G
geceninkralicesi
dönmene çok sevindim,beni de unutmuşsuuun :) ama ben nickimi profil fotoğrafımı falan değiştirdim belki ondandır. sana diyordum hep biraz saçlarını dinlendir diye bakk nasıl iyi gelmiş. bugün ben de başladım bakımlara,benim hep sıkıntım olan gürleşme için. saçlarım çok döküldü ya ben de hala yeni saç çıkaramıyorum! dökülme azaldı,uzama hızında da bir problem yok belime kadar uzatacağım bu sefer umarım ama cılız olduktan sonra ne anlamı var.
kızlar ben saç bakım ürünlerinde maymun iştahlıyım. onu da alayım bunu da alayım,şunu da deneyeyim derken ev küçük bir butiğe dönmüş. çoğunu da verdiğim halde elimde çok ürün var,şimdi hem onları bitirmek istiyorum hem de pes etmeden gürleştirme çalışmalarına. sonra az ama öz,kaliteli ürün alacağım.
uzun bir ara vermiştim yağ bakımlarına,sadece serum maske falan kullanıyordum. şimdi evde ne bulduysam karıştırdım şöyle bi'şey çıktı; organik hindistan cevizi yağı,dax,zeytinyağı,hint yağı. şampuanımda da çam terebentin ile hint yağı var. bir de bu yağ karışımına ampül vitamin alıp katayım diyorum olur mu hanımlar?
sevdabuzer
sen bilirsin :)