- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Senin menunun kadinin guzel yemek yapmamasiyla ne alakasi var simdi onu beyan etme geregi duydun?
Sizi evine almis kendince ikraminda bulunmus dedigin lafa bak pes
Makineye çamaşır atmasını buradaki kadınlara sorarken milletin menüsüne laf etmeniz de ironik.
Hanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto
kiiiiiiiimmmmmmmm makineye çamaşır atamıyor yawww
Buraya yazmaya zamanın var nedenseYa şimdi kim yemek bölümüne girecek çıkmam lazım ondan kardeş
konu sahibi yok biz burda aşçı kesildik..Önce sorarlar sonra nereye kaybolurlar bilmem..Ayrıca konu sahibinin neden öteki kadın kötü yaptığını çözdüm muhtemeleb ikisi de yeni evli bizim hanım kendini daha marifetli gösterecekAma yoğurtlu çorba,dolma,pirinç pilavını ortaya koyarak tatlı olarak ta sütlaç yapın bence en pirinçlisinden..
Kompostoyu ele menüye gitmemiş,şehriyeli yayla çorbası yada mercimek çorbası yapabilirsin,eğer yoğurt çorbası yapacaksanız pirinç koymayın şehriye katın menünüz pirinç ağırlıklı olur yoksa.Hanimlar merhaba
Şimdi bize daha önce davet edildğimiz br çift var eşimin yakın arkadaşı oluyor.neyse hiç güzek yemek yapmamamıştı dedikodu yapmış olmayayımdayani menüde çok çeşit vardı ama bi işe yaramıyodu şimdi bize gelcekler ben ne yapayım
Kendimce bir menü hazırladım nasıl sizce
Yoğurt çorbası
Prinç pilavı
Dana etli sote
Zeytin yağlı biber ve yaprak dolması
çoban salata
komposto
Benim bi kere gelmisti mesela basima boyle bisey. Normalde cok guzel olan firinda tavugum tam misafirler gelecegi gun azcik cig kalmisBen bütün gün yemek yapsaydım da gelen misafir böyle düşünseydi çok üzülürdüm ve bir daha evime davet etmezdim. Emeğe saygı diye bir şey var bilmem duydunuz mu? O gün başına istemediği talihsizlikler gelmiş olabilir, heyecandan bazı şeyleri yapamamış olabilir. Bir sürü çeşit olduğuna göre misafirine özenmiş ama ne için?
Menünüz güzel, umarım bir aksilik yaşayıp değer verdiğiniz misafirlerin yanında üzülmezsiniz.
Benim bi kere gelmisti mesela basima boyle bisey. Normalde cok guzel olan firinda tavugum tam misafirler gelecegi gun azcik cig kalmisguzel olmamisti, o gun de annemler amcamlar falan gelmisti.
Bi kere de gene normalde cok guzel yaptigim patlican kozu salatasi da cig kalmisti
Annemler daha iki uc ay once geldiklerinde kofte pilav, taze fasulye yapmistim. O gun dedi bu sefer guzel olmus yemeklerinkadin da napsin yazik cig cig yedi tavugu kizinin hatri icin
Olmamış menü...yoğurt çorbası, biber dolması ve yaprak sarması pirinçli.
Pirinci bol bulmuş gibi olmuş, ben de arkanızdan böyle söylerdim misal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?