- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
yoğurt çorbası yerine başka bir çorba olabilir,Hanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto
Ahahahah :) sırf sizin yorumlarınıza gülüyorum bir saattir alemsinizBoşuna yazıyoruz;zira konu sahibi pirinç ayıklamaya gitti sanırsam eeee anca biter tabii
Ahahahah :) sırf sizin yorumlarınıza gülüyorum bir saattir alemsiniz
bende ağırladım yakın zamanda..mercimek çorbası,bamya fasülye yemeyi az kuşbaşılı..yina patlıcan yemeyi kıymalı,köfte pilav,kavun..çoban salata..Hanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
çoban salata
komposto
Yöreye göre değişiyor çok ikram eden gördüm ben.Yemeğe gelen misafire komposto yapılır mı ya? Ben hastane dışında hiç görmedim/duymadım/yemedim..
barbunya iyi olur evet..yoğurt çorbası yerine başka bir çorba olabilir,
pirinç pilavı, et güzel ama dolmada ya biberi ya da yaprağı tercih edin ikisi birden olmamış, banbunya da olabilir etin ve pilavın yanına çok yakışır.
salata tamam ama komposto olmamış.
bana göre de revani akşam yemeği için ağır çünkü şerbetli, daha hafif bir tatlı ya da sadece dondurma olur.
ben sigara böreği de yapardım. peynirli ve ince sarılmış.
inşallah sizin yemekleriniz güzel olur, arkanızdan menüde çok çeşit vardı ama bir işe yaramıyordu demezler, üzülürsünüz.
Konu sahibi isterse katabilir ama ben olsam katmam,et ve tavuk yemeğini bir arada uygun görmüyorum nedense ama salata çeşidini fazlalaştırabilir meze olarak.Yogurt corbasi yerine mercimek corbasi yapabilirsin.
Ve tavukta kat menuye ..:)
Konu sahibi isterse katabilir ama ben olsam katmam,et ve tavuk yemeğini bir arada uygun görmüyorum nedense ama salata çeşidini fazlalaştırabilir meze olarak.
Hanimlar merhaba
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
çoban salata
komposto
Makineye çamaşır atmayı bilmiyorsun ve milletin menüsüne laf yapıyorsun.Kaldı ki yemek yapmanın yanında son derece basit bir iş.Yemek yapmayı da çamaşır atmayı da biliyorum,sen kendi derdine yan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?