AYAKLARI ÇOK ŞiŞENLER BURAYA :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
terlikler güzelmiş senace ne kadar acaba hastane icin spor sade bir terlik alıcam daha sonrada rahat bir şekilde giyiyim diye ilk ve son resimdeki gibi terlik istiyorum aslında muyada beyendim birtane 40 ytldi bunlar ne kadar acaba haftaya almayı düşünüyorum :uhm:

kızlar maden suyu icin hem mineraleri bebeğe faydası oluyor hem ödemi ğideriyor özeliklede bey pazarı eğer kabızlık sorunu varsa onada faydası oluyor birde krapları gideriyor ben cok faydasını ğörmüstüm benim üc numara büyümüstü ayaklarım baya faydası oldu doğumdan sonrada cok ğüzel süt yapıyor kücük bir tavsiye

janet çok teşekkür ederim zaten günde 1 tane içiyom senin yazdıklarını görünce daha iyi oldum içmeye devam edecem inş sütün çok olur

canım geçmiş olsun.aynı dert bendede var.valla ben yüzüklerimi takamayalı aylar oldu.gerçi o zamanlar çok şişmiyodu ellerim ama şimdi özellikle sabah kalktığımda açıp kapatamıyorum bile.ayaklarım desen aldı başını gidiyor.36,37 num ayakkabı giyiyordum.şimdi 2 tane 38 num aldım onları giyiyorum.salı günü doktora gittiğimde tuzu,zeytini,yumurtayı tamamen kes dedi.bunlara dikkat etmek gerekiyor.bide söylenildiği gibi ayakları yükseğe uzatmak faydalı oluyor....

ya bende de olmadı ama ayakta durmuyorum evdeyim ya artık ve dinleniyorum genelde çalışanlara Allah kolaylık versin ....gezsem veya çalışsam benimde olurdu heralde ama şimdilik bişi yok...parmaklarım incedir benim zaten yüzüklerim oluyo hatta hamileliğimden bu yana düşüyolar parmaklarımdan sağda solda bi kere yemek yerken bi yerde düşmüştü insanın parmakları zayıflarmı ya....düğün dernek olmadığı sürece takmıyorum ben yüzük ...

Havalar ısındığından beri benim de el ve ayaklarım çok şişmeye başladı. Hatta eşim yüzüklerin efendisindeki hobitler gibi oldun dedi (onlarında ayakları kocamadı ya)
Cuma günü itibari ile doğumiznine ayrıldım, işe gidiş yolum çok uzaktı, fazladan çalışmadım...

ADASU FiYATLARI YANLARINA EKLEDİM.
JANET PAYLAŞIMIN iÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
KIZLAR ŞU ANDA EV TERLiKLERİMİ BİLE GİYEMİYORUM (

Son düzenleyen: Moderatör:
Senacecim Temmuz Annelerinemi Geçtim Kiz Hinzir.senin Doğum Haziranda Değilmi.gerçi Haklisin Temmuz Anneleri Bize Daha Yakin Sanirim.haziran Annelerinin Doğumlari çok Yaklaşti Ve Onlarla Paylaşimim Zor Oluyor.neyse Arada Bende Buraya Katilirim

CANIM HAZİRAN ANNELERİ BANA PEK PAS VERMEDİ (
BENDE HAZİRAN SONU DOĞUM BEKLENDİĞİ İÇİN, TEMMUZ DA OLABiLİR DİYE BURADAYIM.
ÖPTÜM SENİ ŞEKER... :))

arkadaşlar aman dikkat edin
ben ağustosda doğum yapmıştım benimde ayaklarım çok şişmişti
son günlerde kırk numara terlik giymiştim
sonrada (preeklampsi) gebelik zehirlenmesi oldum.
tansiyonum filanda yükselmişti
normalda eylülün başında doğum yapacaktım
ağustosun ortasında dr beni doğuma aldı...
hamileliği yaza gelenlerde şişlikler daha çok oluyormuş...
kontrollerinizi aksatmayın sakın....

TEŞEKKÜR EDERİM UYARIN iÇİN.
TANSİYONUM NORMAL UMARIM BİRDE O YÜKSELMEZ.
BOL SU İÇİYORUM.
TUZ KULLANMAMAYA ÇALIŞIYORUM.
37 - 38 OLAN AYAK NUMARAM 39-40 OLDU (
SENİN GEBELİKTEN SONRA ŞİŞLİKLERİN NE KADAR SÜREDE GİTTİ CANIM ?

ben henüz 27. haftadayım. benim el ve ayak şişmelerim başlayalı çok oldu.açıkçası bende bu gebelik zehirlenmesinden çok korkuyorum.ayaklarım davul gibi oluyor.

ben henüz 27. haftadayım. benim el ve ayak şişmelerim başlayalı çok oldu.açıkçası bende bu gebelik zehirlenmesinden çok korkuyorum.ayaklarım davul gibi oluyor.

ÖYLE KÖTÜ DÜŞÜNME CANIM.
ÖNLEMİNİ AL ve ŞİKAYETLERİNİ DOKTORUNLA PAYLAŞ.
SENDE ÇOK ERKEN BAŞLAMIŞ, DOKTROUNLA MUTLAKA PAYLAŞ.
BOL SU TÜKET ve TUZU KES... a.s.
BENİM AYAKLARIM BİR ANDA ŞİŞTİ, AMA ÇOK FENA ŞİŞTİ.

benımde yenı parmaklarım sıstı kızlar sankı ayaktada var bıraz dun pıknıge gıttık orda oldu sankı benımde 1 keresınde acayıp şişmiştı kız bağum olmustu sankı ayakta durmaktanmıs senace ayakta pek fazla kalma

ASLINDA İŞİM OTURARAK AMA, İŞE GELİP GİDERKEN TOPLAMDA 6 OTOBÜSE BİNİYORUM.
YOLDA GEÇİRDİĞİM ZAMAN YAKLAŞIK 2-2,5 SAAT ve BU ZAMANIN YARISI AYAKTA GELİP GİDİYORUM.
EVET ASLINDA BUDA ETKİLİ OLABİLİR.

ya siz iyisiniz yine ben normalde 40 numara giyiyorum. hafiften sıkmaya başladı ayakkabı ve terlikler. daha da şişerse ben erkek terliği giyiceem herhaldeeeesenağlama

ya siz iyisiniz yine ben normalde 40 numara giyiyorum. hafiften sıkmaya başladı ayakkabı ve terlikler. daha da şişerse ben erkek terliği giyiceem herhaldeeeesenağlama

CANIM GÜLDÜRDÜN BENİ :))
SEN ÇALIŞIYORMUSUN, EVDEYSEN BİR ŞEKİLDE ATLATIRSIN.
TABİİ ÖNCELİKLİ DİLEĞİM ŞİŞMESİN.

benim 37 idi 40 oldu şimdi 40'da olmuyor 42 falan oldu galiba çok komik bir o kadarda acı verici napalım artık katlanacağız kızlar az kaldı

benim 37 idi 40 oldu şimdi 40'da olmuyor 42 falan oldu galiba çok komik bir o kadarda acı verici napalım artık katlanacağız kızlar az kaldı

SENİNDE EPEY ŞİŞMİŞ.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN, BU SICAK GÜNLERDE...

bende de şuan için şişlik yok inşallah ilerdede olmazz tuza dikkat edin kızlar çok yerseniz tuzda şişlik yapıomuşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…