Ayakta Sallamayı Bırakmaya Çalışıyoruz:((

ahhh bende bu durumdan mutsuuuzuum 15 aylık oğlum var sallamaktan topuklarım ağrıyor 70 lik nineler gibi yürür oldum artık nasıl vaz geçiricem bilmiyorum birde üstüne gece 02.00 gibi uyuyor uyku düzenimiz yok ne yaptıysam olmadı gece 22.00 uyutuyorum 1 saat sonra uyanıyor gece 2.3.4 ne zaman uykusu gelirse artık bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

birde bu yöntemi deniyim belki bendende umudunu keser :dance: :))) teşekkürler
bu arada eğer arabanız varsa park yataklar var katlanıyor çantasına koyup istediğin yere götüre biliyorsunuz ben çook memnunum

birden bire değilde azaltarak deneyin derim ben , kızım doğduğu zamanlardan itibaren ayakta salladım gündüz gece her uyku saatinde ayağımda sallayarak uyuttum 3 aylıkken sadece gece uykusu öncesi salladım sonra 4-5 aylıkken beşiğine yatırıp çok az 2-3 dk sallayıp (ben yanındayım bebeğim rahat uyu)diyerek çıktım odasından ağlamadan uyudu hemen.ardındanda 6 aylıkken hem emziği hem sallamayı unutturdum ama her gece beşiğine yatırıp elini tutup yanında olduğumu hissettirip onu gülümseterek çıktım odadan ve evet her gece sallanmadan kendisi uyumayı öğrendi.şehir değiştirdim bebeğim 7 aylıkken 2 hafta memlekette kaldı annemle annemde mama yerken uyumaya alıştırmış benim tabular değişti tabii ama sorunda olmuyor açıkcası :) şimdi 10 aylık yatırıp mamasını veriyorum ve aralıksız 10-11 saat uyuyor maaşallah.darısı diğer annişlerin basına inşallah :)

Arkadaşlar kızım(İpek) 16 aylık ve 2 hafta öncesine kadar sürekli ayakta sallayarak uyuttuk malesef,benim de fazlasıyla sabırsız bir insan oldugum düşünülürse,bebek sallamaktan acaip sinirlerim bozuluyor,salla salla 30dk,40 dk, gerilip çogu zaman hırpaladıgım olmuştur malesef...Bebekleri kendi başına beşiğinde uyuyan annelere çok
özenirim,çok büyük bir rahatlık...
Neyse bundan 10 gün önce tatilden döndük,ev temizliyorduk İpekle,ben süpürüyorum
o da paçamda her zamanki gibi,yatak odasını silmeye gittiğimizde onu beşiğine koydum,
ayağı kaymasın diye,baktım sakin sakin duruyor,o dururken koridoru falan da sileyim dedim:))bir döndüm anaaa uyumuş,gözlerime inanamadım:)))o günden sonra yaklaşık 1 hafta falan uykusu geldiğinde aldım koydum beşiğine uyudu hep,ama nedense 3-4 gündür,
asla kendi uyumak istemiyor,ne kadar uykusu olursa olsun beşiğe koyar koymaz kıyamet
kopuyor,ben de eski günlere dönmek istemiyorum,şimdilik bizim yatakta o uyuyana kadar
beraber yatıyoruz,uyuyunca beşiğine alıyorum,ama sanırım bu beraber yatma işi de
çok uygun değil.
sizler ne tavsiye edersiniz?yani tekrar sallamaya mı başlasam,3-4 gün sonra yine beşiğine mi koymayı denesem,yoksa beraber mi yatsak?yoksa o çatlasa da patlasa da
beşiğine mı bıraksam?
Mrb benimde bebegim 16 aylik ve gunduz gece hep ayagimda sallanarak uyuyor vi haftadir almayip besiginde yatmaya alistirmaya calisiyorum ama oyle bi agliyorki ayagima almamak mumkun deil 2 ay oncesine kadar boyle degildi azi dislerini cikarmaya basladi cok degisti yardim edin kizlar nasil biraktiracagim ya aglasin diyorum ama normal bi aglama deil ayagima alana kadar binadaki herkezi uyandiriyo resmen

Mrb benimde bebegim 16 aylik ve gunduz gece hep ayagimda sallanarak uyuyor vi haftadir almayip besiginde yatmaya alistirmaya calisiyorum ama oyle bi agliyorki ayagima almamak mumkun deil 2 ay oncesine kadar boyle degildi azi dislerini cikarmaya basladi cok degisti yardim edin kizlar nasil biraktiracagim ya aglasin diyorum ama normal bi aglama deil ayagima alana kadar binadaki herkezi uyandiriyo resmen

Merhaba, benim de oğlum 16 aylık ve o da diş çıkardığı için çok huysuz. 1 ay öncesine kadar gece 22.00 de uyur sabah 8 de kalkardı. 1 aydır geceleri 2-3 kere kalkıyor,ağlıyor,süt istiyor. bir de sallamadan uyutamıyorum ben de. eline oyuncak vereyim dedim,kafasına kafasına vurup kendini daha çok ayılttı her seferinde. bana ait bir kıyafet verdim eline,giymeye çalışıp oynamaya başladı. bu işi gerçekten başaran var mı?

Back
X