ay bu nasıl ev çok ucuz duruyor??

Bu hanfendiye göre minimal tarzda evler "fakirlerin" uydurduğu bir kılıfmış. Biz demeden eşi dedi adam kendisi de bozuldu karısının densizliğine "ne var canım onlar da minimal seviyordur" dedi. Kadının kurduğu cümle net;"bırak Allah aşkına fakirlerin uydurması minimal ne?"

O dakikadan sonra da pek ciddiye almadım,düşünce yapısı belli çünkü. Tek isteğim şu an köpeğime huzurlu bir yer bulup bu kadına bırakmadan gidebilmek.
:oha: diyorum, ucuz olunca fakir olunca ne oluyor, kendi insan olamamış ya farkında değil!

Fatih Kıralında ne olduğunu öğrenmiş oldum, öğrenmez olaydım :KK70: üstüne para verseler kullanmam.

niye sinirini bozuyorsun ki
böyle insanlara bir iki cümle yeter
canım yaaaa senin ev beni boğuyor sen bizim evi örnek alsana deyip kestirip atsaydınız
kimin ne haddine böyle yorumlamak, o öyle bir cümle söylerse gelecek her türlü cevaba da açıktır

Kadin evden cok size dermis.gibi geldi bana niyeyse ?

Derhal alin o anahtari birdaha da lutfen muhabbet etmeyin ..
Hem ne o oyle sizi karsiisna almiyorda esinizle konusuyor sacma.sapan bir insan hic hoslanmadim dogrusu :(

Kadin evden cok size dermis.gibi geldi bana niyeyse ?

Derhal alin o anahtari birdaha da lutfen muhabbet etmeyin ..
Hem ne o oyle sizi karsiisna almiyorda esinizle konusuyor sacma.sapan bir insan hic hoslanmadim dogrusu :KK43:

Zaten oyle bir tip. Ben arabami degistirince de "bunun uzerine kac model cikta ala ala bunu mu aldin" demisti. Esime soyleyince esim de kestirip atti dedigim gibi,bir sey diyemedim yani. Kopegimizi pansiyona birakiyoruz cicekleri de kis bahcesine koyuyorum site gorevlisiyle anlastim gelip sulayacak. Esim de aksam alacak anahtari ben kadinla konusmak istemiyorum. Hallettik cok sukur.

Görgüsüz kadin ama keske tanimadigin birine evine emanet etmeseydin sonucta evine ilk defa gelmis.
Bizim evimiz de gayet bos hatda bana kalabalik bile geliyor biz yurtdisindayiz ve türkiye ye gitdigimde ya da tv de gördügüm evler cogu altin gümüs rengi renkli renkli koltuk lar her yerde süs pembe pembe benim hic hosuma gitmiyor esimde öyle pembiş evde rahat olamaz herkesin kendi tercihi insan o evi güzel bulmayabilir ama bunu söylemek zorunda degil hele böyle hic söylemek zorunda degil

Zaten oyle bir tip. Ben arabami degistirince de "bunun uzerine kac model cikta ala ala bunu mu aldin" demisti. Esime soyleyince esim de kestirip atti dedigim gibi,bir sey diyemedim yani. Kopegimizi pansiyona birakiyoruz cicekleri de kis bahcesine koyuyorum site gorevlisiyle anlastim gelip sulayacak. Esim de aksam alacak anahtari ben kadinla konusmak istemiyorum. Hallettik cok sukur.

Sizin adiniza cok sevindim esinizde sorun cikarmamis bizimkiler olsa verildi ayip alinmaz bi ton laf ederlerdi ..

