ay ben ne yemek yapcam.?

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Hanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımda yani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyoduşimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto

hımmm dur yazıyım yoğurt çorbasıyla pirinç pilavı bence olmaz...Menü hazırlarsam tavuk suyu corba ve ya mercimek ,et li bir ana yemek ,belki et sevmeyen olur tavuklu ek yemek ,pilav,salata ,yanına zeytinyağlı bi kaç bi şi ,tatlı ve içecekler ....

Dedikodu yapmış olmayayım deyince dedikodu olmuyor mu

yarma dediğin kesme makarna mıdır? eğer böyleyse de biraz yaz çorbasına giriyor yoğurt çorbası sanki, yine de sen bilirsin cnm... bir de dana etinin yanı sıra tavuklu bi menü daha iyi olur diye düşünüyorum ben çünkü, herkes kırmızı et sevmeyebilir...

2 kişiler
Bizede kırmuzı et yapıp yemiştiler

Senin menunun kadinin guzel yemek yapmamasiyla ne alakasi var simdi onu beyan etme geregi duydun?

Sizi evine almis kendince ikraminda bulunmus dedigin lafa bak pes
Olmamış yemeğe çağırdılar diye güzel diyemem.bende lezzetli bir şey yaoayım diyorum

Yogurt corbasi yerine başka bişey dene bence sana baska tavsiyeler de bulanmak isterim yanlarina yufka boregi ve prenses tatlida düşünebilirsin hem sofrada hamur iside bulunmuş olur tatlida hafif bir tatlı :) sadece tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…