bende anlamadım yalnız değilsinben anlamadım sen nerde kalıyosun şuan ne düğünü ne çeyizibenim bugün algılar kapanmış :)
valla eşiyle mi kalıyo napıyo eşi mesai gitmiş düğün olmamış çeyiz diyo beynim sulandıbende anlamadım yalnız değilsin
Siz niye gittiniz kızınızın çeyizine deseydin keşke. Manyak mıdır nedir, annen gelse ne olacakmış? Hangi adete ters, ya da neden ayıp.[/QUOTE
benimde halam gitmemişti öyle adetler eskide kaldı
çeyiz sermek istiyorum ama annemde gelsin istiyorum
hahaha :)ben anlamadım sen nerde kalıyosun şuan ne düğünü ne çeyizibenim bugün algılar kapanmış :)
annenle baban ayrı sanırım dimi öyle anladım ben aileni ezdrme kimseye boşverhahaha :)
ben babamda kalıyorum nikahım var düğüne az bir zaman kaldı
hahahaha :) aslında doğrusu galiba erkek tarafı gelmezmişbizde de erkek tarafindan kimse gelmez de
evet malesef ..annenle baban ayrı sanırım dimi öyle anladım ben aileni ezdrme kimseye boşver
hallettik gibi. Araşıyoruz ve o konu tamamen kapandıAnnenin kuaför meselesindeki durumdan bulmus bunu deme firsatini bence.
Ne olursa olsun tabi ki annen o senin bi yerde.
Ne oldu diger meseleyi hallettiniz mi simdi annenle gidip geldigine göre
verir miyim aslaKv anne gelmez diyerek poposundan en büyüğünü atmış. Bir kere yatak odasına etkek tarafı girmez kız tarafı hazırlar. Taviz falan verme şu kadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?