- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Bence menü güzel tatli düşünmüyor musunuz.
Yogurt çorbasına ben sadece yarma kıyuyorum amavalla cnm benim fikrim yoğurt çorbası ile pilav olmaz ikisi de pirinçli çünkü onun yerine mercimek çorbası yada domates çorbası yapabilirsin mesela...
Dedikodu yapmış olmayayım deyince dedikodu olmuyor muHanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto
hımmm dur yazıyım yoğurt çorbasıyla pirinç pilavı bence olmaz...Menü hazırlarsam tavuk suyu corba ve ya mercimek ,et li bir ana yemek ,belki et sevmeyen olur tavuklu ek yemek ,pilav,salata ,yanına zeytinyağlı bi kaç bi şi ,tatlı ve içecekler ....
Bizede kırmuzı et yapıp yemiştileryarma dediğin kesme makarna mıdır? eğer böyleyse de biraz yaz çorbasına giriyor yoğurt çorbası sanki, yine de sen bilirsin cnm... bir de dana etinin yanı sıra tavuklu bi menü daha iyi olur diye düşünüyorum ben çünkü, herkes kırmızı et sevmeyebilir...
İnşallah olmazDedikodu yapmış olmayayım deyince dedikodu olmuyor mu
Olmamış yemeğe çağırdılar diye güzel diyemem.bende lezzetli bir şey yaoayım diyorumSenin menunun kadinin guzel yemek yapmamasiyla ne alakasi var simdi onu beyan etme geregi duydun?
Sizi evine almis kendince ikraminda bulunmus dedigin lafa bak pes
Yogurt corbasi yerine başka bişey dene bence sana baska tavsiyeler de bulanmak isterim yanlarina yufka boregi ve prenses tatlida düşünebilirsin hem sofrada hamur iside bulunmuş olur tatlida hafif bir tatlı :) sadece tavsiyeHanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto
Ya şimdi kim yemek bölümüne girecek çıkmam lazım ondan kardeşYa allahaşkına bir derdim var bölümüne yazılacak konu mu? Lütfen doğru yere konu açın.
2 kişiler
yani ?her ikisi de et yesin anlamında mı oluyor bu ? o zmn tmm yarma da bugday herhalde tahmin ediyorum aman siz bilirsiniz ama çeşitlilik iyidir bir de herkes yoğurt çorbası sevmez özel misafire ben olsam yoğurt çorbası yapmam.Et sote de çok basit o kadar kötü yemek yapmış mıdır bilemem ama soteyi ben evimde kocamla ikimize yapıyordum misafire çıkarmam ...İslim kebabı bile daha şık kaçar yanında ....
Sen menu soruyosun, kadinin yemeklerinin kotulugunden bize ne yani?Olmamış yemeğe çağırdılar diye güzel diyemem.bende lezzetli bir şey yaoayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?