1,70 boya 37,5 numara ayaklarim var. Bacaklarim uzun ve kalin.
Ellerim bebek elinden az daha buyuk.
Ya ben ne yapayim?
40 numara ayak cok havali bence, ozellikle acik ayakkabi giyerken.

Bzim sulalenn hep buyuk ayaklari:) esimn tarafi kucuk. Kizim olrsa insallh ayaklari sze ceker diyorum bn. Hic de sikunti etmem buyuk yani napalim:))

Benimde ayaklarım 40 numara,yani ben farkındayım zaten büyük olduğunun.genelde ben yakinirim ayakkabı bulamıyorum vs. Diye.

Kompleks yapma bence. Benim de 40 ama hiçbir zaman kompleks yapmadım hatta ayaklarımı çok beğenirim yani 1.77 boyuma 37 giyecek halim yoktu. 42 numara giyen kadınlar var bir de böyle düşün ya öyle olsaydı :) Paris Hilton mesela, 42 ya da 43 giydiğini duymuştum.

Normal bence. Eşin haklı sen alınganlık etmişsin. Sonuçta onların da gelinisin şaka yapmışlar..

Benimde 40 hatta eşimle çok dalga geçer hep 39 diye diretiyodun 40 ışte diye benden güler geçerim nolcakki ...kv de bilir oğlumun ayağı bana çekecek galiba derim her gelin napcaz böyle olursa der gülerek vs ... milattan önce 10000 filminde eski inanışa göre yerliler eş seçerken büyük ayaklı kız secermis yere daha sağlam basan güçlü bir eş olurmuş bunu duyunca eşimle bastık kahkahayı ondan beridir sever ayaciklarimi

Benim 39. Bende ayaklarımın büyük olduğunu düşünüyorum . Kötü niyet olmadığından eminim. Keşke eşine laf çakmasaydın. Boyun kaç bu arada? Ben 162 cm yim. Boyuma göre büyük yani ayaklarım. Eşine üzüldüğünü söylemişsin. Bir daha bu konu gündeme gelmez herhalde.

Hacı zaten mevzu edeceğini etmişsin, adamın laf gelmedik tırnağının ucu kalmamış, bi köşede ağlıyo falan olmasın

Boyunuz uzunsa bu ayak numarası normal...Uzunum ben ayaklarım normal boyutta deyiverin geçin...

Benim buyudu valla 39 oldu butun ayakkabilarim olmuyo artik 38 di eskiden

Aaayyy benim de gebelikte 7 ay bitecek hala eski ayakkabıları giyiyorum ama ayaklar 38, boy da 164 mü ne öyle çok da değil... Annem dalga geçer hep koca ayaklı diye, eşimin de ayaklar öyle. Bazen şakalaşıyoruz herhalde sırf ayak doğurucam bu gidişle diye

39 falan olmaz dimi, olmasın nolur ben ayakkabılarımı çok seviyodum halbuki..

Bazen kocalarin dusuncelerini tahmin etmeye calisiyorumda: ´keske karimla hic basbasa kalmasak, canima okuyor, kesin bi hata ettim iste hah o an saydiricak´.
Sonra vay efendim kocam benle vakit gecirmiyor.

Bunami takildiniz? Cok alingansiniz.

Valla herkes alinganlik yapmışsın demiş ama ben olsam ben de alinirdim ne gerek var ki öyle bi muhabbete belki gelin takintili. Benim kardesimde kilosunu cok sorun eder mesela lafi bile gecse morali bozulur bende dişlerimi cok sorun ederim bana da dislerimle ilgili aa torunumun disi insallah oyle olmaz falan dese k.validem bozulurdum yani. Sanirim konu sahibi de bu konuda takintiliymis ki alinmis. Yani sonuc olarak gereksiz bir muhabbet.

Bazen kocalarin dusuncelerini tahmin etmeye calisiyorumda: ´keske karimla hic basbasa kalmasak, canima okuyor, kesin bi hata ettim iste hah o an saydiricak´.
Sonra vay efendim kocam benle vakit gecirmiyor.

Bunami takildiniz? Cok alingansiniz.
Valla bu kafada bende olsam hah işte yine eşimin akrabaları gene ne saçmalancak acaba sonra vay efendim gelin akrabalara misafirliğe neden gitmiyor. Bazen keşke alınganlığım ileri derecede olsaydı diyorum o zaman gereksiz muhabbelere konu olmazdım

kv takılsa belki olurdu da amcasının yapması yersiz olmuş.sen 44 mü giyiyordun demek ne kadar gereksiz.ama çok da takılma.başka konularda sana yaptıkları yanlışlar yoksa bu üzünülecek birşey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…