Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Benimde koparak dökülüyor, diplerden dökülmem yok. Saçını sürekli nemli, yumuşak tutman lazım. Maske kullan, kremi bırakma ve banyodan sonra saç boylarına urban, morfose vs. saç yağlarından sürebilirsin. Isıdan uzak tutmaya çalış.

Canim cok tesekkurler.

Merhaba
Her gun 1 dis sarimsak yutmaya ozen goster canim.
Ve sampuanina sarimsak rendele, iki tatli kasigi bal ve bir kapak menekse yagi ekle inan zahmetsiz bir bakim bu. Sen ne oldugunu bile anlamadan sadece yikanarak sacina bakim yapmis oluyorsun. Benim saclarim dehset uzadi ve giderek hizlaniyor uzamasi. Seyrek ve cok dokuluyordu inan dokulme yari yariya azaldi. Bittim sabunu da iyi geldi bana. Aslinda sabun zor bir bakim urunu. Hele bi de bittim. Saci durulamana ragmen durulanmamis hissi veriyor o nedenle once sabun+sonra sampuan uyguluyorum. Saci ilk zamanlar sac alisana kadar kurutuyor ve kepek yapiyor malesef amma ve lakin sac alisti mi resmen ilac gibi geliyor. Benim saclarim su an alisti bittim sabununa ve her yikama da once bittim sabunu sonra icine sarimsak+bal ilave ettigim otaci sampuanimi kullaniyorum. Krem kullanmak istemiyordum sadece sirke yeterli diyordum ama saclarim oyle kurudular ki mecbir sac kremi aldim onu da sadece sac boylarima uyguluyorum koku falan da kalmiyor.
Baya uzun oldu ama umarim faydali olur :KK66:
Teşekkür ediyorum ama denemediğim hiçbir şey kalmadı :) Balı da uyguladım saçımdan haftalarca çıkmadı, kuaföre gittim bu yüzden. Sarımsağı da saçlarıma sürdüm, şampuanıma attım, benim saçlarım çok yavaş uzuyor. Ama yumuşacık saçlarım var.

Teşekkür ediyorum ama denemediğim hiçbir şey kalmadı :) Balı da uyguladım saçımdan haftalarca çıkmadı, kuaföre gittim bu yüzden. Sarımsağı da saçlarıma sürdüm, şampuanıma attım, benim saçlarım çok yavaş uzuyor. Ama yumuşacık saçlarım var.

Rica ederim canim.
Sarimsagi bir de yutmayi dene yatmadan evvel.
Bunu aliskanlik haline getir farki goreceksin.
Benimkiler sanirim kuru o nedenle kopuyor.
Ne hikmetse hem kuru hem kepek var :/
Kepegin onune geciyorum lakin neme doyuramiyorum.
Sac icin nem maskesi vs varsa dusunmeden alicam.
Cok da su iciyorum halbuki..

Biotin vs kullanmayi denedin mi?
Veya bir tahlil vs yaptirdin mi doktorda?
Belki bir problem vardir yavas uzamasi bu nedenledir.
Benim de yavas uzardi ama bu anlattiklarimi yaptiktan sonra boya dayanmiyor kafamda hemen diplerim geliyor :KK70:

Biotin vs kullanmayi denedin mi?
Veya bir tahlil vs yaptirdin mi doktorda?
Belki bir problem vardir yavas uzamasi bu nedenledir.
Benim de yavas uzardi ama bu anlattiklarimi yaptiktan sonra boya dayanmiyor kafamda hemen diplerim geliyor :KK70:
Biotin de kullandım, solgar 5000, priorin tablette kullandım hem de aylarca. Demir eksikliğim var.

Rica ederim canim.
Sarimsagi bir de yutmayi dene yatmadan evvel.
Bunu aliskanlik haline getir farki goreceksin.
Benimkiler sanirim kuru o nedenle kopuyor.
Ne hikmetse hem kuru hem kepek var :/
Kepegin onune geciyorum lakin neme doyuramiyorum.
Sac icin nem maskesi vs varsa dusunmeden alicam.
Cok da su iciyorum halbuki..
Güzel bir nem maskesi araştıralım, bende alırım. Aslında restorex maskeden ben çok memnundum.

