Ay ben kimselerle konuşmayayım mı

Ya tabikide görüşmesin benimki basit bir sohpet ama o erkek belli olmaz güvenilmez erkek milletine
Alla alla erkegi ayartanda bi kadin . Is cinsiyette deil karakterde canim erkegjn kani bozuksa ayartilir deilse geri durur. Veya kani bozuksa guzrl bi kadini ayartmaya calisir kadinin karakteri bozuksa karsilik verir deilse geri durur olay bu

Güvenmiyorsun.
Sen erkeklerle konuş ama onun kadınlarla konuşmasına karşısın.
İktidarsız.
Ayrılman için gerekli atmosfer oluştu düşünür müsün?

*Ha bide arkadaşı dönüp dönüp baktı resmen sevişti gözleriyle demişsin ne abes bi betimleme.

Tencere - kapak gibi olmuşsunuz bence. Gayet olumlu buldum bu ilişkiyi. Ayrılırsanız başkaları cendereye gireceğine, siz ikiniz de gönüllüyken orada siz kalın işte.

K bakma ama sen bu kafayla zor iliski yurutursun adam delirirki senin yzunden niye guveneyim erkek milletine guvenmi olur yok o konusmasin ben konusayim sen yol arkadsini tasiyacak veya gelecek vadedecek durumd deilsin gibime geldi boyle devam edersen hicbir iliskinde ciddiye alinmazsin haberin olsun ve bi gun oyle olmaz boyle olur diye karsilik alirsib ozamnda aglama

Aşırı kıskanç o zaman sevgiliniz güven problem mi var mı
Bana karşı özel bir şey yok ama genelde kimseye güvenemez
yok Canım ilişkimde şu aşırı kısıtlanalar hariç fazla büyütülecek bir problemim yok 4 yıldır birlikteyim hiç te ayrılık yaşamadım gayet düzgün değil mi

Ben 10 sene flortten sonra evlenipte 1 ay icinde ayrilanlari biliyorum yada burda hamile oldugu halde sabah aksam ellerini open gozlwrinin icjne bakan cifte kumru gibi olupta caanim hanimlarin ne yazikki aldatildigini uzulerek okuyoru sen neyin dUzgunlugunu idda ediyosun iyi kotu gelmişsin 4 yil Allah tamamina erdirsin ama bi burda kafani deistir diyoru bi ben deil bak iyice yorumlara butun oklar erkek arkadasina deil sana cevrilmia durumda neyin iddiasindasin anlmadim

kızlar konu sahibi bir garip.... . bi erkek milletine güven mi olur diyor bir de ben ona güveniyorum diyor

Ee madem bütün erkekler bu kadar kötü yalancı aldatıyorlar da benim erkek arkdaşıma güvenmememin neresi bencillik

Ee madem bütün erkekler bu kadar kötü yalancı aldatıyorlar da benim erkek arkdaşıma güvenmememin neresi bencillik
Bak simdide guvenmiyorum disoun bence senin afyonun patlamamis git bi elini yuzunu yika istersen ben diyorumki sana iliskinin uzunlugu duzgun oldugu anlamina gelmez iliskide ne veya nasil yasadiginiz duzgun olul olmadgini gosterir benim zehir zembelek yillarca evli olanlar var cocuklarinin hatrina yada ne bilim takinti veya korku va gibi bir suru sebebten evliliklerini devam ettiren var ama icerde aile yok kopmuslar ozamb onlardami duzgun.oluyo bence sen hakkaten bencilsin ve anlamk istedigini cimbizla cekip aliyosun

Ben butun erkekleri suclamis olsaydim bi saatir sana kafani deistir empati kur deyip esimin istedigi gibi davrandigim evlilik durumumdan sana ornek vermezdim heralde sadece iliskin 4 yil surdu die duzgun oldugunu dusundugun tezini curutttum evet 2 ornektete erkek unsuru oldu ama sen istedgin gibi anladin

Boyle bencillik görülmedi

Yahu o baska bayanlarla konussun istemeyip sen neden erkeklerle ayni seyi yapiyosun ozaman.
Ve surekli yapiyosun ki millet donup donup bakiyo demenden anlasiliyo.
Madem sana karissin istemiyosun sende karisamazsin adama.

Tam ben dicektim valla kafa buluyo sabah sabah
Güvenmiyorum
o Zamn şöyle diyeyim sevgilime güveniyorum ta ki Biriisi gelip onu etkileyene kadar yanı ben ona güveniyorum etrafa güvenmiyorum şimdi derler ki insanın içinde olmadıktan sonra olmaz yok öyle birşey Derviş değil ki sonuçta ne yani ortam kötü benim böyle tutarsız olmam benim suçum mu

Ben butun erkekleri suclamis olsaydim bi saatir sana kafani deistir empati kur deyip esimin istedigi gibi davrandigim evlilik durumumdan sana ornek vermezdim heralde sadece iliskin 4 yil surdu die duzgun oldugunu dusundugun tezini curutttum evet 2 ornektete erkek unsuru oldu ama sen istedgin gibi anladin

Kiz senin ne cok konun var bence belli bi sure evet kimseyle konusma,kafan rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…