- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya annemiz de diyebilirdi bence bunda bişey yok , kv batıyor insana o yüzden sinir olunmuşKv genel anlamda takılma sebebi bence
Olabilir yaşadığınız her şeyi bilemeyiz tabi. Bana alınacak bir şey gibi gelmedi o yüzden öyle dedim ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. Yaşayan sizsinizKvdem söylediği için takılıyorum tabi çünkü 13 yıldır söylüyor hep hiç doğru bulduğu bişi yok annem öyle değil takdir etmeyi biliyor
İsmi yeterAynen laf olsun diye dedikleri bile batıyor. O yüzden kayınvalide olmak zor dedim.
Kayinvalide değil şekerim bu bildiğin kaynana. Kayinvalide olsa öyle demezdiAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Hajjaabu kv modelinin baya alt modeli ama benimkiside yeni elektiriklş süpürge aldı toz torbalı aldı satıcı diyor ki teyze onlar tarih oldu sorun yaşarsın torbası bile zor bulunuyor dedi kv büyük bir bilmişlikle aldı sonuç olarak evdeki herkes bu durumdan şikayetçi ama o süpürge kv için baş tacı her yer toz
Büyükler pratik şeylere biraz soğuk bakıyor ben kaynanama vileda ile ev silmenin kolaylığını bile anlatamıyorum yok ille o dizler yere değecek napayım öyle silsin o bana karışmazAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Elle silmek en güzeli tabiki, bende ay da bir elle, diğer günler mopla siliyorum ama her silmede de elle silinmez kiAy aynı annem. benim kayinvalidem hic karismaz kendi de pratik sever cok temizlik sevmez ama annem öyle mi sabah baslar aksama kadar hic durmadan dip kose siler hemde ne silmek. bir kopurtur bir durular bir kurular. bana da annem diyor vileda ile olur muymus hic yerler el ile silinecek illaki belin kopsun ama yerler kopuklensin durulansin kurulansın sanki gercekten bal dokup yeri yalayacağiz.
Her seyin dengesi. Ne yatar kalkar temizlik yaparım ne de evimi pislik gorurmesine izin veririm.
Elle silmek en güzeli tabiki, bende ay da bir elle, diğer günler mopla siliyorum ama her silmede de elle silinmez kihele küçük çocuğu varsa insanın, benim oğlan sildiğim yerlerin üstünde yüzüyor elle sileyim de tepeme çıksın iyice makineyi zor boşatıyorum ben ayyy bu annelere noluyyy
Değmez yap yap bitmiyor ev işi nankörvalla artık yer silme işini de gelistirdiler. mikrofiber bezli kocaman acilarak yerleri pırıl pırıl yapan sopaya takılan uçlar var. Neden elimle sileyim ki her odada suyu degistirdim mi bir sildigim yerden 2 3 kere gectin mı pırıl pırıl oluyor.
Ben viledayla silebildiğime dua ediyorum. calısiyorum hamileyim birde 5 yasinda oğlum var.
Annem o yerleri kopuklemek ugruna boyun fıtığı oldu. Değer miydi? bence değmezdi.
Alıştık artık yapsak bı dert yapmasak bı dertAy kv evi temizlenir mi ya. Hayatta ellemem çünkğ bilirim ki en başından beğenmezler benim kendi evimde yaptığımı beğenmiyorlar onlarınkine eşimi sürmem zaten. Sizinkiler de fenaymış
Mopun markasini öğrenebilir miyimAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
o mopdan daha once kullanmadıgı ıcın ıyı sılıyor mu dıye sormusAslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
İlk mesajı okudum sadece, bence boşverin kayınvalideyi siz bildiğiniz gibi yapın.
Ben şeyi merak ettim, mopucidden öyle pratik cam silen bir şey varsa bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?