Ay napacagimi bilemedim

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Arkadaşımın is yerine gittiğimde birlikte iş yaptığı çocukla ttanıştm. Çocuğun benden gözlerini alamaması sürekli iltifat etmesi falan o an gözümden kaçmadı ama belki ben yanlış anladım dedim. Neyse bir kaç gün sonra bir iş için arkadaşı aradım oda is arkadaşının nosunu verdi ve gerektiğinde o sana yardım eder dedi. Bende işleri yoluna koyamadigim için aramadim çocuğu sonra bana 1 hafta sonra face den arkadaş isteği yolladı . Bende kabul ettim sonra mesaj attı ne oldu 1 hafta oldu hala aramadin dedi bende işi tam halledemedim oyüzden arayamadim dedim sonra o konuyu uzatmak için başka şeyler sordu bende kısa cevap verip hemen işimi halledince arayacağımi söyledim oda benimde numaramı arkadaştan aldığını kaybettiğini söyledi bende iyi ozaman dedim kapadim konuyu. Neyse ertesi gün tekrardan mesaj attım musaitse pazartesi günü yanına ugrayacagimi işleri hallettigimi söyledim oda süper dedi bir sürü sevindigine dair ifadeler yollamis bende sonra cevap vermedim:) aslında bende hhoşlandim ama burda yanlış mı davrandım muhabbeti uzatabilirmiydim yada oda uzatabilirdi diye düşünüyorum. Pazartesi yanına gittiğim zaman nasıl davransam çok heyecanlıyım yaaa .. kusura bakmayın uzun oldu ama çok heyecanlıyım napimmmm)

Sakin olmakla başlayabilirsin mesela
Bence oluruna bırakın.Ortada henüz birşey yok.
Pazartesi günündeki tavrından az çok belli olur akibetiniz diye düşünüyorum

Sakin olmakla başlayabilirsin mesela
Bence oluruna bırakın.Ortada henüz birşey yok.
Pazartesi günündeki tavrından az çok belli olur akibetiniz diye düşünüyorum

Umarim sonrasında güzel şeyler olur yaaa:)

Buarada yanlis anlama
Ama
Napacam degil :)
Ne yapicam guzel insan

Bence de heyecanlanma bu kadar, karşı tarafa belli etmek istemezsin :) pazartesi onun hareketlerine göre sende nasil davranman gerektiğini belirlersin ama senden hoşlandığı açık gibi :)

Akışına bırakın rahat olun
Tatlı telaşlar bunlar
Ya unuttum artık bu konuları uzun zamandır kimse olmayınca biraz da odunlukta var bende . Oyüzden çocuğu odun gibi davranıp kaçırmak istemiyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum .

Kusura bakmayın insanların yazım hatalarını söylemek huyum değildir ama dayanamadım doğrusu , o şekilde de yazılmaz ki ne yapacağımdır doğrusu yanlış biliyosam düzeltebilirsiniz insanları böyle düzeltene kadar önce kendimize bakmalıyız bana göre iyi akşamlar : ))

Buarada yanlis anlama
Ama
Napacam degil :)
Ne yapicam guzel insan

sen de hoslanmissin.rahat ol.
Ama tabiki de iyce emn ol.ne yakin ne uzak ol.ne sicak ne soguk dur.
sakin rahat ol iste

Ya unuttum artık bu konuları uzun zamandır kimse olmayınca biraz da odunlukta var bende . Oyüzden çocuğu odun gibi davranıp kaçırmak istemiyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum .
Fazla yüzgöz vıcık vıcık olmadan ama içten davranabilirsiniz bi tatlı gülüş bi bakışla olacağı varsa yürür gider merak etme

Bence de heyecanlanma bu kadar, karşı tarafa belli etmek istemezsin :) pazartesi onun hareketlerine göre sende nasil davranman gerektiğini belirlersin ama senden hoşlandığı açık gibi :)

Ya aslında çekindigim bir nokta var. Arkadaşım daha öncesinde sırf artık birini bulayim diye farklı zamanlarda tabi iki arkadaşı ile tanıştırdi ikisiylede bir görüşmeden ibaret olmadı. Şimdi bu sefer de bu şekilde gelişen bir olay ama çevresinden olunca acaba karşılık vermelimiyim diye düşünüyorum

Ay dogru guldum baya :)
Haklisin ya bu napacam nabacam gercekten ozellikle sinir basan bi kelime.
Kimseyi duzeltmem sevmedigim bi sahisin devamli kullandigi bi yazim sekli.
Uyuz oluyorum yani nabacam napacam lafina.

Ay kendime guldurdun aksam aksam

Aslında bende çok dikkat ederim bu konuda ama sadece whatsapta artık kisaltmalar sürekli kullanilinca ister istemez bazen alisabiliyor insan:)

Ay bende odun gibi konuşurum tanımadıklarımla.
Hele ki internet üzerinden, karşımmdaki beni düşman sanır o derece
Ama yüzyüzeyken veya karşılaştığımda gülümserim kibarımdır insanlar bocalar.
Ben buyum mesela insanlar böyle seviyor beni
Doğal ol her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…