Ay ben kimselerle konuşmayayım mı

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
herkese merhaba biraz önce farklı bir kurumdan bir erkek arkadaşım işi varmış benim tanımada geldi beni görmek için neyse dışarı çıktık ayak üstü muhabbet ederken Onunda iş arkadaşı başka bir erkek yanımıza geldi neyse onunla da tanıştık muhabbet ediyoruz karşıdan başka bir kurumdan farklı birisi daha geldi o beni tanıyor sevgilimin iş yerinden Ada'm on metre gidene kadar döndü döndü baktı sürekli bana baktı sanki sevişiyorz yani kesin gidip söyler sevgilime de biliyorom ne Zaman beni bir erkekle görseler ona söylüyorlar genelde çok nadir olur o durumda ama bıktım artık yani kendimi sürekli baskı altında hissetmekten

bu ne ya. eğer sevgilin neden konuştun derse ayrıl. sanki peşine casus tutmuş gibi hissettirilmek. çok itici

Gitsin söylesin ya delinin zoruna bak napiyo dun sanki ayak üstü konuşuyon sevgilinin tepki göstereceğini sanmam söylese bile

Canım ne var bunda eğer sevgiliniz ne işin vardı vs. Gibi şeyler söylerse demek ki aranizda güven köprüsü daha kurulmamıştır ama birşey demessede bosverin siz o hanzolari

Hic birsey disardan gorundugu gibi deil israrla empati oneriyorum ayni durumda sen olsan ve kiz arkadsin ikidebir sana gelip sh kizla konusuyodu bu kizla guluyodu falanca kizla yuruyodu yolda dese aklina ne gelir bence erkek arkadsini suclamak yerine ortak noktada bulusup konusup ara bozan faktorleri ortadan kaldirmanizi tavsiye ederim seni onlarla goren arkadasin ne hissedip aklindan ne gecirdiyse erkek arkadsina o duyguyla aktarir. Sen tamamen cekiniosundur yanlis anlama ama o bunu bak bak belliki bi halt yiyo.sucustu yaptimnrengi haraketleri mimikleri deisti die algilayip erkek arkadsina boyle yetistriodur. Aranizda guven problemini boyle insanlarin varligini ve etkisini ortadan kaldirarak birbirinize guvenmeyi ogrenmelisiniz

Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
ben sevmem bayanlarla muhattap olmasını diyorsun ama sen erkeklerle muhattap oluyorsun. birbirinizi kısatlayın demiyorum kesinlikle ama ondan beklediğini sende ona vermelisin. bana çok saçma geldi. çocuk haklı bu durumda. çok bencilsiniz

Birbirinize, karşı cinsten biriyle 'konuşmasını' bile sakıncalı bulacak kadar güvenmiyorsaniz ne diye birliktesiniz ?

Yaşlar kaç bu arada ?
23 30 sorun güven meselesi değil kıskançlık var ee birde bu devirde kime güveliniyor ki ben sevgilime güveneyim

Yani h
Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
Karnim doysun hem pastam dursun oluyo.
Bak senin tepkin sert olabilyosa oda tepki gostermekle hakli ne sen ne o bisey yapmamissiniz guven sarsmamissinz ama yinede tepkim sert olurdu diyorsun o zaman yakinmicaksin sen bu duruma canim bide erkek baskin olmak ister iliskide geri planda ve surekli onaylayan olmaz k bakma ondan istemdegin seyi ona yapkicaksin cok zor deil bak bende esie.evlenmeden once oda sevmZdi boyle seyleri aksam goreve giderdim kaldigim yerden 60 km uzakta bir yere grup olarak esim bana kizmazdi cunku is cevremi biliyordu ( bu arada hakemim ben oraya en az 8 kisi gidiyoruZ ) resmi aracla giderdik bazen sahis araci bazen servisle vs. Ama o saate magqzada calistigim yada univden arkadslarla bi yere cay icmeye gitcem desem kizacgini bilirdim.onuda beklerdim beraber giderdik o ortamu tanirdi sundan uzak dur hosuma.gitmedi sen iyi niyetlisin anlayamiyosun derseki hep nokta atisi yapmistir karsimdaki o arkadsa aksettirmeden biraz mesafe koyuyordum ne ben ne esim uzulmuyorduk birsey kaybetmiyordum oda aynen benim istedigim gibi davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…