Bende duz ayakkabıda 39 topukluda 40giyiyorum
Allah yarattı napalım
Ayaklarımızı keselim mi
Ayağıma da başka yerimede laf edenin alnını karışlarım

Sizde laf ettirmeyin kendinize
Etmeye cesaret edenlerede bi ayna verin ki bi de kendilerine bakıp öyle konuşsunlar

Kime göre neye göre büyük?
Ben 36-37 giyerim bana göre büyük ama 41 giyen bir kadına göre küçük.
Ve bundan kime ne boşver sana takılmışlar bence de.

Bence hamilelikte aldigin kilolari verirsen ayaklarin buyumez uzulme ben daha veremedim ee kilo alinca haliyle ayni ellerimiz nasil tombik oluyosa ayaklarimizda tombiklesiyo benim hamileligimin son 2 gunune kadar odemim olmadi ama son iki gun bi sistim birben bire gittim ayakkabi aldim hastaneye daracik ayakkabiylami gideyim dedim tabi simdi hep 39 aliyorum gozume cok buyuk geliyo 39 ayakkabi uzun gibi duruyo ayagimda ama anne olunca insan biraz umursamaz oluyo eskiden odak noktam kendimdim simdi kizim benden daha oncelikli oldugu icin disari cikarken artik kendimi susledigimden daha ozenli onu susluyorum

Boyu uzun olanın ayağı da büyük olur.

Bunu mu dert ettin boyun uzun muhtemel ne olcak cin ayagi gibi olcagina nrmal 40 numara bir kere AYAGI BUYUK OLAN YERE saglam basarmis bunu aklinda tut sende bu sekil cevap vver arkadasimmm

Ben de 39 giyiyorum. Bazen 40 giydiğim de oluyor.
Ben de dalgaya vurur kafaya bile takmazdım.
Allah öyle yaratmış.

Benim de boy 167 39 numara.Aksine bende küçük ayaklılarla dalga geçerim hep ne bileyim 35.5 ayakkabı giyen arkadaşım var çocuk reyonundan geçerken sana burdan bişeyler bakalım diyorum.

Bu sayfaya ve senin yorumuna gelene kadar yorum yazmayi dusunmuyordum.
Ayagi buyuk diye konu sahibinin alaya alinmasi ne kadar kotuyse seninde cocuk reyonu gostermen o arkadasin icin kirici olmuş olabilir bence.

Ayaklarin buyuk numara diye millete sarinca kendinle barisik olmuyorsun malesef
Düz tabanda 36 topukluda 35 numara giyiyorum hic cocuk reyonundan topuklu ayakkabi almadim gayet normal magazalardan kolaylikla buluyorum ^^ Arkadasinizin yerinde olsam sizi cok fena bozardim. Malesef kız sizi kirmak istememis ama ses cikartmayan insanlara söküyor zaten bu patavatsizliginiz lafi koyup oturtana kimse bisey diyemez konu sahibi sozunuzu esirgemeyin alindiysanizda belli edin boyle tipler gulup gectikce tepenize cikmaya devam eder.

ayaklarınızın 40 numara olması dışında şu sorunlarınız var mı?
- el büyüklüğü ya da parmak büyüklüğü
- vücutta et beni fazlalığı
- sırt ağrısı _?

yani şimdi ailedeki ilişkilerin durumunu bilmiyorum ama mesela benim de vücuduma göre suratım topludur; kendi kendime aile içinde "eheh bebeğim olursa nurtopu gibi yanak doğurucam" derim. mesela tüylü de sayılırım "dökülün şimdiden torun için epilasyon masraflarını" diye kendi kendimle dalga geçerim herkesin ortasında.
Karşı taraf da bunları yapsa alınmam.

Aman canım şaka yapmışlar işte bence bu kadar alınmaya gerek yok.. İnsan kusurlarıyla barışık olmalı.. ayrıca belki de kusur değildir yani boyunuz kaç uzunsa 40 gayet normal mankenlerin falan öyle oluyo

benımde ayaklarım 40.5 bak bıde bucugu var yanı boyum uzun yapacak bırsye yok...tek sıkıntı ıstedıgım ayakkabıyı gıyememem...ben gülüp gecıyorum hatta kendım dalga gacıyorum....hatta hamıle oldugumda 42 ıyı gelmemıstı dukkanlardan gulerek cıkıyordum takılacak bırsey degıl gülün geçin

bende 39-40 gıyıyorum
gebelıgımden berıde 41-42
boyumda 173 oyle aman aman uzun da degılım

ustelık ayaklarım taraklı bıldıgın deve tabanı gıbı kalın bıleklerımde var

parmaklarımdan hıc bahsetmıyım her bı parmagım narın bı kızın kol kalınlıgı kadar

dert etme cok sukur ayagımız var
kendınce espırı yapmıs amca

Benim ayağıma yapılan hiçbir yorum benim için kırıcı olmayacağı gibi arkadaşım için de kırıcı olmaz gayet gülüp geçeriz. Bu insanlar arasındaki iletişime bağlı bişeydir. Ki bedensel hiçbir uvuzla da ciddi bir şekilde dalga geçilmez mesajımın şaka yönlü olduğunu anlayamamışsınız sanırım.

Eşine söylemiyorum derken söylemiş kadar olmuşsun. Bazı insanların epri anlayışı ucuz oluyor. Gülüp geçerek en iyisini yapmışsın. 40 acayip bir numara değil, artık yaygın yani. 43 giyen arkadaşım var benim..

Senin elindemi ayak numaran sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…