anladım bir hastalık için sormuştum sizin ki normal durumlar ... ayaklarınız çok buyuk deil sıkılmanıza gerek yok hayat bunları çok düşünecek kadar uzun deil...

anladım bir hastalık için sormuştum sizin ki normal durumlar ... ayaklarınız çok buyuk deil sıkılmanıza gerek yok hayat bunları çok düşünecek kadar uzun deil...
Merak ettim oyle olunca ne oluyo nasil bi hastalik bilgi verebilirmisiniz merak ettim baya.

Dogumdan sonra ayaklar cidden buyuyor mu?
Çok kilo aldıysan büyüyor
Ben normalde 39 giyerdim ilk çocuğumda40 kilo 42 oldu ikinciye doğumdan 4 ay sonda hamile kaldım 22 kilo aldım yarım numara daha büyüdü
Şu an 41.5 inşallah zayıfladıkça da küçülecek
Ne fark eder ki vardın topuklu giymemeyeyim zaten boyum uzun
Rabbime bin şükür

Yorumuna çok güldüm yaaa
Sende bendensin ayak konusunda

aman takma canım kafana ya ben de evlendiğim zaman ayaklarıma bakmışlardı amannn ne küçük ayakları var bunun vs diye konuşmuşlardı ben hiçte takmamıştım salla gitsin canım ya ( bu arada ben de ayakkabıda 35 botta 36 giyiyorum bende ki asıl sıkıntı ayakkabı bulamamak zevkime göre kimin ne dediği değil yani )

Evet azıcık büyük ama çok değil. Senin ayağın, başkasının kulağı , başkasının gobegi , diğerinin burnu, diğerinin elleri vs vs... barışık olun. Gülün geçin takmayin. Kötü niyetle dememişler zaten belli. Inşallah çekmez babasının ayakları daha güzel deyin. Ne var yani :))

Benım 38 - 39,5 değişiyor ayakkabıya göre çok dalga geçer eşim benle ama hiç umursamadım bu gune kadar.
Amann napalım Allah böyle yaratmış Beğenmedilerse almasalarmış . Sankı ayağımızımı sakladık

Valla canım kimi kiloya kimi ayağa takar.Takacak yermi yok.
Bende 39 bazı ayakkabı kalıbında 40 giyerim.
Eşim 40 bazen 41 giyer.Doğumdan sonra 6 kilom kaldı veremedim.Ona takmışlardı bu durumdan o kadar sıkılmıştım ki geçen yaz tatilde görümcem şişko dedi.1 kez değil çok kez.En son pardon siz 34 bedendiniz dimi dedim eşimin yanında.Ki kendisi de kilolu.
Eşim takılsa gıcıklığına ona da derim sülalen manken ya konuşuyon diye.
Deniz atı gibi olaydın sen doğuraydın diye.
25 kilo aldım hamilelik şekerinden dolayı.

Benim de boy 167 39 numara.Aksine bende küçük ayaklılarla dalga geçerim hep ne bileyim 35.5 ayakkabı giyen arkadaşım var çocuk reyonundan geçerken sana burdan bişeyler bakalım diyorum.

Asdfjk boyum 1.67 39.5 giyiyorum canim ayaklarimi uzatip film izlerken gözüme carpiyor bazen baslarda takardim simdi diyorum onlar sayesinde iyi yüzüyosun bosver

Saka yapmislar gulun geçin. Ben en çok kendi kusurlarımla dalga geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…