Avukat veya bilgisi olan var mı?

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsam lütfen kusura bakmayın. Ben eşimden boşanmayı düşünüyorum çok sebebimiz var saymakla bitmez. Bebeğim 10 aylık şu anda ve ben eşimle boşandıktan sonra görüşmesni istemiyorum. Çünkü eşim çok küfürlü konuşur tam kötü örnek bir baba daha neler neler var uzun olmasındiye yazmıycam. Eşim arkadaşlık sitelerine üye falan olmuştu biz evliyken ve daha 1 ay önce tekrar yakaladım. Boşanma sebebim bu şimdi size sorum bu babayla görüştürmemek için bir sebep olabilir mi? Yada ne gibi durumlarda babayla görüştürmeme hakkına sahip olabilirim?

Siz ne yaşamış olursanız olun, çocuğunuz elinden babasının varlığını onu görme hakkını alamazsiniz.(Arada şiddet ,çocuğa şiddet vb gibi konular yoksa) benim fikrim bu şekilde.

Babalık hakkı maalesef yani çok kötü bir adam keşke öyle bir adama çocuk yapmasaydınız yanlış anlamayın sizi asla yargılamıyorum ama bu tip adamlar yüzünden piskolojisi bozuk cocuklar ve nesiller yetişiyor.

Sorunuza gelince maalesef baba katil dahi olsa evladını görmek hakkıdır siz de aksini yapamazsınız zaten yapmayi da büyüdükçe o kendi karar verir. Baba evlat arasına girerseniz siz kötü olursunuz

Tek sebep o değilse ne ? Tek başına yapmadın değil mi çocuğu . Senin malın da değil bu şekilde görüştürmemeye çalışırsan en sonunda elinden alır ki haklı da olur adam . Siz çocuk yapmayı tercih ettiniz şimdi ben bosanacagim çocuğumu da vermem diyemezsiniz

Doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsam lütfen kusura bakmayın. Ben eşimden boşanmayı düşünüyorum çok sebebimiz var saymakla bitmez. Bebeğim 10 aylık şu anda ve ben eşimle boşandıktan sonra görüşmesni istemiyorum. Çünkü eşim çok küfürlü konuşur tam kötü örnek bir baba daha neler neler var uzun olmasındiye yazmıycam. Eşim arkadaşlık sitelerine üye falan olmuştu biz evliyken ve daha 1 ay önce tekrar yakaladım. Boşanma sebebim bu şimdi size sorum bu babayla görüştürmemek için bir sebep olabilir mi? Yada ne gibi durumlarda babayla görüştürmeme hakkına sahip olabilirim?
Böyle davranmanız ileride çocuğunuzun size karşı soğumasını sağlar ancak. Ne olursa olsun babası. Ben öz babamı görmedim çocukken hapiste olduğu halde bile annem '' eğer görüşmek istersen söyle onunla aramızda yaşananlar bizimle ilgili seni etkilemesini istemem ne de olsa baban '' demişti. Ben istemedim o ayrı ama siz olması gerektiği gibi davranın çocuğunuz zaten görüşüp görüşmeyeceğine babasını tanıdıkça karar verir merak etmeyin :)

Bu adamdan çocuğu yapmadan düşünecektiniz. Yok öyle ni hakkınız, kendi davanıza çocuğu alet etmeyin

Tek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
Çocuğa şiddet uygulamadığı sürece görüştürmek zorundasınız diye biliyorum. Ama sürekli oyalarsınız sizi şikayet eder falan filan evrak işleri girer araya görme olayını zorlaştırırsınız onu bilemem. Ama eninde sonunda görür. Hakkı var çünkü.

Tek sebep bu değil demiştim düzgün okuduysanız
Sizi aldattığını "tekrar" yakalamasaydınız küfürlü konusmaları ve diğer kötü hasletleri o kadar da önemli değildi galiba. Yoksa çocuğunuzu böyle bir adama maruz bırakmazdınız diye düşünüyorum.
Size ihanet ettiği için babalıktan menetme (neden men etme değil hala düşünürüm) gibi bir hakkınız yok maalesef.

Back
X