Ay ben kimselerle konuşmayayım mı

Hayır sürekli yapmıyorum o olayı yanlış anlıyor direk masum bir sohbeti bile ilişki boyutunda düşünüp beni yargılıyor

Evet senin sucun bi diyosun erkek milletine guven olmaz bi dyosun guveniyorum geri diyosun niye guveneyum sonra tekrar diyosun birinden etkilendi etraf kotu evirip cevirip olmaz diye birsey yok dervis deil niye guveneyim = sayende ben pert beyin error verdi

sadece ayaküstü konuşuyorsanız neden panik olasın ki, yakın iş arkadaşınsa yemekte yersin, bişeylerde içersin, bunda panik yapcak bişey yok bence

Ya anlamadınız galiba ben güveniyorum ama tedbirimide alıyorum bunun neresi saçma ki

Ee madem bütün erkekler bu kadar kötü yalancı aldatıyorlar da benim erkek arkdaşıma güvenmememin neresi bencillik

Valla nickinin hakkını veriyorsun.

Takintida yapmissin ne diyim sen paranoya olursun bebgim bak birak akisina herseyi bi iliskin varsada karsilikli saygi duyun buna birbirinize istemdiginiz seyleri yapmayin hayatim isin ozeti bu bak bal kaymak olcaksiniz

Tepki gösteriyor ya bindiğim arabanın modeline kadar anlatmışlar kendisine neymiş erkek kullanmış arabayı

Ne ağzi boş , kişiliksiz arkadaşları var sevgilinizin ve aynı zamanda kendisine de olmamış bir adam ki , başka adamları sizin hakkınızda konuşturuyor, bu çok çirkin bir durum.

Eğer bu adama, bu haline, tavrinizi koymuyorsaniz, açıklama yapıp duruyorsaniz , ayrilmayacaksaniz, o zaman serbetinizi kendiniz yapın.
Arayın , laf arasında bugün şununla tanıştım, söyle konuştum.v.s deyin.

Tepkim sert olurdu ben sevmem öyle bayanlarla muhabbet etsin ama banada karışmasın güvenini sarsacak ne ben ne de o birşey yaptı

Nasil yani?
O kizlarla konusmasin( cunku tepkin sert olurdu) ama sanada karismasin erkeklerle konusurken?

Nasil yani?
O kizlarla konusmasin( cunku tepkin sert olurdu) ama sanada karismasin erkeklerle konusurken?
gibii

Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence.O başka kızlarla konuşmasın ben başka erkeklerle konuşayım.Olur,sevgilinize de böyle söyleyin de alın cevabınızı.

İstiyorum ki benden başkasına ilgisi olmasın benim Olsun bana da karışmasın çünkü ben kemdimden eminim
sevgilin de kendinden emindir bence:))
başkasıyla insani diyaloglar kurmanın kötü tarafı ne ki.
nasıl bir mantaliteniz var.
nasıl bir dünyaya bakış açınız var:))
ohooo evlenince hayatı zindan edersiniz siz birbirinize.

Ya adamı Zaman'ında çok üzmüşler benim gibi düzgün bir insan çıkmamış ki karşısına bir yere gideriz otururuz hemen kalkar burda erkekler var burası olmaz şurası olmaz Adam kız erkek kimseye güven kalmamış

Ne bu böyle lisede misiniz koskoca çalışan adamlar erkeklerle konuşuyor diye şikayet mi ediyor hadi etti sizin sevgiliniz de onlara ağzının payını veremiyor mu

Actigin butun konulara bakti
bactigin butun konulara baktimda gayet takintili bencil ve konusmak icin konusyormus havasinda birine benzettim bence senin canin sklıyor birsey uydurup uydurup burda konu aciyorsun oylr ortalikta ben cok duzgunum ben cok hakliyim vay nienboyle vay niye soyle yapiyolar diyerek senin hakli ve magdurlugun olmuyo canim bence insanlarin ustune cok giderek veya onlarin normal bir davranisini alip anormal dusunerek dikkat cekmeye calisyorsun gibi davraniyorsun

ee senin düzgün biri olduğunu anlamadı mı bu adam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…