Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Bugün saç diplerime proderm gold bakım yağını sürdüm ve şişesi bitti. Boy ve uçlara bol bol zeytinyağı sürdüm, masaj yapıp taradım. Barcelino yağını almayı düşünüyorum, dediğim gibi birkaç yıl önce saçlarım sağlıklıyken çok hızlı uzatmıştı sadece yaz tatilinde.

Arkadaşlar bu arada pantene nem terapisi serisi krem kullanmadan saçlarımı bebek gibi yumuşacık yaptı, artık normal şampuanlara geçiş yaptım çünkü eskiden saçlarım sağlıklıyken de gayet güzel oluyordu bu tür şampuanlar, kokularından dolayı diğerlerini kullanmak istemiyorum :( Bu arada kuru saçlılar için söylüyorum, saç dökülmesi ve yağ terapisi benim saçıma hiç iyi gelmemişti sadece kokuları güzeldi.

NOT: Saçlarımın renginden memnun olmadığım için koyu renge boyattım. Ve yıpranma olmadı hala yumuşacık. Kaşlarımla renk farkı kapando, belki bir kere daha boyatmam gerekebilirmiş.

kuzu artık lütfen beni dinle ve kuaförden uzak dur
Çok güzel oldu rengi, çok yakıştı bana beyaz tenli olduğum için ve hiç yıpranmadı. Maşallah haka yumuşacık, bir daha gideceğimi sanmıyorum :) Saç rengim çok kötü olduğu için gittim kuzum, boyayacak kimse yoktu evde.

Saçlarımın rengi çok güzel oldu, çok mutluyum ama eski saçlarım aklıma geldi hep nazar hep fesat insanlar yüzünden oldu, şimdi gelmiş bana diyorlar ki ayy saçlarına ne olmuş böyle falan. Sinirim çok bozuldu, uzun saçlarımı istiyorum :( Acil uzatmam gerek, barcelino yağı aldım. Firmaları değişmiş, ikiye ayrılmış birisi Adnan akat diğeri morfose. Ben Adnan akatı aldım çünkü eskiden kullandığım da öyleydi.

Saçlarımın rengi çok güzel oldu, çok mutluyum ama eski saçlarım aklıma geldi hep nazar hep fesat insanlar yüzünden oldu, şimdi gelmiş bana diyorlar ki ayy saçlarına ne olmuş böyle falan. Sinirim çok bozuldu, uzun saçlarımı istiyorum :KK43: Acil uzatmam gerek, barcelino yağı aldım. Firmaları değişmiş, ikiye ayrılmış birisi Adnan akat diğeri morfose. Ben Adnan akatı aldım çünkü eskiden kullandığım da öyleydi.
Canim bole seyleei hic kafana takma. Insanlar hep konusur.senden tek istedigim lutfen kuafire gitme kirik aldirmak icin bile gitme. Biz bu yola bersber ciktik beraber devam edecegiz . Birbirimize destek olscagiz. Hep beraber uzatacagiz

Canim bole seyleei hic kafana takma. Insanlar hep konusur.senden tek istedigim lutfen kuafire gitme kirik aldirmak icin bile gitme. Biz bu yola bersber ciktik beraber devam edecegiz . Birbirimize destek olscagiz. Hep beraber uzatacagiz
Saçları boyatmaya gittiğimde çok güvendiğim bir abla kuaför, yeni dükkan açtı kırıkları alalım dedi aldırmadım :) Ayıp oldu kendisi tanıdığımız :(

Arkadaşlar barcelino’yu çektim. Bundan sonra da bu yağ bitse bile aynısı ile devam etmeyi düşünüyorum çünkü çok güzel sonuçlar almıştım birkaç yıl önce daha bu forumda ben yokken :)
NOT: Haziran gibi yaz tatilinin başında kullanmaya başlamıştım saçlarım omzumun aşağısındaydı, Eylül gibi tatil biterken saçlarım göğüs hizasını geçiyordu.

Eklentiler

• D0A40462-2B8E-40A1-A3D4-0DC8BEB57ECD.webp
    D0A40462-2B8E-40A1-A3D4-0DC8BEB57ECD.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 3B58453B-A725-44AF-B55A-A0B80D2E5F13.webp
    3B58453B-A725-44AF-B55A-A0B80D2E5F13.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 78
  • F04232DC-3A05-4392-8AFC-A61BD8587B58.webp
    F04232DC-3A05-4392-8AFC-A61BD8587B58.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 75
Saç diplerime barcelino, boy ve uçlarına zeytinyağı sürdüm ve iyice masaj yaparak saçlarıma yedirdim, bu gece yıkayacağım.

Saçları boyatmaya gittiğimde çok güvendiğim bir abla kuaför, yeni dükkan açtı kırıkları alalım dedi aldırmadım :) Ayıp oldu kendisi tanıdığımız :KK43:
Tobe tobe :)) meslek hastaligi kuaforlerde kirik almsk herhalde. Bari bi daakine fon cektirde gonluvolsun bari

Canim at bi fotograf bu gunden bastan baslayalim
Şu an saçımda yağ var bir de yeni düzleştirdim bu aralar fotoğraf çekilirken düzleştiriyorum ya çok ısı olmasın, 10 gün içinde atarım fotoğraf tam 1 ay olmuş oluyor, karşılaştırma yapmak için daha iyi

Arkadaşlar barcelino’yu çektim. Bundan sonra da bu yağ bitse bile aynısı ile devam etmeyi düşünüyorum çünkü çok güzel sonuçlar almıştım birkaç yıl önce daha bu forumda ben yokken :)
NOT: Haziran gibi yaz tatilinin başında kullanmaya başlamıştım saçlarım omzumun aşağısındaydı, Eylül gibi tatil biterken saçlarım göğüs hizasını geçiyordu.
Fiyati ne kadar canim

Saç diplerime barcelino, boylarına zeytinyağı sürdüm. Barcelino kullanmaya başlayalalı 2. sürüşüm. Haftada 2-3 kere kullanın ve gün boyu kalırsa daha iyi diyor.

Saç diplerime barcelino, boylarına zeytinyağı sürdüm. Barcelino kullanmaya başlayalalı 3. sürüşüm. Haftada 2-3 kere kullanın ve gün boyu kalırsa daha iyi diyor.

Back
X