sikayetvar.com dan bildir ya olur mu öyle şey... yine iyi sabırlı davranmışsın ben olsaydım o ayakkabıyı o sinirli satıcıya ya yedirirdim ya da giydirir sokak ortasında dolaştırırdım bak bakalım giyilio mu diye... olcak iş değil paranla rezil mi olcaksın hakkını ara... ki desa benim hep severek kullandığım bi markadır..
ayakkabıyı alın faturası incelemeye yolladıgınzda size verilen belgeler teslik tarihi ile bulundugunuz ildeki tüketici heyetine başvurun para iadesi bile alabilirsiniz. sonuc cıkmaz demeyin, biz 650 tl lik telefon parasını, 20 tllik pant parasını kart işlem ücretlerini hep aldık, bir deneyin mutlaka.
dilenci muamelesi gördüm resmen inanın sindiremiyorumşikayetvar.com çözüm üretebilir mi peki?
bende daha once sikayetimvar.com bi sorun bildirmistim gercekten yardimci oluyorlar.Sorunumu cozduler. Desa sonucda bi marka. Ilgili kisi bul bence mail at sorununu bildir mecbur cozmek zorundalar. Yoksa rezil ederim sizi falan de valla ise yariyor.
bol sanslar...
Tüketici hakları mahkemesine götür olayı.. çünkü bir ayakkabıyı 3 ay falan bi süre iade etme hakkımız var, lütfen kim uğraşacak deme eğer haklıysan paşa paşa alırsın hakkını aslında desa gibi büyük bir firmanında böyle yapmaması gerekirdi..
ben de boynerden bir ayakkabı almıştım çizme daha doğrusu, çizmeyi 3. giyişimde üst kısmında yırtılma oldu sanki 10 yıl giymişim gibi.. götürdüm ürünü test edip sizi arayacağız dediler ve gerçekten 10 gün sonra paramı iade ettiler. Bence senin durumunda böylre bir durum.. keşke mağaza müdürünü falan çağırtsaydın.. kesinlikle hakkını ara derim.. kimsenin bizi enayi yerine koymaya hakkı yok.
Aynısını bana ve arkadaşıma BETA mağazası yaptı satarken yağladı balladı şöyle yaparız böyle yaparız ertesi gün bizi tanımadılar bile iğrenç şeyler aynen bizde yalancı dilenci muamelesi gördük bir ton da para vermiştikdilenci muamelesi gördüm resmen inanın sindiremiyorumşikayetvar.com çözüm üretebilir mi peki?
Aynısını bana ve arkadaşıma BETA mağazası yaptı satarken yağladı balladı şöyle yaparız böyle yaparız ertesi gün bizi tanımadılar bile iğrenç şeyler aynen bizde yalancı dilenci muamelesi gördük bir ton da para vermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?