patiska seni çok iyi anlıyorum canım...işsizlik zordur bi dönem ben de yasadım gerçi şu an işim çok iyi allah şükür ama sevgili konusunda tam oldu bu derken yanılıyorum canım..yaş 27 oldu.arkadaslar evleniyor biri hamile hatta..insnaın canını sıkıyor bu durum ama nasip galiba napıcaz artık beklicez heralde..iş için biraz basvuruları artır git sınavlara gir iş çok önemli ama maalesef torpil olayı da var..inş.yakında düzelrisin bu arada ben sevgilinle barıştın sanıyordum belki barışırısnız yok mu gelişme?
"Bak üni bitirdin ama naber evdesin" diyenlere edecek epeyce laf var zaten, bir de senle aynı eğitimi almış, şansı yaver gitmiş arkadaşların bazıları var. Kazandığı parayı bangır bangır vurgulayan, çalışmadığını bu yüzden para harcamaya çekindiğini bildiği halde yaptığı alışverişleri vurguya vurgulaya söyleyenleri kastediyorum...Allah büyük ne diyim...İnsanları kendim gibi zannediyorum, okulda bile arkadaşım o dersten kalmışsa, ben AA almışsam misal, çok sevinsem bile içimden o üzüldüğü dersten kaldığı için mümkün mertebe başarımı söylemezdim.
Dün güzel bir gün yaşamaya niyet etmişken tatsız bir gün geçirdim arkadaşlar, arkadaşımı davet ettim ama muhabbetin gidişatı belli oldu kısa sürede... . para da para, alışverişleri, bilmem kaç milyarlık eşya aldım, şu kadar kazanıyorum şu kadar yıl sonra bilmem kaç milyar olur hep aynı muhabbet... Kapatıyorum gene açılıyor... O kadar sinirliydim ki bugün, moralim o kadar bozuktu ki, kendisine hissettirmeye çalıştım, her işte bir hayır vardır diyorum...Çok daraldım çoooook....
evettt işte böle cok zor cok, arkadaslar gelır havalarını atar senle en pahalı yerlere gıtmek ısterler paran olmadıgını bılmez gıbı harcamalar yaptırırlar ve bıdahaa cıkmazsın dısarı ıyıce içe kapanırsınsenağlama herkes ewlenır cocukları olur araba ev alırlar havalarını basarlar sen evdesındır zaman gecer ama baskaları ıcın geçer bu zaman, senın ıcın sadece bos bı zamana ısarettır yasanan.
arkadaslar ben bugun bı ıs gorusmesıne gıdıcem
sekreterlık işi yani nası basvurdum bılmıyorum unı mezunuyum ama dedıgınız gıbı banka oluncaya kadar falan orada gayet guzel calısabılırım oyle degıl mı .
dunden berı hındı gıbı dusunuyorum
dun dısarı cıktım baktım kı gezmeye bıle mecalım yok artık hıc arkadasım yok hıc bıseyım yok onu anladım cok kötu bı durumdayım saclarımı boyatmak ıcın ne ıstegım ne parm var,
onu bıle aksatıyorum duzgun yasamım da yok belkı bu ıyı gelıcektır tamam karıyerlı degıl ama .. bılmıyorum hıc. belkı olur belkı ıyı bı karardır en azından aksam cıkıp gezıp de gelebılırım evıme öle degıl mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?