- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hayır sürekli yapmıyorum o olayı yanlış anlıyor direk masum bir sohbeti bile ilişki boyutunda düşünüp beni yargılıyorBoyle bencillik görülmedi
Yahu o baska bayanlarla konussun istemeyip sen neden erkeklerle ayni seyi yapiyosun ozaman.
Ve surekli yapiyosun ki millet donup donup bakiyo demenden anlasiliyo.
Madem sana karissin istemiyosun sende karisamazsin adama.
Millet rahatımı bozmadığı sürece kafam rahat zatenKiz senin ne cok konun varbence belli bi sure evet kimseyle konusma,kafan rahat etsin.
Evet senin sucun bi diyosun erkek milletine guven olmaz bi dyosun guveniyorum geri diyosun niye guveneyum sonra tekrar diyosun birinden etkilendi etraf kotu evirip cevirip olmaz diye birsey yok dervis deil niye guveneyim = sayende ben pert beyin error verdiGüvenmiyorum
o Zamn şöyle diyeyim sevgilime güveniyorum ta ki Biriisi gelip onu etkileyene kadar yanı ben ona güveniyorum etrafa güvenmiyorum şimdi derler ki insanın içinde olmadıktan sonra olmaz yok öyle birşey Derviş değil ki sonuçta ne yani ortam kötü benim böyle tutarsız olmam benim suçum mu
Ya anlamadınız galiba ben güveniyorum ama tedbirimide alıyorum bunun neresi saçma ki
Ee madem bütün erkekler bu kadar kötü yalancı aldatıyorlar da benim erkek arkdaşıma güvenmememin neresi bencillik
Güvenmiyorum
o Zamn şöyle diyeyim sevgilime güveniyorum ta ki Biriisi gelip onu etkileyene kadar yanı ben ona güveniyorum etrafa güvenmiyorum şimdi derler ki insanın içinde olmadıktan sonra olmaz yok öyle birşey Derviş değil ki sonuçta ne yani ortam kötü benim böyle tutarsız olmam benim suçum mu
Tepki gösteriyor ya bindiğim arabanın modeline kadar anlatmışlar kendisine neymiş erkek kullanmış arabayı
Valla nickinin hakkını veriyorsun.
Yaa ben yazacaktım şimdi..Valla nickinin hakkını veriyorsun.
Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı
Evet senin sucun bi diyosun erkek milletine guven olmaz bi dyosun guveniyorum geri diyosun niye guveneyum sonra tekrar diyosun birinden etkilendi etraf kotu evirip cevirip olmaz diye birsey yok dervis deil niye guveneyim = sayende ben pert beyin error verdi
gibiiNasil yani?
O kizlarla konusmasin( cunku tepkin sert olurdu) ama sanada karismasin erkeklerle konusurken?
sen ne istediğini pek bilmiyor gibisin:))
İstiyorum ki benden başkasına ilgisi olmasın benim Olsun bana da karışmasın çünkü ben kemdimden eminimsen ne istediğini pek bilmiyor gibisin:))
sevgilin de kendinden emindir bence:))İstiyorum ki benden başkasına ilgisi olmasın benim Olsun bana da karışmasın çünkü ben kemdimden eminim
Ya adamı Zaman'ında çok üzmüşler benim gibi düzgün bir insan çıkmamış ki karşısına bir yere gideriz otururuz hemen kalkar burda erkekler var burası olmaz şurası olmaz Adam kız erkek kimseye güven kalmamışsevgilin de kendinden emindir bence:))
başkasıyla insani diyaloglar kurmanın kötü tarafı ne ki.
nasıl bir mantaliteniz var.
nasıl bir dünyaya bakış açınız var:))
ohooo evlenince hayatı zindan edersiniz siz birbirinize.
bactigin butun konulara baktimda gayet takintili bencil ve konusmak icin konusyormus havasinda birine benzettim bence senin canin sklıyor birsey uydurup uydurup burda konu aciyorsun oylr ortalikta ben cok duzgunum ben cok hakliyim vay nienboyle vay niye soyle yapiyolar diyerek senin hakli ve magdurlugun olmuyo canim bence insanlarin ustune cok giderek veya onlarin normal bir davranisini alip anormal dusunerek dikkat cekmeye calisyorsun gibi davraniyorsunYa adamı Zaman'ında çok üzmüşler benim gibi düzgün bir insan çıkmamış ki karşısına bir yere gideriz otururuz hemen kalkar burda erkekler var burası olmaz şurası olmaz Adam kız erkek kimseye güven kalmamış
ee senin düzgün biri olduğunu anlamadı mı bu adam:))Ya adamı Zaman'ında çok üzmüşler benim gibi düzgün bir insan çıkmamış ki karşısına bir yere gideriz otururuz hemen kalkar burda erkekler var burası olmaz şurası olmaz Adam kız erkek kimseye güven kalmamış
adamin icinde varsa sen agzinla kus tutup totonlada yolsan gider oİstiyorum ki benden başkasına ilgisi olmasın benim Olsun bana da karışmasın çünkü ben kemdimden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?