Ayaklarım eşimin ailesine gitmiyor artik

Hep kötü diyemem birlikte olduğumuz sürece iyiler. Bir islErzin'de yardımcı oldugumda teşekkür etmesini de bilirler. Lakin en ufak bir şeyde hepsini hiçe sayarak beni kötü ilan .ederler. Ardından yine hiç bişey olmamış gibi kızım kızım yapmaya devam ederler. İnanın napicwgims nasıl davranacagima şaşırdım
Başlarda onların huyunu suyunu anlamak zor gelecektir ama zamanla alışırsın. Ön yargılarını bırakmaya onları oldukları gibi kabul etmeye çalış. Onları sevmeye çalış, sevdiğine hem eşini hem kendini inandır. Bunlar benim kendimle kv arasındaki sorunları çözmek için yaptığım şeylerdi. Ben başka yol bulamadım. Bazı şeyleri görmeden duymadan, bazı şeyleri anlamadım ayağına yatarak hallediyorum. Eşimle kv kavgası yapmak istemiyorum ki beni tutsa da evde huzur olmuyor.(eşim mutsuz oluyor)

Sizin yerinizde olsam o etrafın laflarına bakmam hatta eşimin ailesi dışında tanıdığı kimseyle görüşmem böyle daha mutlu olursunuz diye düşünüyorum şahsen ben öyle yaptım baktım onları haklı çıkarmaya başladılar hemen ayağımı kestim olası bir görüşmedeyse herşey çok iyi aram çok iyi demeye başladım ki savunmaya geçmesinler...bütün erkekler eşler ve anneleri arasında kalıyor bazen yazık diyorum bazen de hak ediyorlar diyorum bizim yapacağımız tek şey eşimizi mutlu ama aynı zaman da kendimizi de mutlu etmek yani istemesenizde gitmek zorundasınız tıpkı benim gibi en güzeli şuanki meseleyi korumak

Beni mutsuz edecek, modumu düşürecek kimsenin evine de gitmem hizmetini de görmem, bu eşimin ailesi de olsa ki 2 senedir eşimin ailesine de gitmedim bayramlarda dahil buna, kendinize değer verin boşverin elalem ne demiş :)

Gervekten çok iyi mukemmel bi aile ki gelme gitme mevzusunu konuşup şikayet ediyolar etrafa.
Kız ailesi aman tek siz mutlu olun der.erkek ailesi de tam tersi.
En iyisi hiç muhattap olmuyacan kimseyle
Eltide var görümcede bayramdan bayrama oda denk gelirse.aynı şehirde yaşıyoz bide.

Back
X