Arkadaşlar kızım(İpek) 16 aylık ve 2 hafta öncesine kadar sürekli ayakta sallayarak uyuttuk malesef,benim de fazlasıyla sabırsız bir insan oldugum düşünülürse,bebek sallamaktan acaip sinirlerim bozuluyor,salla salla 30dk,40 dk, gerilip çogu zaman hırpaladıgım olmuştur malesef...Bebekleri kendi başına beşiğinde uyuyan annelere çok
özenirim,çok büyük bir rahatlık...
Neyse bundan 10 gün önce tatilden döndük,ev temizliyorduk İpekle,ben süpürüyorum
o da paçamda her zamanki gibi,yatak odasını silmeye gittiğimizde onu beşiğine koydum,
ayağı kaymasın diye,baktım sakin sakin duruyor,o dururken koridoru falan da sileyim dedim:))bir döndüm anaaa uyumuş,gözlerime inanamadım:)))o günden sonra yaklaşık 1 hafta falan uykusu geldiğinde aldım koydum beşiğine uyudu hep,ama nedense 3-4 gündür,
asla kendi uyumak istemiyor,ne kadar uykusu olursa olsun beşiğe koyar koymaz kıyamet
kopuyor,ben de eski günlere dönmek istemiyorum,şimdilik bizim yatakta o uyuyana kadar
beraber yatıyoruz,uyuyunca beşiğine alıyorum,ama sanırım bu beraber yatma işi de
çok uygun değil.
sizler ne tavsiye edersiniz?yani tekrar sallamaya mı başlasam,3-4 gün sonra yine beşiğine mi koymayı denesem,yoksa beraber mi yatsak?yoksa o çatlasa da patlasa da
beşiğine mı bıraksam?