aşağı kalır yani yokmuş. Yenge de kaçak göçek böyle işlere kalkışacağına baştan vursaydı keşke tekmeyi.
Konu sahibi önceki konusunda biz ailede üç kötü üç iyi kişiyiz gibi bir cümle kurmuştu ama iyi olan üç kişiyi ben hala bulamadım. Anne, baba, abi, yenge olmadığı kesin de.
Evet çünkü iş hukuku yla ilgili bir durum söz konusu değil...Bir kamu kurumunda calisiyorum bizim is yerinde de boyle bir mesele olmustu adam evli bayan bekardi adamın cocugu falan da vardi kurum ve yoneticiler hakkinda soruşturma baslatildi ama bisey olmadi sonucta mudur her calisanimin ozel hayatini mi takip edeyim nerden bilecem disarda kim kiminle görüşüyor dedi ayrica bu durum yuz kizartici suc kapsamina da girmedigi icin halen kamuda calisiyor ikisi de adam esinden bosandi evlendiler bile
Peki aynı yerde çalışan iki kişi arasında olsa bile mi? Biri evli.Evet çünkü iş hukuku yla ilgili bir durum söz konusu değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?