E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bende 23 yaşındayım okul bitti iş güç hiçbişi yok oturup duruyorum evde akşama kadar can sıkıntısı da cabası para desen oda yok.bide iş aramaktan da vazgeçtim artık.bulduklarım da doğru düzgün olmuyo bıktım artık aramaktan.iş için görüşmeye gidiyosun adam hemen süzüyo baştan aşağı sanki evine kapruz alıyomuş gibi beğenirse hemen işe alındınız der beğenmezse siz formu doldurun biz sizi ararız der ve bidaha arayan soran olmaz.buna gözümle şahit oldum yaa.biyere işe girdim 1 hafta zor dayandım çıktım.kızın bitanesi geldi iş görüşmesi için patron yoktu gelince söyledim bende nasıl bi kız dedi bende gayet iyi güzel bi kız dedim.hemen kızın telefonunu aradı kız açmadı mesaj bile attı görüşmeye gelirmisin diye kız hiç cevap vermedi o hala arıyo düşünsenize şok oldum valla.2 gün aradı kızı böyle kız başka iş buldum dedi gelmedi.bayanların çalışması da hakketen çok zor.allah geç versin ama hayırlı bir iş versin verecekse
Ya istiyorlar ki hem tahsilli olsun, hem prezentabl olsun, hem çok çalışsın ama az maaşı kabul etsin...iyi maaşlı bir konum için tecrübe gerek, ama torpilliler önüne geçiyor..Kendi işimi kurma imkanım var ama bir yığın angaryası var, başta uygun dükkanı bulmak gerek, bazı mevzuatları öğretmiyorlar ki okulda kardeşim...bir mezun oluyorsun teori başkaa pratik bambaşka...sudan çıkmış balık gibi...tam bam telim bu konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?