ay ben ne yemek yapcam.?

ben senin yerinde olsam
mercimek çorbası
karnıyarık
pilav
ortaya zeytinyağlı yaprak sarma
çoban salata ile tatlı yaparım...
çok abartmaya gerek yok yani..

Onun yaptığı yemekleri niye yerme ihtiyacı duydun ki? Kadın uğraşmış yapmış kaç saat mutfakta ayıptır.

Yoğurtlu yarma çorbası iyidir.
Komposto bana çok gereksiz gelir hep. Bağırsaklara faydası var sadece.

Herkes kırmızı et yiyorsa et sote iyi fikir.

canım yoğurt çorbası pirinçli
dolma da pirinçli
pilavda pirinç bence olmamış

çorbayı değiştir domates çorbası
tavuklu şehriye çorba mercimek çorbası tarhana çorbası
vb başka çorbalar yapabilrisin

pilavıda bulgur yapabilrisn dolma yapacaksan nacizane fikrim

mercimek çorbası
İslim kebabı
zeytinyağlı sarma
gül böregi

salata
pilav
çiçek tatlı
yoğurtlu 2 çeşit meze beniiçin çok özel olan misafirlere hazırladığımız menü buydu :)

konu sahibi yok biz burda aşçı kesildik..Önce sorarlar sonra nereye kaybolurlar bilmem..Ayrıca konu sahibinin neden öteki kadın kötü yaptığını çözdüm muhtemeleb ikisi de yeni evli bizim hanım kendini daha marifetli gösterecek Ama yoğurtlu çorba,dolma,pirinç pilavını ortaya koyarak tatlı olarak ta sütlaç yapın bence en pirinçlisinden..

çok tatlısınnn :)))

Onların yemeklerinin güzel olmadığını neden vurguladığınızı ben de anlamadım. Galiba siz daha iyi olun, beğenilin istiyorsunuz.

Her neyse, ben de size bulgur pilavı yapmanızı öneririm. Hem pilav hem dolma pirinçli olmasın. Ya da dolma yerine zeytinyağlı fasulye yapın.

Bence yoğurt çorbası yapmayın çünkü genel bilinen bir çorba değil misafirler sevmiyor olabilir.Mercimek yapabilirsiniz onun yerine.

Kompostoyu ele menüye gitmemiş,şehriyeli yayla çorbası yada mercimek çorbası yapabilirsin,eğer yoğurt çorbası yapacaksanız pirinç koymayın şehriye katın menünüz pirinç ağırlıklı olur yoksa.

Ben bütün gün yemek yapsaydım da gelen misafir böyle düşünseydi çok üzülürdüm ve bir daha evime davet etmezdim. Emeğe saygı diye bir şey var bilmem duydunuz mu? O gün başına istemediği talihsizlikler gelmiş olabilir, heyecandan bazı şeyleri yapamamış olabilir. Bir sürü çeşit olduğuna göre misafirine özenmiş ama ne için?

Menünüz güzel, umarım bir aksilik yaşayıp değer verdiğiniz misafirlerin yanında üzülmezsiniz.

Benim bi kere gelmisti mesela basima boyle bisey. Normalde cok guzel olan firinda tavugum tam misafirler gelecegi gun azcik cig kalmis guzel olmamisti, o gun de annemler amcamlar falan gelmisti.
Bi kere de gene normalde cok guzel yaptigim patlican kozu salatasi da cig kalmisti
Annemler daha iki uc ay once geldiklerinde kofte pilav, taze fasulye yapmistim. O gun dedi bu sefer guzel olmus yemeklerin kadin da napsin yazik cig cig yedi tavugu kizinin hatri icin

Ben heyecandan şeker koymayı unutmuştum keke, her zaman pişiren fırın tavuğu çiğ bıraktı oluyor sıkıntı ama ben beğenmemezliğe kızıyorum. Onca çeşidin hepsi mi kötü kardeşim?

Olmamış menü...yoğurt çorbası, biber dolması ve yaprak sarması pirinçli.
Pirinci bol bulmuş gibi olmuş, ben de arkanızdan böyle söylerdim misal

Boşuna yazıyoruz;zira konu sahibi pirinç ayıklamaya gitti sanırsam eeee anca biter tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…