Sakin olmakla başlayabilirsin mesela
Bence oluruna bırakın.Ortada henüz birşey yok.
Pazartesi günündeki tavrından az çok belli olur akibetiniz diye düşünüyorum
Kısmet :)Umarim sonrasında güzel şeyler olur yaaa:)
Ya çok soğuk biriyim bu konuda bundan sonra nasıl davransam ki.Hoşlandıysan soğuk nevale gibi davranmayı bırak sen de bi adım at.
Ya unuttum artık bu konuları uzun zamandır kimse olmayınca biraz da odunlukta var bende . Oyüzden çocuğu odun gibi davranıp kaçırmak istemiyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum .Akışına bırakın rahat olun
Tatlı telaşlar bunlar
Buarada yanlis anlama
Ama
Napacam degil :)
Ne yapicam guzel insan
Fazla yüzgöz vıcık vıcık olmadan ama içten davranabilirsiniz bi tatlı gülüş bi bakışla olacağı varsa yürür gider merak etmeYa unuttum artık bu konuları uzun zamandır kimse olmayınca biraz da odunlukta var bende . Oyüzden çocuğu odun gibi davranıp kaçırmak istemiyorum. Nasıl davranacagimi bilmiyorum .
Bence de heyecanlanma bu kadar, karşı tarafa belli etmek istemezsin :) pazartesi onun hareketlerine göre sende nasil davranman gerektiğini belirlersin ama senden hoşlandığı açık gibi :)
Ay hadi ins:)Fazla yüzgöz vıcık vıcık olmadan ama içten davranabilirsiniz bi tatlı gülüş bi bakışla olacağı varsa yürür gider merak etme
Kusura bakmayın insanların yazım hatalarını söylemek huyum değildir ama dayanamadım doğrusu da o şekilde değil ki ne yapacağımdır doğrusu yanlış biliyosam düzeltebilirsiniz insanları böyle düzelten kadar önce kendimize bakmalıyız bana göre iyi akşamlar : ))
Aslında bende çok dikkat ederim bu konuda ama sadece whatsapta artık kisaltmalar sürekli kullanilinca ister istemez bazen alisabiliyor insan:)Kusura bakmayın insanların yazım hatalarını söylemek huyum değildir ama dayanamadım doğrusu , o şekilde de yazılmaz ki ne yapacağımdır doğrusu yanlış biliyosam düzeltebilirsiniz insanları böyle düzeltene kadar önce kendimize bakmalıyız bana göre iyi akşamlar : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?