- 1 Kasım 2010
- 498
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değil canım yanına not düştüm sıfır ayarında diye.her zaman pazarlık payı bırakırım.son 25adidas Çocuk Sandalet (Barcin.com) size özelden yazmıştım,Adidas sandalet için. Bu sitede sıfırı 42 tl 30 tl çok değilmi?
Az önce tutumlu annede vardı bir Adidas modeli 90 tl sıfırları valla 20 tl ye Satılmış bile kaçırdım.20 ye olmazmı.değil canım yanına not düştüm sıfır ayarında diye.her zaman pazarlık payı bırakırım.son 25
malesf son 25Az önce tutumlu annede vardı bir Adidas modeli 90 tl sıfırları valla 20 tl ye Satılmış bile kaçırdım.20 ye olmazmı.
ayrıca k.rengiSiyah adisas lar sıfirmi 37 no olan son fiyat ne olur eger sifirsa almak istiyorum hediye olacak
yani evet pes! sıfır ve 20 tl diyor arkadaş herhalde yazmış olmak için yazıyorBedava verin siz en iyisi kargo parasini odeerlermi ki acabaa
Siz avukatsınız heralde.istediğim kişiye istediğimi sorar ve yazarım.bu benim gibi burdaki herkesin en doğal Hakkı.iki kişi Konuşurken size ne düşer acaba burda haddinizi bilin ve SUSUN!!!!Bedava verin siz en iyisi kargo parasini odeerlermi ki acabaa
Komik ve seviyesizSiz avukatsınız heralde.istediğim kişiye istediğimi sorar ve yazarım.bu benim gibi burdaki herkesin en doğal Hakkı.iki kişi Konuşurken size ne düşer acaba burda haddinizi bilin ve SUSUN!!!!