Sadece ağrım var kilo almıyorum 6 ay önce doğum yaptım doğumdan 2 ay sonra fistül ameliyatı oldum biraz sıkıntıı günler geçirdimpeki diğer şikayetler var mı ? ya da hızlı kilo alımı gibi bişi ?
Öyle anlamaz durumu topla yedi sülalenı yemeğe , oturtun salonun ortasına eşini sandalyeye etrafında ' KELTOOŞ ' diye dönün , anlasın ne hıssettıgını
Yoo benim büyümedi, aynı yavrıcaklarDogumdan sonra ayaklar cidden buyuyor mu?
Merak ettim oyle olunca ne oluyo nasil bi hastalik bilgi verebilirmisiniz merak ettim baya.anladım bir hastalık için sormuştum sizin ki normal durumlar ... ayaklarınız çok buyuk deil sıkılmanıza gerek yok hayat bunları çok düşünecek kadar uzun deil...
Çok kilo aldıysan büyüyorDogumdan sonra ayaklar cidden buyuyor mu?
Yorumuna çok güldüm yaaaAçılın koca ayak geldi
Valla benim her yerim kocamandı, hamile kaldım ödemdi kiloydu iyice toroman oldum.buraya üye olurken nick ararken, gözüme ayaklarım çarptı dedim tövbe bismillah ayaklarım 3 kilo neredeyse
Öylece nickimi buluverdim.
Şimdi 1 aylık kızım var, ayakları fırıncı küreği gibitahtıma o oturacak gibi
Konunuza gelince, fiziksel şakaları sevmem ama kafama da takmam, beğenmeyen küçük oğluna almasın der geçerim. Siz de boşuna üzülmeyin
Benim de boy 167 39 numara.Aksine bende küçük ayaklılarla dalga geçerim hep ne bileyim 35.5 ayakkabı giyen arkadaşım var çocuk reyonundan geçerken sana burdan bişeyler bakalım diyorum.
Konuyu niye hortlattin bacimAsdfjk boyum 1.67 39.5 giyiyorum canim ayaklarimi uzatip film izlerken gözüme carpiyor bazen baslarda takardim simdi diyorum onlar sayesinde iyi yüzüyosun bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?