- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Tepki gösteriyor ya bindiğim arabanın modeline kadar anlatmışlar kendisine neymiş erkek kullanmış arabayıGitsin söylesin ya delinin zoruna bak napiyo dun sanki ayak üstü konuşuyon sevgilinin tepki göstereceğini sanmam söylese bile
Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptıaranızda güven sorunu mu var acaba? bir de sevgilin aynı şeyi yapmış olsa tepkin ne olurdu?
Peki siz bencil olmaktan memnunsanız biz burada size nasıl yardımcı olacağız?Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
ama bu çifte standartTepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
ben sevmem bayanlarla muhattap olmasını diyorsun ama sen erkeklerle muhattap oluyorsun. birbirinizi kısatlayın demiyorum kesinlikle ama ondan beklediğini sende ona vermelisin. bana çok saçma geldi. çocuk haklı bu durumda. çok bencilsinizTepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
23 30 sorun güven meselesi değil kıskançlık var ee birde bu devirde kime güveliniyor ki ben sevgilime güveneyimBirbirinize, karşı cinsten biriyle 'konuşmasını' bile sakıncalı bulacak kadar güvenmiyorsaniz ne diye birliktesiniz ?
Yaşlar kaç bu arada ?
Bencil Değilimdirben sevmem bayanlarla muhattap olmasını diyorsun ama sen erkeklerle muhattap oluyorsun. birbirinizi kısatlayın demiyorum kesinlikle ama ondan beklediğini sende ona vermelisin. bana çok saçma geldi. çocuk haklı bu durumda. çok bencilsiniz
güvenmediğiniz adamla neden birliktesiniz?23 30 sorun güven meselesi değil kıskançlık var ee birde bu devirde kime güveliniyor ki ben sevgilime güveneyim
Ya tabikide görüşmesin benimki basit bir sohpet ama o erkek belli olmaz güvenilmez erkek milletineama bu çifte standart
hem o kızlarla konuşmasın hem de sen istediğini yap karışmasın
öyle bir dünya yok bence
23 30 sorun güven meselesi değil kıskançlık var ee birde bu devirde kime güveliniyor ki ben sevgilime güveneyim
Karnim doysun hem pastam dursun oluyo.Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?