Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Kvdem söylediği için takılıyorum tabi çünkü 13 yıldır söylüyor hep hiç doğru bulduğu bişi yok annem öyle değil takdir etmeyi biliyor
Olabilir yaşadığınız her şeyi bilemeyiz tabi. Bana alınacak bir şey gibi gelmedi o yüzden öyle dedim ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. Yaşayan sizsiniz

Kayinvalide değil şekerim bu bildiğin kaynana. Kayinvalide olsa öyle demezdi

Kadın bence kötü birşey dememiş onunla temiz oldu mu demiş sonra kendi kendine aman elimizle silsekte kirleniyor onunla silsekte demek istemiş :)

Aynen benimki baya baya orijinal benden uzak isteyene yakın olsun

Büyükler pratik şeylere biraz soğuk bakıyor ben kaynanama vileda ile ev silmenin kolaylığını bile anlatamıyorum yok ille o dizler yere değecek napayım öyle silsin o bana karışmaz

Elle silmek en güzeli tabiki, bende ay da bir elle, diğer günler mopla siliyorum ama her silmede de elle silinmez ki hele küçük çocuğu varsa insanın, benim oğlan sildiğim yerlerin üstünde yüzüyor elle sileyim de tepeme çıksın iyice makineyi zor boşatıyorum ben ayyy bu annelere noluyyy

valla artık yer silme işini de gelistirdiler. mikrofiber bezli kocaman acilarak yerleri pırıl pırıl yapan sopaya takılan uçlar var. Neden elimle sileyim ki her odada suyu degistirdim mi bir sildigim yerden 2 3 kere gectin mı pırıl pırıl oluyor.

Ben viledayla silebildiğime dua ediyorum. calısiyorum hamileyim birde 5 yasinda oğlum var.

Annem o yerleri kopuklemek ugruna boyun fıtığı oldu. Değer miydi? bence değmezdi.

İlk mesajı okudum sadece, bence boşverin kayınvalideyi siz bildiğiniz gibi yapın.
Ben şeyi merak ettim, mopu cidden öyle pratik cam silen bir şey varsa bilmek isterim

Değmez yap yap bitmiyor ev işi nankör

Mopun markasini öğrenebilir miyim
Hayatimda hiç cam silmedim. Henüz ölmedim (arada birileri denk geliyor siliyor sag olsunlar) hic takilmayin böyle şeylere. Sen cok temiz bir insansin al sana ödül diye bir şey yok. Hayata sadece temzilik yapmaya gelmis olamayiz.

Benimki en hanım hanımı diyebilirim ama o bile mesela pilav yaparken şey demişti, terayağını iyice kavuruyorsun demi annecim yanlış anlama çiğ kaliyor hemen pirinç atınca demişti. E anne şehriye attım ya o kavrulana kadar yağ da kavruluyordur dedim yol göstermek istiyorlar hiç alınmayın da takmayın da

Valla yukarda biri demiş çok hoşuma gitti

:))) siz kayınvalideye o moptan hediye alın bence :)))
İnsanın gerçekten sinirini zıplatıyor bu tarz şeyler
Bence kayınvalide olmakla alakası yok
Kişilik meselesi bu... laf sokma
Masumca düşünüyorum acaba konuşmak için konu mu açmaya çalışıyor da size laf atıyor :))

o mopdan daha once kullanmadıgı ıcın ıyı sılıyor mu dıye sormus
aman ıyı sılmese ne olur elımızle sılınce de sonunda kırlenıyor demıs ıyı sılıp sılmedıgı onemlı degıl sonuc olarak mantıklı bır alet demek ıstemıs

sırf adı kaynana dıye her soyledıgını kotuye cekmeyelım bence
kayınvalıdemı hıc sevmem buyuk cogunlukla agzından ıyı bırsey cıkmaz ama bu cumleyı ben duysam boyle yorumlardım cunku cumlede kotu bırsey yok

gercekten ıyı sılıyor mu bu arada ? sılıyorsa bende alıcam da cok ıhtıyacım var cam balkonum ıcın oyle bırseye hanı iz toz bırakmıyorsa

İlk mesajı okudum sadece, bence boşverin kayınvalideyi siz bildiğiniz gibi yapın.
Ben şeyi merak ettim, mopu cidden öyle pratik cam silen bir şey varsa bilmek isterim
1 gün Sadece cam sildiler dün Yarın yağmurlu hava dururmumuz bende sildim o da özelden atıyorum siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…