- 11 Ağustos 2016
- 76
- 54
- 3
- 37
- Konu Sahibi Vefali kedi
-
Hanimefendim esimden birsey kacirmiyorum. Esimle 3 yildir evliyiz. 3 yildir maasindan diger esine aldigi evin borcu, onunla oldugunda yapilan borclari odemekle mesgul. Ben onun cep tel faturasindan, cebindeki harcliga kadar veriyorum. Evim tum yuku bana ait.kendi cocuklariyla tatile giderken parasi bitmesin diye benden aliyor. Neyse konu kocam degil. Ondan mal kacirdigimi dusunmussunuz o yuzden yazdim. Ben kendi emegimle kazancimdan bahsediyorum. Ben bebegim icin ucretsiz izindeyim. Bize bakamayacagi icin ve dogalgazi elektrigi odeyemeyecegi icin babamlara geldim cocukla. Odeyemem param yok dedi. Calisirken ona bakan benim. Birde onun cocuklarina malmi biriktirecegim. Lutfen dogru duzgun okuyup elestrin. Evlenmeseydin diye bilirsin. Ama konu o degil. Konu benim emegim, cocugum ve benim gelecegimesinizin sahip olup da kacirmaya calistiginiz mali insallah ki esinizin sizi bosayip alacagi ucuncu esi de sizden kacirmaz.
ne kadar ayip.
sizin sahip oldugunuz mal da sadece evladinizindir.
Eski eşine aldığı evin tapusu kimin üzerine.Hanimefendim esimden birsey kacirmiyorum. Esimle 3 yildir evliyiz. 3 yildir maasindan diger esine aldigi evin borcu, onunla oldugunda yapilan borclari odemekle mesgul. Ben onun cep tel faturasindan, cebindeki harcliga kadar veriyorum. Evim tum yuku bana ait.kendi cocuklariyla tatile giderken parasi bitmesin diye benden aliyor. Neyse konu kocam degil. Ondan mal kacirdigimi dusunmussunuz o yuzden yazdim. Ben kendi emegimle kazancimdan bahsediyorum. Ben bebegim icin ucretsiz izindeyim. Bize bakamayacagi icin ve dogalgazi elektrigi odeyemeyecegi icin babamlara geldim cocukla. Odeyemem param yok dedi. Calisirken ona bakan benim. Birde onun cocuklarina malmi biriktirecegim. Lutfen dogru duzgun okuyup elestrin. Evlenmeseydin diye bilirsin. Ama konu o degil. Konu benim emegim, cocugum ve benim gelecegim
Hanimefendim esimden birsey kacirmiyorum. Esimle 3 yildir evliyiz. 3 yildir maasindan diger esine aldigi evin borcu, onunla oldugunda yapilan borclari odemekle mesgul. Ben onun cep tel faturasindan, cebindeki harcliga kadar veriyorum. Evim tum yuku bana ait.kendi cocuklariyla tatile giderken parasi bitmesin diye benden aliyor. Neyse konu kocam degil. Ondan mal kacirdigimi dusunmussunuz o yuzden yazdim. Ben kendi emegimle kazancimdan bahsediyorum. Ben bebegim icin ucretsiz izindeyim. Bize bakamayacagi icin ve dogalgazi elektrigi odeyemeyecegi icin babamlara geldim cocukla. Odeyemem param yok dedi. Calisirken ona bakan benim. Birde onun cocuklarina malmi biriktirecegim. Lutfen dogru duzgun okuyup elestrin. Evlenmeseydin diye bilirsin. Ama konu o degil. Konu benim emegim, cocugum ve benim gelecegim
Hanimefendim esimden birsey kacirmiyorum. Esimle 3 yildir evliyiz. 3 yildir maasindan diger esine aldigi evin borcu, onunla oldugunda yapilan borclari odemekle mesgul. Ben onun cep tel faturasindan, cebindeki harcliga kadar veriyorum. Evim tum yuku bana ait.kendi cocuklariyla tatile giderken parasi bitmesin diye benden aliyor. Neyse konu kocam degil. Ondan mal kacirdigimi dusunmussunuz o yuzden yazdim. Ben kendi emegimle kazancimdan bahsediyorum. Ben bebegim icin ucretsiz izindeyim. Bize bakamayacagi icin ve dogalgazi elektrigi odeyemeyecegi icin babamlara geldim cocukla. Odeyemem param yok dedi. Calisirken ona bakan benim. Birde onun cocuklarina malmi biriktirecegim. Lutfen dogru duzgun okuyup elestrin. Evlenmeseydin diye bilirsin. Ama konu o degil. Konu benim emegim, cocugum ve benim gelecegim
Gelenkutusu dogrumu diyorsun. Ev benim adima. Esimin ölmesi halinde digerinden olanlar eve ortak cikamayacak degil mi dogru anladim. Oyle ise cok sevindim. Insallah dogru bilgidir.Tapu kimin adına?