Rabbim boyoe.insanlarla yuz yuze getirmesin bizi

Ciceklerine damlama su yapabilirsin.
Pet şişeye su doldur,kapagini igneyle bir kaç yerinden del,saksiya dik sekilde topraga degecek sekilde koy.(kapak tarafindan) bir ay yeter o su

Ay bilmem ney hanimcigim ev ucuz dursunda içindekiler kaliteli olsun bizim gibi diyemedin mi ayol sende

Ya ben böyle konularda çok genişim

İlk evlendigim yıl bir araba parasına sadece salon esyalarimi almıştım çok havalı duruyordu evimiz ama konfor sıfır ve tarzımız değildi yani eşimin de benim de. Bana ruhu varoş mu dersiniz ne dersiniz. Attık eşyaları gittik ikea ya aldık iki kanepe koyduk. Biri başka renk biri başka model. Anası diyor ki biri soğan biri sarımsak bu koltukların. Ama Bir rahat ki şimdi anlatamam. Eşyalara şu döküldü ay bez getir cam açma toz yapisti yok . Yatıyorum koltuklarda hatta bazen üstün de malum işi yapıyoruz hiç sıkıntı yok ya eskisin giderim alırım yine ucuz ucuz ne olacak sanki. Hem değişiklik iyi de oluyor istediğinde at yenisini al en güzeli . Eski koltuklarim da misafir gibi oturuyordum :KK70:
bence hiç takma herkesin tercihi farklı
bana gel fatih krala eşya bakalım dese kocam gitmem vallaha da gitmem :D

Esin o kadar yogun calisma arasında Nasıl fırsat buldu da pansiyon ayarlayıverdi, madem pansiyon opsiyonu vardı neden arkadaşın eşi devreye sokuldu?
Ayrıca kocanın sadece bu saatlerde yüzünü görebildiğini yazmıştın, onunla vakit geçirmek yerine neden burda takılıyorsun?
Sabahtan aksama burda yazıyorsun ee ev isi icin herhalde yardımcın var, o bakabilirdi evine sen yokken.
Yardımcıyla calismiyorsan hem Bebek hem ev isi hem de nete vakit ayırmak
Ve daha nice tutarsızlıkların...
Yakında yalanın çıkar elbet ortaya, "nasılsa kimse tanımıyor beni yardırayım, hayal gücümü yazayım, tatmin olayım" kafasına devam et edebildiğin kadar
:))

Esin o kadar yogun calisma arasında Nasıl fırsat buldu da pansiyon ayarlayıverdi, madem pansiyon opsiyonu vardı neden arkadaşın eşi devreye sokuldu?
Ayrıca kocanın sadece bu saatlerde yüzünü görebildiğini yazmıştın, onunla vakit geçirmek yerine neden burda takılıyorsun?
Sabahtan aksama burda yazıyorsun ee ev isi icin herhalde yardımcın var, o bakabilirdi evine sen yokken.
Yakında yalanın çıkar elbet ortaya, "nasılsa kimse tanımıyor beni yardırayım, hayal gücümü yazayım, tatmin olayım" kafasına devam et edebildiğin kadar
çok sert :bicak:

Ya ben böyle konularda çok genişim

İlk evlendigim yıl bir araba parasına sadece salon esyalarimi almıştım çok havalı duruyordu evimiz ama konfor sıfır ve tarzımız değildi yani eşimin de benim de. Bana ruhu varoş mu dersiniz ne dersiniz. Attık eşyaları gittik ikea ya aldık iki kanepe koyduk. Biri başka renk biri başka model. Anası diyor ki biri soğan biri sarımsak bu koltukların. Ama Bir rahat ki şimdi anlatamam. Eşyalara şu döküldü ay bez getir cam açma toz yapisti yok . Yatıyorum koltuklarda hatta bazen üstün de malum işi yapıyoruz hiç sıkıntı yok ya eskisin giderim alırım yine ucuz ucuz ne olacak sanki. Hem değişiklik iyi de oluyor istediğinde at yenisini al en güzeli . Eski koltuklarim da misafir gibi oturuyordum :KK70:
bence hiç takma herkesin tercihi farklı
bana gel fatih krala eşya bakalım dese kocam gitmem vallaha da gitmem :KK70:

Ben de istesem yaptiririm hatta onunkinden daha gosterisli yaptiririm ama ne gerek var:KK70:

Dediginiz gibi rahat olmasi daha onemli benim icin. İtiraf ediyorum kii zamaninda gaza gelip yatak odami malum markaya tasarlattim ayy oda su an uzerime geliyor. Cidden cok yanlis karar vermisim. Evde fazla esya olunca uzerime geliyor ama anlatamiyorum ki insanlara..

Kendinizden farkli hayati olan birini gorunce nasil da katlanamiyorsunuz,guluyorum :))

Back
X