AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Aynı şekilde bende vajinal bölge sorunları yaşadığımda doktor sadece suyla temizlik yap, şampuan sabun sürme o bölgeye demişti, ph bozuluyor, mikroplara açık oluyor dedi.

Allah Allah nasıl kokmuyor yani kokuyordur mutlaka da herkes yanında durabiliyor mu özellikle de yazın.gercekten zor sizin için.cinsellik de zaten yoksa evliliği devam ettirmek zor.bu insanla da cinsellik nasıl yaşanır zor yani

Tut elinden psikoloğa, psiyatra götür.
Boşanmadan önce onu kazanmayı dene bence.
Çünkü kişisel bakım ihmali depresyon emaresi temelde. Zaten isteksizlik de var yazmışsın.
Tedaviyle iyileşir ilişkiniz :)

şöyle konu açıp gidenlere sinirlenen bir tek ben değilim di mi? Siz tirplex evle mutlu olur, onunla evliliğinize devam edersiniz, zira ben buraya bu konuyu açmak yerine eşimi duşa sokmaya çalışırdım hem zaten cevap da vermiyosunuz sorulara...

Aynen ha...Adamı zorla sokarsın yani bi şekilde...Kız bağır çağır üstele..ne biliim nası bi adammış ki illa hayır girmem mi diyormuş...Bana bu konu fake geldi

O neydi gızzz. Valla koca evin varmış odam tuvalete girince kafasından aşşa bi kova su dökde bari kiri pası gitsin

Valla şu saatten sonra yıkama düzenini değiştirirse de sağlığı bozulabilir kocasının :)
Görümcem hemşire, o anlatmıştı; zamanın birinde çöp evden orta yaşlı bir hasta getirmişler hastaneye adam kirden kabuk bağlamış, çok pis durumdaymış, adamı yıkayıp dezenfekte etmişler bir gün sonra sizlere ömür... meğer adamın bünyesi alışmış o bakteri mikrop florasına, temizlenince tüm sistemi çökmüş bir gecede ölmüş.

Adam mikroplarıyla mutlu demekki :)

Üç gün bise asırı fazlayken bir ay nedir yahu. Benimkide hergün yıkanıo bunların bi ayarı yok galiba ..

Arkadaşım, çalışmadım mı sanıyorsun. Şu an tükenmiş durumdayım. Eşim evi çalışarak almadı, miras geldi. Ev, araba ve diğerleri umrumda değil. Bunca yıl ona yardımcı olmaya çalıştım, düzelecek diye umutla bekledim. Kendini normal gördüğü için psikiyatrist'e gitmedi. ALLAH herkese önce sağlık, ağız tadı, huzur versin. Nişanlıyken çok temiz ve titiz olduğunu söylerdi, kandırıldım bir nevi. depresyon tedavisi görüyorum. Herkezde ayrı bir dert biliyorum ama böyle bir evliliği hiçbir kadın hayal etmezdi.

Kv ne diyor bu duruma? Ya da varsa gorumcen, eltin? Ciddi olarak soyluyorum musait bir yerde kafasindan ilik su doksen belki sok etkisi yaratir. Durumunun normal olmadigini anlar. Hic bagirmiyor musun kocana yikanmadigi icin?

Konu sahibi bombayı attı kenara çekildi.
Ne iğrenç insanlar var , ıyyy aynı yatağa bile girilmez onunla mideniz nasıl kaldırıyor böyle bir şeyi?

ayyy bu konu saka olsun bence .. Etrafındakı ınsanları bıle rahatsız edıyordur kokusuyla hele yazın yanına yaklasılmaz bu kadar da pis olunmaz ya allah yardım etsın sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…