Eğer sizin adınıza ise iki durum söz konusu, biri boşanma, biri sizin vefatınız.
Boşanma durumunda evin yarısı eşinizindir. Siz bile ödeseniz fark etmez. Sonuçta siz kredi öderken eşiniz de mutfak masrafı, faturalar vs gibi giderleri ödüyor. Eve giren ortak harcanıyor anlamına geliyor. Ancak ailenizden gelen hediye vs hariç. Babanızın ödediği mutfak yapım masrafının faturasını saklarsanız onu alabilirsiniz boşanma durumunda mesela.
Siz (Allah gecinden versin) vefat ederseniz de evinizin 1/4'ü eşinizin olur. Geri kalan 3/4 çocuğunuzun olur.
Eğer eşiniz sizden önce vefat ederse, o zaman şu an oturduğunuz (tapusu sizin adınıza ise) evden onun önceki evliliğinden olan çocukları hak iddia edemez. Evin 1/4'ü sizin olur, 3/4'ü çocuğunuzun olur.
Peki bu hep boyle mi gidecek?Hanimefendim esimden birsey kacirmiyorum. Esimle 3 yildir evliyiz. 3 yildir maasindan diger esine aldigi evin borcu, onunla oldugunda yapilan borclari odemekle mesgul. Ben onun cep tel faturasindan, cebindeki harcliga kadar veriyorum. Evim tum yuku bana ait.kendi cocuklariyla tatile giderken parasi bitmesin diye benden aliyor. Neyse konu kocam degil. Ondan mal kacirdigimi dusunmussunuz o yuzden yazdim. Ben kendi emegimle kazancimdan bahsediyorum. Ben bebegim icin ucretsiz izindeyim. Bize bakamayacagi icin ve dogalgazi elektrigi odeyemeyecegi icin babamlara geldim cocukla. Odeyemem param yok dedi. Calisirken ona bakan benim. Birde onun cocuklarina malmi biriktirecegim. Lutfen dogru duzgun okuyup elestrin. Evlenmeseydin diye bilirsin. Ama konu o degil. Konu benim emegim, cocugum ve benim gelecegim
Gelenkutusu dogrumu diyorsun. Ev benim adima. Esimin ölmesi halinde digerinden olanlar eve ortak cikamayacak degil mi dogru anladim. Oyle ise cok sevindim. Insallah dogru bilgidir.
Ezigim isde. Utaniyorum bide. Para pul konusamiyorum. Bunun lafini edince paraci oluyorsunuz. Burda bile bunu yanlis anlayanlar var.Adamın çocuklarına mal mı biriktireceğim diyene kadar
bu adama neden bakıyorum
yada çocuklarıyla tatile giderken cebine parasını bile neden ben koyuyorum
diye düşünmen lazım.
Ezigim isde. Utaniyorum bide. Para pul konusamiyorum. Bunun lafini edince paraci oluyorsunuz. Burda bile bunu yanlis anlayanlar var.
Bu boyle gitmez elbet. Hele bi eli genise ciksin. Hele ben bir bakayim bizim icin neler yapiyor. Daha bebegim 6 aylik. Sonra bana suc kalmasin. O birseyler yapmazsa o zaman dusunecegim. Simdiki bahanesi param yok. Elbet bu borc bitecek.Peki bu hep boyle mi gidecek?
Esine sen napiyorsun diyemeyecekmisin?
Adam somuruyor seni resmen.
Evi mevi gectim de.
Bu sarrlar aldinda emegini evladini koruman mumkun degil ki senin.
Bosanirken esine birakmis. Cocuklarim icin verdim diyor. Iyide yapmis zaten birsey demiyorum.Eski eşine aldığı evin tapusu kimin üzerine.
Borc bitse de kalani esin yine onlara harcayabilir.Bu boyle gitmez
Bu boyle gitmez elbet. Hele bi eli genise ciksin. Hele ben bir bakayim bizim icin neler yapiyor. Daha bebegim 6 aylik. Sonra bana suc kalmasin. O birseyler yapmazsa o zaman dusunecegim. Simdiki bahanesi param yok. Elbet bu borc bitecek.
Borc bitse de kalani esin yine onlara harcayabilir.
Pek iyi niyetli goremedim kusura bakma.
Hatta sen de bu kadar toleransli olma bence
Yorumları okudukça, konuyu ve soruyu ben mi yanlış anlıyorum acaba diyordum. Sonunda doğrusunu yazan olmuş. Bazı arkadaşlar hukuk fakültesi diplomasını nereden alıyor anlayamadım
Yorumları okudukça, konuyu ve soruyu ben mi yanlış anlıyorum acaba diyordum. Sonunda doğrusunu yazan olmuş. Bazı arkadaşlar hukuk fakültesi diplomasını nereden alıyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?