- Konu Sahibi portakalsuyuu
Cocuk dedim ama çocuğum gibi kedim. Hayır zaten akli başında bi kedi yok onu biliyorum ama bu sefer daha farklı nazar mı değdi ne anlamadım pirelendimi diyorum ondan mı böyle davranıyor diyorum ama kaşınmıyo. Şimdi size nasıl davrandığını anlatacam normalde uysal ve çok akilli bi kedidir sevmediği insanlar gelince odaya girmez benim sevmedigim insanı anlar gidip patisiyle vurur kendini yabancılara sevdirmez. Kedi besleyenler bilir böyle anı miuv diye bi ses çıkartır ya şimdi bu uslu kedi sanki biri onu seviyormuş gibi aniden biseye kızıyo diyorum sinek falan mı var yok takip ediyorum acaba bisey mi ısırıyor yok kaşınmıyo böyle kizdiktan sonra koşup koltuğun altına giriyo kavga eder gibi bagiriyo sanki kedinin biriyle boğuşuyor normalde tuvalete dışarı çıkar acaba ihtiyacı mı var diyorum cami açıyorum cama kadar geliyo sinirli bir kuyruk sallama hareketi var kedi sahipleri bilir onu yapio kaçıo. Ay hayvan delirdi normalde çok sakindir noldu anlamadım hasta mı acaba diyorum hasta olan kedi zıp zıp deli dana gibi koşmaz kurbanlık dana gibi mama istiyo veriyorum yemiyo ay kaç saattir delirtti beni normalde istediği herşeyi anlatırdı suyunun değişmesini istese masanın üstünde duran bardağı ben oradaysam patisi ile vurup iteklerdi ben uyurken cisi gelse uyanmadıysam dış kapınn koluna zıplar kapıyı açıp kendi çıkardı ay çocuğuma nazar değdi herhalde