Ay biz elimizle silince de kirleniyor.

Belli bir yaşa gelmiş kadınlar karışıyor kv olmakla ilgisi yok. Karşı komşu da karışabiliyor. Kadınlar belli bir yaştan sonra malesef çenelerini tutamıyor ve her şeyden şikayetleniyor, her şeye kulp buluyor.

Ayyyy o temiz yapıyır mu yaaa öyle şak şak sildin kapattın sanmıyorum amaa şu da var biz elimizle silince de kirleniyor sonunda ma nebilim." dedi.
Oluyor bence yaa önce yerleri siliyorum sonra baktım su az kirlenmiş dur şunla camları da sileyim diyorum pratik oluyor deseydin

Ben kötü bir mesaj almadım, meraktan sormuş gibi geldi. Çünkü sonrasında kendi temizliğinin de sonuç olarak kirlendiğini söylemiş.

Büyükler alışkanlıklarını çok kolay kıramıyor, farklılıklara adapte olamıyor. Bence o yüzden yorum yapmıştır.

Yok karismak istememis, bizim camlarada bir el at aleti merak ettik demek istemis
Vereyimde sizin camlarada deneyin demeniz gerekiyordu ama siz olayi baska acidan degerlendirmissiniz.

Sizde bozulmaya yer arıyormuşsunuz. İnsanlar hangi ara bu kadar tahammülsüz oldu. Misal kendi anneniz deseydi. Onada böyle kurulur muydunuz ?

Alt tarafı cam,bakınca dışarısı görünsün yeter.
Sanki bardak da ağzına değecek, hijyen hijyen diyor...
Ben küçükken yağmur cama buğu yaptığında şlaakkk diye öperdim cami, dudağımin izi çıksın diye:)) böyle bir çocuğunuz varsa belki hijyen dersiniz ama diğer türlüsü sacma.
Ben olsam kesin 'haklisin anne, bir dahaki ay camlar için bir kadın buldum, çok ucuz, 250 liraya temizleyecek' derdim, kalbine insin

Hep böyle birisi olmak istemişimdir aslında ama ben daha çok hani konu kapandıktan sonra " yaaaa şunu da deseydim" diyenler olur ya onlardanım ve genelde aklına sonra gelip kuran ve bir sonraki zaman karışılaşıldığında yine sorun yaşayan ama yine aklına hep sonra laf söylemek gelenlerden baya baya hoıııı bazen söylüyorum laf ama baya bazenn öyle bir durumda da " Ayyy sen biziii yanlış anladın sanırım amacımız kötü değilll" derler bende içimden galiba ilk kez laf söylecektim onda da yanlış anladım falan derim sonra düşünüp yoooo doğru anladığıma karar veririm aslında hazır cevap olmayı hep istedim ama hiç olamadım. Bence de sorun bu dediğin gibi Mune belki zamanla değişirim dediğim oluyor sonra 13 yıldır beraberiz onlarla hala değişmedim ay bilemdim en iyisi cevap veremiyor ama üzülüyorsun görüşmemek

Çağa ayak uyduramıyor bu insanlar valla kv kafası başka kafa

Bi şey dememiş ki, elle silinen gibi olmaz demiş.
Size değil, alete söylüyor üzerinize alınıyorsunuz.
Teknolojiye hele ki yaş biraz büyükse temkinli yaklaşılır genelde.
Yok bence banada ne yapmaya aldın temiz olmaz asla bizimkisi gibi iması yapıyır böyle jest mimik bir tuhaf kayıyor falan ama doğru teknoloji ile uzak

Yok sesli düşünmüş gibi biraz bence ,hani arkasından biz elle silince de kirleniyor gerçi diye eklemiş .İnce düşünüp yormayın kendinizi derim ben
Yani belki ben jest ve mimiklerinden böyle ters anladım böyle yamuldu ağzı yüzü bir tuhaf ondan belki çok takılmadım ama cama bakınca aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…