ayakta duramıyorum :(

ssirun

BOY:1.75 BAŞLANGIÇ:74,5 GÜNCEL:72,1 HEDEF:65
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
319
593
33
kızlar günaydın :)

sağlıkla ilgili konumu nereye açmam gerekiyor bilemedim ama bir sorunum var. iş yerimden izin alıp doktora vs gitmem kesinlikle mümkün değil malesef tek çalıştığım için izin alamıyorum alsam bile ertesi gün işin içinden çıkamaz oluyorum.
şu an vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var başım inanılmaz ağrıyor sanki davul gibi şişmiş öyle hissediyorum. sırtım kollarım belim ve bütün eklem yerlerim aşırı ağrıyor ve sızlıyor hareket ederken gözlerim doluyor. boğazlarım şiş ve öksürüyorum ayrıca balgam geldiği zaman kanlı oluyor.
2 gündür böyle dün akşam eve gider gitmez yattım doktora gitmek aklıma bile gelmedi bu akşam acile gideceğim ama bugünü bitirmem lazım ne önerirsiniz bu iş gününü atlatmam için

uzun oldu ama teşekkür ederim kusura bakmayın

Geçmiş olsun bitki çayı falan iç bogazını yumuşatır

yani şu an size gerek olan şey dr kontrolünde antibiyotik, ,y, beslenme ve dinlenme.
isterseniz öğle arası gidip bir serum alın. bol bol su için, sıcak bitki çayları ve meyve. Allah kolaylık versin. bu senenin gribi çok fena hayatım da hiç böyle olmamıştım. 1 hafta perişan oldum resmen.

buradan ilaç önermek doğru olur mu ki?basit bir parasetamol alabilirsiniz.tabi günü kurtarmak olur bu.ayrıca,tavuk suyu çorba,bol limonlu ve karabiberli.ben çok faydasını görürürüm.aralarda da ıhlamur,adaçayı.
akşama kadar ayakta tutar sizi.

geçmiş olsun.

bilemedim ama bence bi an önce doktora gidin. iş her zaman olur ama sağlık bu..

geçmiş olsun da şimdi çalışamazsınız ki zaten

gidin iki saat doktora ilaç vs biraz toparlarsınız sonra geri gelin işe

ha böyle işe yaramaz şekilde çalışmaya çalışmışsınız ha iki saat doktora gitmişsiniz

hiç olmazsa iyileşirsiniz biraz

ılık şeyler iç çorba vs ye

bitki çaylarıyla geçirin akşama kadar bir de soğuk algınlığı için bir şey için geçmiş olsun

Sağlıktan daha önemli olabilir mi bir iş? Siz mi kurtaracaksınız dünyayı? Siz olmasanız da devran döner, önemli olan sağlığınız öncelikle.Griptir diye tahmin ediyoruz ama kanlı balgam diyorsunuz belki ciddi bir durum var bilemezsiniz ki.Sağlık elden gidince o iş yeri geri getirmez.İşler kadar biraz kendinizin de kıymetini bilseniz...

Bence bir saatligine çıkın önce bi acile gidin. igne ilac serum bir sey yapsınlar. ordanda corbaciya gidin. eksili acili sicak bir corba icin. is yerinize gelin derim ben.

Merak etmeyin siz olmazsaniz isyeriniz batmaz
Hemen doktora gidin
Canınızın kiymetini bilin azcık

Gecen yil bende izim alamiyordum isleri toplayamiyordum da hakikaten. ama sunu öğrendim. is bitmez ama can biter..
Bırakın kalsin biraz da siz elinizim ucuyla yapın..

Aaaa naaptim ben ? unuttum bunu ya ne olacak şimdi ?
Bir daha yapmamaya söz vermelisin, Nutella üstüne yemin et bir daha ilaç ismi vermeyeceksin, kaybedersen bana bir tır dolusu Nutella alırsın:))

Bir daha yapmamaya söz vermelisin, Nutella üstüne yemin et bir daha ilaç ismi vermeyeceksin, kaybedersen bana bir tır dolusu Nutella alırsın:))
Bir daha yapmayacağım nutella sözü zamanlaman harika mune Abla sinir harbi yaşadığım bi anda güldürdün beni

Ayyyy çok sevindim ceza almamasına kendimi suçlu hissederdim sağolun :)

kızlar dün doktora gitti acile. 45 dk hava verdiler iğne yaptılar serum taktılar zatürre başlangıcı ve alt solunum yolu enfeksiyonuymuş herkese çok teşekkür ederim ayrıca sanırım havalardan dolayı birçok insan yaşıyor bunu dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…