Bence hamilelikte aldigin kilolari verirsen ayaklarin buyumez uzulme ben daha veremedim ee kilo alinca haliyle ayni ellerimiz nasil tombik oluyosa ayaklarimizda tombiklesiyo benim hamileligimin son 2 gunune kadar odemim olmadi ama son iki gun bi sistim birben bire gittim ayakkabi aldim hastaneye daracik ayakkabiylami gideyim dedim tabi simdi hep 39 aliyorum gozume cok buyuk geliyo 39 ayakkabi uzun gibi duruyo ayagimda ama anne olunca insan biraz umursamaz oluyo eskiden odak noktam kendimdim simdi kizim benden daha oncelikli oldugu icin disari cikarken artik kendimi susledigimden daha ozenli onu susluyorumAaayyy benim de gebelikte 7 ay bitecek hala eski ayakkabıları giyiyorum ama ayaklar 38, boy da 164 mü ne öyle çok da değil... Annem dalga geçer hep koca ayaklı diye, eşimin de ayaklar öyle. Bazen şakalaşıyoruz herhalde sırf ayak doğurucam bu gidişle diye
39 falan olmaz dimi, olmasın nolur ben ayakkabılarımı çok seviyodum halbuki..
Merhaba bayanlar
İçime sıkıntı ettim bu konuyu bu zamana kadar hiç dert etmezdim kendime ama dün akşam geçen bir muhabbet hala canımı sıkmaya yetiyor ya da ben mi fazla alınganlık yaptım anlamadım :/
Dün akşam eşimin amcasına misafirliğe gittik sonra amcam ayağımda terlik olmadığını gördü sana terlik vereyim mi dedi bende olur amca dedim varsa eğer sonra gülerek kaç numara 44 mü giyiyodun dedi bende gülerek yok amca bilemedin 45 giyiyorum dedim. Ordan kayınpederim kaç giyiyorsun diye sordu 40 diyince anaaa dedi gülerek orda bi an bi acayip oldum ne billim ezik hissetim kendimi sanki dalga mevzusu olmuş gibi hissettim ayaklarımın. Kayınvalidem de oturduğu yerden torunumun ayakları kime çekecek acaba sana çekerse napcaz nolcak gibisinden gülerek bişeyler söyledi o an daha da kötü hissettim kendimi ama hiç belli etmedim gülerek karşılık verdim geçtim . Sonra oğlumu uyuttum eşimle başka odaya yatırmaya gittik oğlumu orda dedim iyi dalga geçtiniz ayağımla sağolun ben sen benim ailemin annemin amcamın içinde, seninde saçların seyreldi kel kaldın ve ya çok zayıfsın bilmem ne gibisinden fiziksel herhangi bi yerini mevzu ettim mi ayıp olmaz mıydı sana dedim bana dio bi tane gelinsin içimizden oldun takılmayacaklar mı canım sanada yabancı mısın artık dio. Kısacası kafama taktım ve canım sıkkın siz olsanız bu durumda ne yapardınız tavrınız ne olurdu? Teşekkürler.
Bunu mu dert ettin boyun uzun muhtemel ne olcak cin ayagi gibi olcagina nrmal 40 numara bir kere AYAGI BUYUK OLAN YERE saglam basarmis bunu aklinda tut sende bu sekil cevap vver arkadasimmmMerhaba bayanlar
İçime sıkıntı ettim bu konuyu bu zamana kadar hiç dert etmezdim kendime ama dün akşam geçen bir muhabbet hala canımı sıkmaya yetiyor ya da ben mi fazla alınganlık yaptım anlamadım :/
Dün akşam eşimin amcasına misafirliğe gittik sonra amcam ayağımda terlik olmadığını gördü sana terlik vereyim mi dedi bende olur amca dedim varsa eğer sonra gülerek kaç numara 44 mü giyiyodun dedi bende gülerek yok amca bilemedin 45 giyiyorum dedim. Ordan kayınpederim kaç giyiyorsun diye sordu 40 diyince anaaa dedi gülerek orda bi an bi acayip oldum ne billim ezik hissetim kendimi sanki dalga mevzusu olmuş gibi hissettim ayaklarımın. Kayınvalidem de oturduğu yerden torunumun ayakları kime çekecek acaba sana çekerse napcaz nolcak gibisinden gülerek bişeyler söyledi o an daha da kötü hissettim kendimi ama hiç belli etmedim gülerek karşılık verdim geçtim . Sonra oğlumu uyuttum eşimle başka odaya yatırmaya gittik oğlumu orda dedim iyi dalga geçtiniz ayağımla sağolun ben sen benim ailemin annemin amcamın içinde, seninde saçların seyreldi kel kaldın ve ya çok zayıfsın bilmem ne gibisinden fiziksel herhangi bi yerini mevzu ettim mi ayıp olmaz mıydı sana dedim bana dio bi tane gelinsin içimizden oldun takılmayacaklar mı canım sanada yabancı mısın artık dio. Kısacası kafama taktım ve canım sıkkın siz olsanız bu durumda ne yapardınız tavrınız ne olurdu? Teşekkürler.
Benim de boy 167 39 numara.Aksine bende küçük ayaklılarla dalga geçerim hep ne bileyim 35.5 ayakkabı giyen arkadaşım var çocuk reyonundan geçerken sana burdan bişeyler bakalım diyorum.
Aman canım şaka yapmışlar işte bence bu kadar alınmaya gerek yok.. İnsan kusurlarıyla barışık olmalı.. ayrıca belki de kusur değildir yani boyunuz kaç uzunsa 40 gayet normal mankenlerin falan öyle oluyoMerhaba bayanlar
Sırt ağrım felaket var 2 aydır çekiyorumayaklarınızın 40 numara olması dışında şu sorunlarınız var mı?
- el büyüklüğü ya da parmak büyüklüğü
- vücutta et beni fazlalığı
- sırt ağrısı _?
Merhaba bayanlar
Bu sayfaya ve senin yorumuna gelene kadar yorum yazmayi dusunmuyordum.
Ayagi buyuk diye konu sahibinin alaya alinmasi ne kadar kotuyse seninde cocuk reyonu gostermen o arkadasin icin kirici olmuş olabilir bence.
Ayaklarin buyuk numara diye millete sarinca kendinle barisik olmuyorsun malesef
Düz tabanda 36 topukluda 35 numara giyiyorum hic cocuk reyonundan topuklu ayakkabi almadim gayet normal magazalardan kolaylikla buluyorum ^^ Arkadasinizin yerinde olsam sizi cok fena bozardim. Malesef kız sizi kirmak istememis ama ses cikartmayan insanlara söküyor zaten bu patavatsizliginiz lafi koyup oturtana kimse bisey diyemez konu sahibi sozunuzu esirgemeyin alindiysanizda belli edin boyle tipler gulup gectikce tepenize cikmaya devam eder.
peki diğer şikayetler var mı ? ya da hızlı kilo alımı gibi bişi ?Sırt ağrım felaket var 2 aydır çekiyorum
Öyle anlamaz durumu topla yedi sülalenı yemeğe , oturtun salonun ortasına eşini sandalyeye etrafında ' KELTOOŞ ' diye dönün , anlasın ne hıssettıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?