Geçmiş olsun bitki çayı falan iç bogazını yumuşatırkızlar günaydın :)
sağlıkla ilgili konumu nereye açmam gerekiyor bilemedim ama bir sorunum var. iş yerimden izin alıp doktora vs gitmem kesinlikle mümkün değil maleseftek çalıştığım için izin alamıyorum alsam bile ertesi gün işin içinden çıkamaz oluyorum.
şu an vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var başım inanılmaz ağrıyor sanki davul gibi şişmiş öyle hissediyorum. sırtım kollarım belim ve bütün eklem yerlerim aşırı ağrıyor ve sızlıyor hareket ederken gözlerim doluyor. boğazlarım şiş ve öksürüyorum ayrıca balgam geldiği zaman kanlı oluyor.
2 gündür böyle dün akşam eve gider gitmez yattım doktora gitmek aklıma bile gelmedi bu akşam acile gideceğim ama bugünü bitirmem lazım ne önerirsiniz bu iş gününü atlatmam için
uzun oldu ama teşekkür ederim kusura bakmayın
Taylot mu?toz gibi olup sıcak suyla içilen bir ilaç var yaaa ,
onun çok faydası var
ilaç ismi verilmiyor diye anlatmaya çalıştım hayatım yaaaTaylot mu?
Aaaa naaptim ben ? unuttum bunu ya ne olacak şimdi ?ilaç ismi verilmiyor diye anlatmaya çalıştım hayatım yaaa
Bir daha yapmamaya söz vermelisin, Nutella üstüne yemin et bir daha ilaç ismi vermeyeceksin, kaybedersen bana bir tır dolusu Nutella alırsın:))Aaaa naaptim ben ? unuttum bunu ya ne olacak şimdi ?
Bir daha yapmayacağım nutella sözüBir daha yapmamaya söz vermelisin, Nutella üstüne yemin et bir daha ilaç ismi vermeyeceksin, kaybedersen bana bir tır dolusu Nutella alırsın:))
Bir daha yapmamaya söz vermelisin, Nutella üstüne yemin et bir daha ilaç ismi vermeyeceksin, kaybedersen bana bir tır dolusu Nutella alırsın:))
kızlar günaydın :)
sağlıkla ilgili konumu nereye açmam gerekiyor bilemedim ama bir sorunum var. iş yerimden izin alıp doktora vs gitmem kesinlikle mümkün değil maleseftek çalıştığım için izin alamıyorum alsam bile ertesi gün işin içinden çıkamaz oluyorum.
şu an vücudumda inanılmaz bir kırgınlık var başım inanılmaz ağrıyor sanki davul gibi şişmiş öyle hissediyorum. sırtım kollarım belim ve bütün eklem yerlerim aşırı ağrıyor ve sızlıyor hareket ederken gözlerim doluyor. boğazlarım şiş ve öksürüyorum ayrıca balgam geldiği zaman kanlı oluyor.
2 gündür böyle dün akşam eve gider gitmez yattım doktora gitmek aklıma bile gelmedi bu akşam acile gideceğim ama bugünü bitirmem lazım ne önerirsiniz bu iş gününü atlatmam için
uzun oldu ama teşekkür ederim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?