- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Tek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanızAvukat değilim
Ama bu görüştürmemek için sebeb değil
Küfürlü konuşuyorsa yapmasaydınız bebeği derler insana, şimdimi farkettiniz küfürlü konuştuğunu
Böyle davranmanız ileride çocuğunuzun size karşı soğumasını sağlar ancak. Ne olursa olsun babası. Ben öz babamı görmedim çocukken hapiste olduğu halde bile annem '' eğer görüşmek istersen söyle onunla aramızda yaşananlar bizimle ilgili seni etkilemesini istemem ne de olsa baban '' demişti. Ben istemedim o ayrı ama siz olması gerektiği gibi davranın çocuğunuz zaten görüşüp görüşmeyeceğine babasını tanıdıkça karar verir merak etmeyin :)Doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsam lütfen kusura bakmayın. Ben eşimden boşanmayı düşünüyorum çok sebebimiz var saymakla bitmez. Bebeğim 10 aylık şu anda ve ben eşimle boşandıktan sonra görüşmesni istemiyorum. Çünkü eşim çok küfürlü konuşur tam kötü örnek bir baba daha neler neler var uzun olmasındiye yazmıycam. Eşim arkadaşlık sitelerine üye falan olmuştu biz evliyken ve daha 1 ay önce tekrar yakaladım. Boşanma sebebim bu şimdi size sorum bu babayla görüştürmemek için bir sebep olabilir mi? Yada ne gibi durumlarda babayla görüştürmeme hakkına sahip olabilirim?
Ne yazdıysanız onu okudumTek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
Bu adamdan çocuğu yapmadan düşünecektiniz. Yok öyle ni hakkınız, kendi davanıza çocuğu alet etmeyinDoğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsam lütfen kusura bakmayın. Ben eşimden boşanmayı düşünüyorum çok sebebimiz var saymakla bitmez. Bebeğim 10 aylık şu anda ve ben eşimle boşandıktan sonra görüşmesni istemiyorum. Çünkü eşim çok küfürlü konuşur tam kötü örnek bir baba daha neler neler var uzun olmasındiye yazmıycam. Eşim arkadaşlık sitelerine üye falan olmuştu biz evliyken ve daha 1 ay önce tekrar yakaladım. Boşanma sebebim bu şimdi size sorum bu babayla görüştürmemek için bir sebep olabilir mi? Yada ne gibi durumlarda babayla görüştürmeme hakkına sahip olabilirim?
Çocuğa şiddet uygulamadığı sürece görüştürmek zorundasınız diye biliyorum. Ama sürekli oyalarsınız sizi şikayet eder falan filan evrak işleri girer araya görme olayını zorlaştırırsınız onu bilemem. Ama eninde sonunda görür. Hakkı var çünkü.Tek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
Derdinizi düzgün yazın o zaman hanımefendi müneccimlik yapmak zorunda değiliz. Gidin paşa paşa parası neyse avukata ödeyin sorun sorularınızıTek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
Sizi aldattığını "tekrar" yakalamasaydınız küfürlü konusmaları ve diğer kötü hasletleri o kadar da önemli değildi galiba. Yoksa çocuğunuzu böyle bir adama maruz bırakmazdınız diye düşünüyorum.Tek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?