Boya değil bu eccam, amonyaksız loreal sunkiss ama şimdi de koyu renk arasında kararsızım :) Saçlarım çok yavaş uzuyor :KK43:
Canım eğer çok sosyal bi hayatın yoksa boyama 4-5 ay böle kalsın . Dipleri umursama .bence boşver . 4-5 ay sonra bana kalırsa koyu yap. Daha o kadar gençsin ki saçını boyamana hiç gerek yok. Emin ol kırklı yaşlardan sonra boya san nefret edeceksin :) benim bi sürü beyazım var inat ediyorum boyamamak için .

Canım eğer çok sosyal bi hayatın yoksa boyama 4-5 ay böle kalsın . Dipleri umursama .bence boşver . 4-5 ay sonra bana kalırsa koyu yap. Daha o kadar gençsin ki saçını boyamana hiç gerek yok. Emin ol kırklı yaşlardan sonra boya san nefret edeceksin :) benim bi sürü beyazım var inat ediyorum boyamamak için .
Benim gerçek saçlarım küllü kumral, herkesin hayal ettiği saç rengi. Nişanlım koyu renk yapmamı istiyor, önümüzdeki yaz ya da baharda evlenirsem saçlarımı renk ve model olarak nasıl yaptırabilirim? Asıl önemli konumuz bu :) Boy olarak da çok kısa :( sevdabuzer sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1 Bluerabbit Bluerabbit athena athena

Benim gerçek saçlarım küllü kumral, herkesin hayal ettiği saç rengi. Nişanlım koyu renk yapmamı istiyor, önümüzdeki yaz ya da baharda evlenirsem saçlarımı renk ve model olarak nasıl yaptırabilirim? Asıl önemli konumuz bu :) Boy olarak da çok kısa :KK43: sevdabuzer sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1 Bluerabbit Bluerabbit athena athena
hımm kız deli niye küllü kumralı boyuyoorsun . millet o renk olsun diye çıldırıyor. . kız o gün bi gelsin hayırlısıyla gram dert etme. neler neler buluruz biz :))

Benim gerçek saçlarım küllü kumral, herkesin hayal ettiği saç rengi. Nişanlım koyu renk yapmamı istiyor, önümüzdeki yaz ya da baharda evlenirsem saçlarımı renk ve model olarak nasıl yaptırabilirim? Asıl önemli konumuz bu :) Boy olarak da çok kısa :KK43: sevdabuzer sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 Blackcatt1 Bluerabbit Bluerabbit athena athena

Tavsiyem mikro kaynak renk olarak da sadece kocani dinleme benim sevgilim siyah istedi diye maviden vazgeçtim ama saçımı hiç begenmiyorum şuan.. yani en önemlisi senin nasil hissedecegin ben suan tarçın bakır rengi istiyorum ama düğünüme kadar çoook değişir fikirlerim ve düğünde saçlarını topuz yaptırma salık bir model hoş durur canım :KK68:

Tavsiyem mikro kaynak renk olarak da sadece kocani dinleme benim sevgilim siyah istedi diye maviden vazgeçtim ama saçımı hiç begenmiyorum şuan.. yani en önemlisi senin nasil hissedecegin ben suan tarçın bakır rengi istiyorum ama düğünüme kadar çoook değişir fikirlerim ve düğünde saçlarını topuz yaptırma salık bir model hoş durur canım :KK68:
Bu kısa saçlarla nasıl dağınık bırakayım, çok masrafta yapmak istemiyorum birkaç saat için :( Saçlarım kısa :(

Bu kısa saçlarla nasıl dağınık bırakayım, çok masrafta yapmak istemiyorum birkaç saat için :KK43: Saçlarım kısa :KK43:
Tatlım bir marka var biraz önyargılı oldugum ama herkes diyor ki saç dökmesine rağmen çok uzatıyor gerçekten uzatıyor diyorlar ve ben restorex almaya gidicem yarın begenmezsem revoxa devam edicem saç dokmemesi icin icine biraz sarimsak yağı çam terebentin biraz da lavanta veya menekşe yağı koyabiliriz kokuyu önlemek icin hem lavanta saçta çok güzel kokuyor daha once koydum sampuanima

