- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Belli bir yaşa gelmiş kadınlar karışıyor kv olmakla ilgisi yok. Karşı komşu da karışabiliyor. Kadınlar belli bir yaştan sonra malesef çenelerini tutamıyor ve her şeyden şikayetleniyor, her şeye kulp buluyor.Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
Oluyor bence yaa önce yerleri siliyorum sonra baktım su az kirlenmiş dur şunla camları da sileyim diyorum pratik oluyor deseydinAyyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi.
Sizde bozulmaya yer arıyormuşsunuz. İnsanlar hangi ara bu kadar tahammülsüz oldu. Misal kendi anneniz deseydi. Onada böyle kurulur muydunuz ?Aslında çok takıldığım bir konu olmadı ama kayınvelide kişisinden bunu duydum ve bir an yine mi bir karışma yine mi beğenmeme yine miiiii dedim biraz. Kv ile aynı sitede oturuyoruz. Bayram temizliği yaparken balkonundan beni izlemiş. Evim 4+1 bir ev ve çok büyük camları olan hatta baya camdan bir ev çamaşır balkonu iki çocuk odası kv bin evine bakıyor. Hepsininde camları büyük neyse ben Bir markanın mopu ile siliyorum uzun zamandır (marka söylenir mi bilemdim) pratik oluyır ve zamanımı almıyor çok ama kv kişisi beğenmedi demekki bana bayramda "Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi. Bende temiz olmasa siler miyim sence dedim ses etmedi ama bozuldum tabi o an ne demek yani bu. Ya neden yapıyor insanlar bunu acaba yani neden birilerinin işine karışma ihtiyacı hisseder ki insan mesela silsem sana neeeeee silmesem falan bunu sizce kv olduğu için mi yapıyor yoksa insanların kişiliği mi bu. Yok bişi pratik olunca temiz olmadığı anlamına mı geliyor yani aklıma geldi kızdım yine
İsmi nedir ve memnun musunuz acaba ben de merak ettim sakıncası yoksa bana da yazar mısınızSitede söylemek uygun mu acaba bilemedim ama özelden atayım size cam bezi ile internetten söyledim bende iyi geldi 6. kattayım bende birde 7 kat gibi yüksek olunxa aldım
Ama ben sonra teklif ettim sana da alalım diye hemen reddeddi yani hala temiz bulmuyorduBana laf sokmak için söylemiş gibi gelmedi çünkü peşine kendisini de çürütmüş biz elle silincede kirleniyor sonuçta diyerek.
Hep böyle birisi olmak istemişimdir aslında ama ben daha çok hani konu kapandıktan sonra " yaaaa şunu da deseydim" diyenler olur ya onlardanımSizlerin hatası anında sağlam bir cevap vermemek, her bulunan kusura cevap verseniz bir daha konusunu yapamazlar.
Kayınvalidemle hiç temizlik, çocuk bakımı, yemek vs sorunu yaşamadım, evlendikten sonra birkaç ay yakın yerlerde de oturduk, 25-26 yıldır zaten farklı şehirdeler, yakındayken de uzaktayken de karışmadı, belki fırsat versem karışırdı onu da bilmiyorum ama biraz lafını esirgemeyen, azıcık patavatsız biraz da hazır cevabım.
27 yıllık kayınvalidem bunca sene içinde topu tüfeği birkaç kere hamle yaptı, hamle miydi onu da bilmiyorum ama ben öyle de sanmış hücuma geçmiş olabilirim.
1 tanesi eşim dikiş makinesi almıştı, piko vs yapan türden, dikiş bilmezdim o zamanlar kayınvalidemde iyi dikiş diker, acemilik süreci için düz bir makine yeterliydi, ben bile piko yapanını alamadım dedi, söyle kocana alsın, ne yani benim makineyi mi vereyim istiyorsun dedim bir daha o oldu.
Biri de şehirdışına yerleşeceklerinde kayınbiraderim beni çok sever, ailesiyle gitmek istemedi, bizimle kalacakmış, kayınvalidem sizinle kalmak istiyor deyince herkes kendi çocuğuna baksın dedim konu yine kapandı.
Sanmayın bu halim yalnızca kayınvalide diye eşimin annesine karşı, ben kendi anneme de böyleyim, bana evime eşime çoluk çocuğuma müdahaleyi sevmem, severim saygı duyarım, ağırlarım ama sınırı da koyarım gerek davranışımla gerek sözümle, bu sınırları kendi aileme bile yıktırmam, kimsenin lafını da takmam sizlerde takmayın.
Pencerenin silinmesini mi beğenmemiş dert değil, beğenmeyen kendi yapar
O siliyor yine de ya görümcem yaşıyor onlarla o siliyorCam silen bir kaynana... Benimki eline toz bezi alsa şükredrceğim
Çağa ayak uyduramıyor bu insanlar vallaKesin öyledir. Benim kayinpederim kaynanama kurutma makinesi aldı. Kullanmiyo yıllardır. Kışın petek var yazın balkon diyo. Kuflencek makina dura dura. Eski insanlar biraz inatci oluo. Kendi kullanmadigini başkası kullanınca laf ediyolar
Ama ben sonra teklif ettim sana da alalım diye hemen reddeddi yani hala temiz bulmuyordu
Mümkün değil. Çok geri kalmış bir kadın birde hiçbir şeyin pratiği i sevmez çok uğraşır hepBelki kendi de mopla silmek istiyor da, kararsız kalmış gibi cesaret için ağız arıyor olabilir mi?
Ben normalde kızmıyorum ama kv olunca kızıyorumŞu temizlik ve yemek konularinda eleştirilmek bana hic dokunmuyor.Ben yaptim oldu, başkasi temiz bulmuyorsa da hiç onemli degil.
Kizacak bisey bulamiyorum.
Yok bence banada ne yapmaya aldın temiz olmaz asla bizimkisi gibi iması yapıyır böyle jest mimik bir tuhaf kayıyor falan ama doğru teknoloji ile uzakBi şey dememiş ki, elle silinen gibi olmaz demiş.
Size değil, alete söylüyor üzerinize alınıyorsunuz.
Teknolojiye hele ki yaş biraz büyükse temkinli yaklaşılır genelde.
Yani belki ben jest ve mimiklerinden böyle ters anladım böyle yamuldu ağzı yüzü bir tuhaf ondan belki çok takılmadım ama cama bakınca aklıma geliyorYok sesli düşünmüş gibi biraz bence ,hani arkasından biz elle silince de kirleniyor gerçi diye eklemiş .İnce düşünüp yormayın kendinizi derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?