Tatlım bir marka var biraz önyargılı oldugum ama herkes diyor ki saç dökmesine rağmen çok uzatıyor gerçekten uzatıyor diyorlar ve ben restorex almaya gidicem yarın begenmezsem revoxa devam edicem saç dokmemesi icin icine biraz sarimsak yağı çam terebentin biraz da lavanta veya menekşe yağı koyabiliriz kokuyu önlemek icin hem lavanta saçta çok güzel kokuyor daha once koydum sampuanima
Restorexi ben de cok duydum ama market samp denemek de istemiyorum :KK43: su an otaci kullaniyorum ikinci sisem; icine sarimsak bal cam terebentin ve menekse ekleyecegim. Ilk kutuda sadece sarimsak ve bal olmasina ragmen uzattigina sahit oldum. Memnun kalmazsam restorexi deneyebilirim.

Restorexi ben de cok duydum ama market samp denemek de istemiyorum :KK43: su an otaci kullaniyorum ikinci sisem; icine sarimsak bal cam terebentin ve menekse ekleyecegim. Ilk kutuda sadece sarimsak ve bal olmasina ragmen uzattigina sahit oldum. Memnun kalmazsam restorexi deneyebilirim.
Ben de revoxa vitamin koyucam sarımsak kokabilir korkuyorum koymaya :(

Saç diplerime proderm gold geç uzayan saçlar için yağı, uç ve boylara zeytinyağı sürdüm.

Zeytinyagi kesinlikle efsane!
Ancak kafana iyi gelen zeytinyagini da bulman ayri bi efsane tabi:D mesela bana el yapimi zeytinyaglari hiiic iyi gelmemisti. O motor yagi gibi agir kokanlar var ya hani, koyden gelen. Ama tariş'in sizma zeytinyagi mucize gibi geldi <3
Proderm nedir? Hic duymadim.

Zeytinyagi kesinlikle efsane!
Ancak kafana iyi gelen zeytinyagini da bulman ayri bi efsane tabi:KK70: mesela bana el yapimi zeytinyaglari hiiic iyi gelmemisti. O motor yagi gibi agir kokanlar var ya hani, koyden gelen. Ama tariş'in sizma zeytinyagi mucize gibi geldi <3
Proderm nedir? Hic duymadim.
Bize de Ege’den geliyor, onu sürüyorum :) Geç uzayan saçlar için internette gezinirken dikkatimi çekmişti.

G geceninkralicesi dönmene çok sevindim,beni de unutmuşsuuun :) ama ben nickimi profil fotoğrafımı falan değiştirdim belki ondandır. sana diyordum hep biraz saçlarını dinlendir diye bakk nasıl iyi gelmiş. bugün ben de başladım bakımlara,benim hep sıkıntım olan gürleşme için. saçlarım çok döküldü ya ben de hala yeni saç çıkaramıyorum! dökülme azaldı,uzama hızında da bir problem yok belime kadar uzatacağım bu sefer umarım ama cılız olduktan sonra ne anlamı var.
kızlar ben saç bakım ürünlerinde maymun iştahlıyım. onu da alayım bunu da alayım,şunu da deneyeyim derken ev küçük bir butiğe dönmüş. çoğunu da verdiğim halde elimde çok ürün var,şimdi hem onları bitirmek istiyorum hem de pes etmeden gürleştirme çalışmalarına. sonra az ama öz,kaliteli ürün alacağım.
uzun bir ara vermiştim yağ bakımlarına,sadece serum maske falan kullanıyordum. şimdi evde ne bulduysam karıştırdım şöyle bi'şey çıktı; organik hindistan cevizi yağı,dax,zeytinyağı,hint yağı. şampuanımda da çam terebentin ile hint yağı var. bir de bu yağ karışımına ampül vitamin alıp katayım diyorum olur mu hanımlar? sevdabuzer sevdabuzer sen bilirsin :)

bir de sarımsaklı şampuan kullanan varsa bana hangi markanınkini önerirsiniz? ve cidden etkili oluyor mu bu sarımsaklı şampuanlar

Back
X